1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Thrills - can't load website

Discussion in 'Online Casinos' started by Harry_BKK, Apr 16, 2015.

    Apr 16, 2015
  1. Harry_BKK

    Harry_BKK Senior Member CAG mm1

    Occupation:
    job is OK
    Location:
    Balcony
    For about 12 hours now i am getting these sequence on Thrills!! The fuse goes all the way to the cannon and then stops. Emptied temp bin, cleared cookies, tried Firefox and IE10, no change. Any suggestions?
    Thanks in advance, Harry :)

    Thrills - can't load website: 2015-04-16 Thrills 1.jpg,Apr 16, 2015 Thrills - can't load website: 2015-04-16 Thrills 2.jpg,Apr 16, 2015
     
  2. Apr 16, 2015
  3. Finn

    Finn Senior Member MM

    Occupation:
    Engineer
    Location:
    Finland
    One of the ways to defend agaisnt DDoS attack is to block traffic from countries where there are relatively few customers compared to the number of potentially compromised computers that the attackers could be using. Or it could be something else.
     
    1 person likes this.
  4. Apr 16, 2015
  5. Jono777

    Jono777 Meister Member CAG mm4 mm1

    Occupation:
    Self- Employeed
    Location:
    Wolverhampton
    1 person likes this.
  6. Apr 16, 2015
  7. KasinoKing

    KasinoKing WebMeister & Slotaholic.. CAG MM PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    House-Husband and Casino Advisor
    Location:
    Bexhill on sea, England
    I've been playing a bit at Thrills lately and their site seems VERY buggy... :(
    (Windows 8.1 / Google Chrome)

    Went to log-in - nothing seemed to happen.
    Tried again - said you are already logged in! (But log-in screen still showing)

    As full-screen not working (see below), "zoomed" in using CTRL+Mouse wheel - but then the buttons on the slots don't work properly i.e. if you don't move the mouse at all between clicks, then clicking on "spin" does not work.

    Yesterday when selecting "Full Screen" the slot was appearing VERY small - probably no more than 20% of the width of my screen.
    Tried to replicate this today for a screenshot... and it's even worse!
    This is Gonzo's Quest in full screen mode:
     

    Attached Files:

    1 person likes this.
  8. Apr 16, 2015
  9. Harry_BKK

    Harry_BKK Senior Member CAG mm1

    Occupation:
    job is OK
    Location:
    Balcony
    Thanks Jon, PM sent.

    Funny thing is that i can load You must register/login in order to see the link. with no problems via the same Wi-Fi connection.
     
  10. Apr 16, 2015
  11. Harry_BKK

    Harry_BKK Senior Member CAG mm1

    Occupation:
    job is OK
    Location:
    Balcony
    TBH, i wasn't impressed yesterday either. Did my first deposit, bonus had to be added manually for some reason, then some slots wouldn't load (Quickfire), had to retry a few times until it actually loaded them....balance jumping all over the place on all slots, Quickfire and Netent...:confused:...at some point my eyes were glued to the balance to see whether it would actually add wins and subtract bets correctly, which it looked like it was doing so. But boy was that session unnerving .... :(

    Started to get the error screen when i tried to log back in to play the 50 FS on Starburst which come with the first deposit, seems now that i won't be able to play them :(
     
  12. Apr 16, 2015
  13. Jono777

    Jono777 Meister Member CAG mm4 mm1

    Occupation:
    Self- Employeed
    Location:
    Wolverhampton
    Yeah the balance jumping thing has been happening at numerous sites and I believe it is something to do with EveryMatrix, something they apparently have been working on for weeks now (yawn!) very frustrating and annoying - especially for a company making so much money from the casinos I'd assume,that has gone on for so long now.

    No need to worry about balance being adjusted correctly I have 'put up' with this PITA error for weeks now and I did keep an eye on cash balance to start with but it does calculate everything just fine, just spoils the enjoyment for me :(

    The worst is DOA as during a 2 scatter 'teaser' (also known as heart stoppers)will the 3rd come or wont it, the balance updates 2x bet before the reels stop so if it does this you know it ain't coming lol.

    Can't understand why the mobile site works but not the other, strange indeed.

    Regarding the PM, good move but you may have to bear with the Rep, I messaged Monday but did not get a reply until yesterday, I'm assuming they have their hands full with other things, hopefully something to do with getting their tech issues sorted ;)
     
    1 person likes this.
  14. Apr 16, 2015
  15. Simmo!

    Simmo! Moderator Staff Member

    Occupation:
    Web Dev.
    Location:
    England
    Working fine from the UK for me today if that helps.
     
    1 person likes this.
  16. Apr 16, 2015
  17. Harry_BKK

    Harry_BKK Senior Member CAG mm1

    Occupation:
    job is OK
    Location:
    Balcony
    Cheers Simmo. Still no change here, still the same on either Firefox, IE or Chrome. In email contact with support but no real solution yet.

    Ended up playing the 50 FS on Starburst on my mobile and made it then with Steam Tower to the minimum withdrawal of 30$ and took that out to Neteller. :thumbsup: Really don't like playing on the tiny mobile screen.

    The funny part is that i use with my mobile at home the same wi-fi broadband connection as with the laptop. The mobile works fine, laptop not :(

    I had my account already verified in advance, let's see how long it will take for the dosh to get to my Neteller account.
     
