1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Script Errors, RTG casinos. Need Help

Discussion in 'Online Casinos' started by Nightfly, Sep 10, 2013.

    Sep 10, 2013
  1. Nightfly

    Nightfly Experienced Member

    Occupation:
    Disabled
    Location:
    Somewhere USA
    Has anyone been experiencing script errors during lobby sessions with accredited RTG casinos? Every time I click on the message center of a popular RTG casino I get multitude script errors. There is no problem with the cashier tab or game access. I been unable to view my messages and the software freezes when I thumb through the script errors. I have several RTG casinos installed and this one is the only one giving me this problem. I uninstalled and reinstalled numerous times and still the same problem exists. I tried clearing cookies and history but the problem is still there. I disabled / enabled scripting features from my browser but no help. After installing the software on my second computer the same thing happened. I have no problems with any other RTG casino . I contacted support many times on this issue and all they can tell me is that no other members have reported this problem. Tech help was useless. It's been rather frustrating to me . Any input would be appreciated.
     
  2. Sep 10, 2013
  3. maxd

    maxd Complaints (PAB) Manager Staff Member

    Occupation:
    The PAB Guy
    Location:
    Saltirelandia
    Tweaked the thread title a bit, hopefully catch more page views.
     
    1 person likes this.
  4. Sep 10, 2013
  5. The Viking

    The Viking Ueber Meister MM

    Occupation:
    chef
    Location:
    Faroe Islands
    I remember having the same script error prob on some RTG casino. (cant remember the name :( ) i tried everything but in the gave up but
    couple of weeks later it was all to normal ? have you tried to update your flash and java and all that stuff ?
     
    1 person likes this.
  6. Sep 10, 2013
  7. Nightfly

    Nightfly Experienced Member

    Occupation:
    Disabled
    Location:
    Somewhere USA
    Yeah, Flash and Java are all up to date. I'll wait awhile and see what happens. Thanks
     
  8. Sep 10, 2013
  9. vinylweatherman

    vinylweatherman You type well loads CAG MM

    Occupation:
    STILL At Leisure
    Location:
    United Kingdom
    This is the big problem. They are going to do nothing about it as it's "your end" that's the issue, even though it's only "their casino" that produces the problems on two separate machines.

    This of course leads to those who experience the problem not bothering to waste their time by contacting CS. Despite this, I find it hard to believe that you are the only one who has reported this problem, as most players should have a PC configuration close enough to yours to see the problem.

    Since the casino have dismissed the issue, and are not going to look into it, naming the casino would help others check to see if they too experience the same problems. A screen shot showing the actual error messages may also help.

    It would also help to know the specifics of your machines, such as what OS, what default browser, etc.
     
    1 person likes this.
  10. Sep 10, 2013
  11. Nightfly

    Nightfly Experienced Member

    Occupation:
    Disabled
    Location:
    Somewhere USA
    I have windows 7 OS and using the latest version of IE as my default browser. Everything is up to date on my machine. Plenty of Ram and disc space. I took a screenshot of the first error message. And every time I clicked on the "yes or no" tabs I kept getting several similar script errors until the software finally freezes. It happens every time I log in and with every new installation. As I mentioned this is the only casino (Jackpot Capital) with this problem. I have other RTG casinos installed all with NO software issues.
     

    Attached Files:

  12. Sep 10, 2013
  13. rena35

    rena35 Senior Member

    Occupation:
    writing/poetry
    Location:
    cyber space
    I always get those error msgs,i just ignore them.
     
  14. Sep 10, 2013
  15. bonustreak

    bonustreak Senior Member webmeister

    Occupation:
    webmaster
    Location:
    Home Office
    I use to get them myself but after a java update I no longer get this message
     
  16. Sep 12, 2013
  17. Nightfly

    Nightfly Experienced Member

    Occupation:
    Disabled
    Location:
    Somewhere USA
    Problem solved. I temporally disabled my anti-virus and at the same time cleared the history with-in that program. Thanks everybody for the input.
     
    1 person likes this.
  18. Sep 12, 2013
  19. vinylweatherman

    vinylweatherman You type well loads CAG MM

    Occupation:
    STILL At Leisure
    Location:
    United Kingdom
    Poor programming, failed to account for this local client scenario such that the error was caught and handled in a meaningful way. Those messages don't really help to identify the problem, and it could just as well be Microsoft at fault as they don't always adhere to the internationally accepted standards with the IE browser.

    If it's a JavaScript problem, then it actually has nothing to do with JAVA as we commonly assume. It is likely that clearing the cache, history, etc is what fixed the problem. Again poor programming, as it is down to lack of backward compatibility between what an updated version stores in local cache, and reads from it, and what the earlier version left behind the last time it was invoked.

    Many users don't know about clearing their cache and histories until they are told to try it. There is nothing in these script errors to even remotely suggest this course of action for the average user.

    In this case, doing what most people do, just ignore the messages by skipping past them with "yes" or "no" did not work, but crashed the software. Normally it DOES work, and usually there seems no impact on the functionality of the site, so it's easy to dismiss scripting problems as unimportant.

    I have even seen one suggested cure to be the disabling of scripting altogether, but it does warn that this could "break" some websites, although it would put an end to these error messages.
     

Share This Page