1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Attachment window problem

Discussion in 'Ask the Meister' started by chayton, Jun 10, 2011.

    Jun 10, 2011
  1. chayton

    chayton aka LooHoo CAG PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    Freelance Designer
    Location:
    Edmonton Canada
    Whenever I go to add an attachment, it's like part of the window is cut off about 60 pixels too short. I can still use the button even though part of it is cut off - I'm not sure what that link on the bottom right is. Does anyone else get this? I'm using IE(7) at 1680x1050

    Attachment window problem: attachments.jpg,Jun 10, 2011

    EDIT: I just tested in FF and Chrome and they both show up fine, so it's just IE....may be just this version? Anyone else using IE?
     
    Last edited: Jun 10, 2011

Share This Page