1. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
  2. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. You can find out more by following.Find out more.
    Dismiss Notice
  3. Sister site to Casino Max launches

    Roaring 21 has just launched - sister casino to Casino Max, and they have a special promotion for you!! .They are in the Baptism by Fire - you can check them out here: Roaring 21 BBF and special promo.


    Dismiss Notice
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Microgaming Software doesnt work on my comp

Discussion in 'Online Casinos' started by Shinjikun, Jul 10, 2004.

    Jul 10, 2004
  1. Shinjikun

    Shinjikun Dormant account

    Location:
    Singapore
    I tried installing Ladbrokes's MG and 32Red's MG gaming software
    Both software have European Blackjack by default only.

    Other games are listed as "Upgrade Unavailable". Cant seem to download any add on games.

    Anyone knows how to resolve this ? Would prefer playing with software than flash games.

    No problems with WilliamHill Casino 2004 Software.
     
  2. Jul 10, 2004
  3. largeeyes

    largeeyes Dormant account

    Occupation:
    Engineer
    Location:
    North America
    I'm getting tired of doing MG's tech support for them. Try this:

    Uninstall the software
    clean out all cookies/download files through internet explorer. These are options under Tools -->Internet Options.

    If you feel comfortable in regedit, you can delete all references to these casinos there as well.


    Restart your computer

    Redownload the software and try again. This solved my problems.
     
  4. Jul 10, 2004
  5. Shinjikun

    Shinjikun Dormant account

    Location:
    Singapore
    Tried.

    Went "Internet Option" , delete cookies and temporary internet files. Went regedit and deleted all entries of 32red

    Restart comp

    Download and install 32Red software.

    Still encounter "Upgrade Unavailable"

    :confused:
     
  6. Jul 10, 2004
  7. caruso

    caruso Banned User - repetitive violations of <a href="ht

    Occupation:
    Casino apologist
    Location:
    England
    I've had just this problem for a year now. I've given up trying to resolve it and play flash only.
     
  8. Jul 12, 2004
  9. jpm

    jpm Dormant account

    Its because you are running some type of firewall on your computer that is preventing the connection from the gaming servers to your computer. Try disabling your firewall and startup the casino again and see what happens.
     
  10. Jul 12, 2004
  11. caruso

    caruso Banned User - repetitive violations of <a href="ht

    Occupation:
    Casino apologist
    Location:
    England
    Been there, done that, no good.
     
  12. Jul 12, 2004
  13. jpm

    jpm Dormant account

    What operating system Caruso?
     
  14. Jul 12, 2004
  15. caruso

    caruso Banned User - repetitive violations of <a href="ht

    Occupation:
    Casino apologist
    Location:
    England
    Windows XP.

    Got2Bet tried to help me out with this one a while back, to no avail. I think, short of getting an MG tech chap in to look at my machine (any out there?), I don't realistically expect to be using Viper any time soon.
     
  16. Jul 12, 2004
  17. bethug

    bethug Banned User - Winner of the "<a href="http://www.c

    caruso, go out and get you another computer, that what i did.
     
  18. Jul 12, 2004
  19. jpm

    jpm Dormant account

    LOL, well that may work too, but its a bit of an overkill. Let me think on it a little more caruso and give you some more things to try. I've had this problem on mine before but was able to resolve it.
     
  20. Jul 12, 2004
  21. bethug

    bethug Banned User - Winner of the "<a href="http://www.c

    jpm, u should always have more than one computer, i learned the hard way.also back up often.
     
  22. Jul 13, 2004
  23. Sodax77

    Sodax77 Dormant account

    Occupation:
    Human Being
    Location:
    EU|FI
    That is true. Sometimes, if Casino software upgrade new games, etc, then software need second connection in some cases. Example if you use Sygate firewall, you need to give permission to second connection. Also if you block once Casino connection(s) in firewall software, you have to give permission again to all connection what software need (Applications: Casino*: Access: Allow, in Sygate)

    I have still Win98Se, but if you have XP, XP have own firewall, so check also XP firewall settings.
     
  24. Jul 13, 2004
  25. jpm

    jpm Dormant account

    Oh yeah, I agree with that. Definitely backup often and have a spare handy for emergencies (gambling or otherwise ;) )
     

Share This Page