  18. Apr 16, 2015
  19. Harry_BKK

    Harry_BKK Senior Member CAG mm1

    Occupation:
    job is OK
    Location:
    Balcony
    Really irritating indeed. :confused: Gave up after some time as my coffee mug needed a re-fill. And yeah, DOA, really frustrating to know immediately that you won't have 3 scatters :(
     
    1 person likes this.
  20. Apr 16, 2015
  21. Harry_BKK

    Harry_BKK Senior Member CAG mm1

    Occupation:
    job is OK
    Location:
    Balcony
    Payment received!!! 4 minutes from request to receiving into my Neteller account. A very big :thumbsup: for that Thrills!!!

    Can you please fix now my connection issue and you will have a returning customer :)
     
    1 person likes this.
  22. Apr 16, 2015
  23. Erik

    Erik I-Gaming Industry Representative

    Occupation:
    Affiliate Director
    Location:
    Tel Aviv

    Hi

    I sent you a reply to your PM, what has happend is that we have been having some tech issues since last night that our tech team is working on solving. As soon as I get some more info from them I will update. Meanwhile thank you for your patience

    Regards
    Erik
     
    1 person likes this.
  24. Apr 16, 2015
  25. Harry_BKK

    Harry_BKK Senior Member CAG mm1

    Occupation:
    job is OK
    Location:
    Balcony
    Thanks Erik, got it.

    Will wait until you are fully up an running again :)

    EDIT: Website loading normally now!!! Job well done by your tech crew :)
     
  26. Apr 16, 2015
  27. brianmon

    brianmon Meister Member webby mm4

    Location:
    uk
    I had some very strange things happening earlier at thrills, and previously at other EveryMatrix sites, whilst playing DOA.

    The 3rd and 4th reels freeze during some spins, especially when there were 2 scatters on reels 1,2 or 3, although it was also happening on a 'normal' spin. But it's not like the reels just stopped, they just became a blur, like i was watching a glitchy video of the game.

    My CPU was working much harder and more of my internet bandwidth was being used, in comparison to playing the game at non-EveryMatrix sites.
    in fact it was like I was actually streaming a video rather than playing a Flash game

    Also when using autoplay the coin and level buttons were flashing on and off during play. Those buttons are normally disabled during autoplay, but it was actually possible to change bet size between spins, whilst autoplay was running.

    This has only been happening at Everymatrix sites. How is this possible, when every casino, supposedly runs the same game program? You'd expect the disabling of buttons to be a part of the core program.

    I'm not accusing EveryMatrix of doing anything dodgy. But some of the games are running like you'd imagine those illegal NetEnt coppies to do.

    Although it's an EveryMatrix problem, rather than the indvidual casinos such as Thrills. I think I'll be avoiding ALL EveryMatrix sites, until things get sorted
     
  28. Apr 16, 2015
  29. brianmon

    brianmon Meister Member webby mm4

    Location:
    uk
    Also NONE of the above 'faults' are happening in demo play, only with real play
     
  30. Apr 16, 2015
  31. Jono777

    Jono777 Meister Member CAG mm4 mm1

    Occupation:
    Self- Employeed
    Location:
    Wolverhampton
    I have noticed all of the above, at numerous sites....This is a general observation and not aimed at Thrills.

    The problem is I am not knowledgeable to even hazard a guess at what is going on and I'm not about to start putting 2 and 2 together and coming up with xyz lol

    The one thing that has/is bugging me is WHY it is taking so long to sort, if a site goes down (altogether) and is obviously losing money, its all hands to the pump and its back up in no time at all, yet when the site is live but the slots are playing like the old 'pull handle' fruit machines from back in the day, despite assurances that things are been done, it ain't half dragged on forever and a day and although I am probably a million miles away from fact, it does seem like no one seems to care and I can be forgiven for starting to think that way after such a lengthy time.
     
  32. Apr 19, 2015
  33. SpinUk

    SpinUk Senior Member MM PABnonaccred

    Occupation:
    Marketing
    Location:
    London
    Anyone doing their freespins competition (40 bonus round target for 100 free spins) beware, there is a technical glitch which is not counting the bonus rounds correctly. CS have reffered it to their technical team to find out why.
     
  34. Apr 19, 2015
  35. Tirilej

    Tirilej Still a Lady CAG

    Occupation:
    Breathing
    Location:
    Sweden
    I almost thought there was something wrong because I got free spins even though I shouldn't have.
    It said I had made 2 or 3 bonusrounds and I know I hadn't made that. Didn't complain about getting 10 free spins anyway since I've had a huge problem getting the ones I should have had before;)
     
  36. Apr 20, 2015
  37. Birdy84

    Birdy84 Experienced Member MM PABnonaccred

    Occupation:
    carer
    Location:
    United Kingdom

    I reported that fault a couple of months back must be a big job! I had a lot of tech issues last time i played at thrills many of which have been mentioned here so i guess it wasn't just me.
     
  38. Apr 20, 2015
  39. Casino2014man

    Casino2014man Non-Gambler

    Occupation:
    Noneya
    Location:
    United Kingdom
    I had this same problem, CS wouldn't believe me so I gave up
     

Share This Page