1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Windows 7 and online casinos

Discussion in 'Online Casinos' started by cheetahwind, Oct 28, 2009.

    Oct 28, 2009
  1. cheetahwind

    cheetahwind Dormant account

    Occupation:
    Wind Blade Maker
    Location:
    Iowa
    Has anyone upgraded to windows 7 yet and seen if these online casino's software still works in the new OS? Am finally thinking of upgrading my PC but am just curious if there'll be a wait period before I can play again or no?
     
  2. Oct 28, 2009
  3. eu_lowroller

    eu_lowroller Non-Gambler

    Occupation:
    Call Center Agent
    Location:
    Austria
    Hi!

    I play RTG, Rival and Microgaming Casinos on Windows7 and they all work fine :)

    Even better, than on Vista, because there i couldn't create a shortcut on my desktop for the RTG Casinos (which goes normally automatic during the installation) and now it works all without any problems.
     
  4. Oct 28, 2009
  5. marioking24

    marioking24 Quit Gambling PABnononaccred PABnonaccred

    Occupation:
    College Student
    Location:
    Cottbus/Germany
    Have played at Micro, RTG, Rival and Boss since I updated... works PERFECT
     
  6. Oct 28, 2009
  7. katodog

    katodog Experienced Member

    Occupation:
    manager
    Location:
    Rochester,NY
    How abut 3dice? Does Windows 7 work with them?
     
  8. Oct 28, 2009
  9. SkBurner

    SkBurner Experienced Member PABnonaccred

    Occupation:
    N/A
    Location:
    UK
    Yes 3 Dice works, and very well too!

    The graphics seem much lighter/brighter and the games seem faster/more responsive than XP which I upgraded from.

    Starting to really like Windows 7, would recommend to anyone. All my XP apps still work well and the display seems much clearer using everything.
     
    1 person likes this.
  10. Oct 28, 2009
  11. wangpoker

    wangpoker Experienced Member PABnononaccred2 webmeister

    Occupation:
    affiliate marketing
    Location:
    Ontario/Canada
    I don't trust MS anymore. I got one of my Vistas 2 yrs ago and the other < 1yr ago. I've been having a lot of problems. But I don't want to give a few hundred $$ to MS to get Windows 7. I'll wait for another 2 yrs.
     
  12. Oct 28, 2009
  13. GrandMaster

    GrandMaster Ueber Meister CAG

    Occupation:
    Mathematician by day, online gambler by night.
    Location:
    UK
    Get Karmic Koala.
     
  14. Oct 29, 2009
  15. spearmaster

    spearmaster RIP Ted

    Occupation:
    Devil's Advocate
    Location:
    Heaven
    You should get the upgrade if you're on Vista. Win7 solved all of the problems for me - I've been on the beta and have not had a single problem since I installed it - besides which there should be special upgrade prices for Vista owners in the first few months.

    If you're on XP - you have to decide whether or not you need any of the new features - but if you're happy with what you've got, stick with it a while longer.
     
  16. Oct 29, 2009
  17. amatrine

    amatrine Crazy Cat Lady webmeister

    Occupation:
    Retired
    Location:
    Arizona City, Az
    I hate vista. I am waiting my upgrade in the mail as I bought a new HP three weeks ago. Hope it gets here soon. I am hoping it solves all the internet explorer freezes and crashes.
     
  18. Oct 29, 2009
  19. NeuroPR

    NeuroPR Dormant account webmeister

    Occupation:
    Web Authoring, Design, Search engine optimization
    Location:
    Greece
    I use Windows 7 32bit version with no problems at all.

    Vista has nothing to do with 7. Vista was 'garbage' and Windows 7 have all problems solved and they're much more repsonsive and faster.

    All casinos i play work fine at all.
     
  20. Oct 29, 2009
  21. spitkicker

    spitkicker Dormant account

    Occupation:
    gambler
    Location:
    .se
    Another solution to that problem is to use a better browser :)

    Firefox ( You must register/login in order to see the link. ) is my weapon of choice and with the Adblock Plus ( You must register/login in order to see the link. ) extension installed browsing the web is so much faster and a bit more secure.

    And no, I'm not affiliated with mozilla :D
     
  22. Oct 29, 2009
  23. coxwel

    coxwel Senior Member PABnononaccred MM

    Occupation:
    student
    Location:
    germany
    just installed windows7 ultimate x64 yesterday, and iam impressed. the installation was quick, i had no need to install any drivers.. all automatically done by windows, and this without any error ;-)

    everythings runs smoother and faster than on xp/vista before...

    also my internet worked right on the first start of the new system.

    no problems with any casinos at all!


    and the design etc is also nice.. i really like this new windows, it really brings improvements and no problems at all, yet ;-)!


    cheers

    coxwel
     

Share This Page