1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

problems with all my RTG casinos

Discussion in 'Online Casinos' started by msticme, Jun 18, 2012.

    Jun 18, 2012
  1. msticme

    msticme Newbie member

    Occupation:
    disability
    Location:
    PA.
    So I've been playing at my downloaded casinos fine till the other day my avast or any antivirus I use stops the casino saying it's malware
    ....I am so tired of this problem and was wondering if anyone else has this problem. I use a laptop and am not sure what to do I contacted clubworld and they said it's avast but I tried another antivirus and the same thing... clubworld said there is a lot of people having trouble with this... they told me to talk to avast so I did and they said it flagged it because it's malware
    ok so back to my problem I can't play soooo helppp!
    And thanks in advance I'm at a standstill
    I don't trust AVG anymore it lets viruses slip through...
    Thanks:confused::confused:
     
    Last edited: Jun 18, 2012
  2. Jun 18, 2012
  3. Forever01

    Forever01 Dormant account

    Occupation:
    Investor
    Location:
    Melbourne, AUSTRALIA
    I have not had any problems loading the software, I am however, after kindly requesting to opt-out from any player bonuses, growing more frustrated daily at the spam I receive from Lucky Red and Club World offering me bonuses.
     
  4. Jun 18, 2012
  5. butterflyboogie

    butterflyboogie Senior Member MM

    Occupation:
    Making Money
    Location:
    Casino Oblivion
    I had the same thing happen with me these past few days but I just click ignore and it allows me on to the page. There should be a setting where we can allow it to accept the page. I'll check it out and let you know, it is aggravating.
     
  6. Jun 18, 2012
  7. msticme

    msticme Newbie member

    Occupation:
    disability
    Location:
    PA.
    same problem

    Yea I can't get too far because ten I get a error code also when I try to bring a game up it says a code number and timed out I'm thinking of quitting too I am really frustrated!:what:
     
  8. Jun 18, 2012
  9. msticme

    msticme Newbie member

    Occupation:
    disability
    Location:
    PA.
    oh and

    Thanks if you can find out what to do Id appreciate it!:thumbsup:
     
  10. Jun 18, 2012
  11. skiny

    skiny Banned User - violation of <a href="http://www.cas

    Occupation:
    Doing everyone else's job.
    Location:
    Canada
    I had all kinds of problems last week with an RTG casino that all started because of Avast.

    Try disabling your anti-virus software while you're playing and re-enable it when you're done.
     
  12. Jun 18, 2012
  13. chayton

    chayton aka LooHoo CAG PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    Freelance Designer
    Location:
    Edmonton Canada
    I'm having the same problem with Avast - actually earlier today I noticed that Avast wouldn't even let me open any webpage at all. Probably another ****ing program update, I opened it and turned off P2P and IM shields and then at least I was able to get online.

    TBH I'm getting a little sick of Avast anyhow - every time they have a program update it installs the stuff you specifically said NOT to when you installed it the first time, and it locks up my whole internet connection and it's a bloody fight to get the computer working again. The last 4 updates I've had to uninstall with their stupid program in safe mode and then reinstall - then it works fine until the next update when you have to do it all over again.
     
  14. Jun 21, 2012
  15. msticme

    msticme Newbie member

    Occupation:
    disability
    Location:
    PA.
    Thanks !




    I appreciate your feedback it helps me decide what I want to do with this particular antivirus.....:thumbsup:
     
    1 person likes this.
  16. Jun 23, 2012
  17. pianoman

    pianoman Senior Member MM

    Occupation:
    world famous Pianoman (True!) Go Google: ozpianoma
    Location:
    Sittin Here in Front of the Screen like
    YEAH Me Too ...

    Bye Bye J C ..........

    Reported it some hours ago with Screenshot (different one) on recent JackpotCapital thread.
    http://www.casinomeister.com/forums/america-beautiful/50548-jackpot-capital-you-crazy.html
    Quick reply from Casino Mgr says it's nothing to worry about.
    I respond by downloading again, complete with shutdowns updates reconfigs all the usual time consumn stuff:
    finally get to point of opening the software - "Casino shell" gets stuck and just hangs !!!
    Another few mins of waiting try to close and
    you guessed it ...HERE WE FRIGGIN GO AGAIN :confused:

    problems with all my RTG casinos: malbaby.png,Jun 23, 2012

    Hello 32 Red ............... I'm baaack :thumbsup:
     
    Last edited: Jun 23, 2012
  18. Jun 23, 2012
  19. EdieD

    EdieD Dormant account

    Occupation:
    trainer
    Location:
    u.s.
    I don't think you'd have these problems using norton security suite.
     
  20. Jun 23, 2012
  21. colly

    colly Senior Member MM PABaccred

    Occupation:
    Finance (Corporate Tax)
    Location:
    sydney
    AVG is also flagging as malware when an RTG opens but it gives you the option to allow.I wouldn't suggest disabling you antivirus or firewalls= after all your banking and other private information is iavailabe n the casino program. Check with your AV program whether you have the option to delist a program (some allow you to do this) Alternatively look at an AV program like AVG or Norton that will warn but still give you the choice to allow the program to be opened
     
  22. Jun 23, 2012
  23. Jasminebed

    Jasminebed Closer to 100 than Birth

    Occupation:
    Not in workforce
    Location:
    Ontario
    I'm using Windows XP and AVG. I am having trouble too, and I'm about ready to throw in the towel.

    Jackpot Capital's won't run, and when I save and try to run from the saved file, it returns a Microsoft error. I send reports.

    Inetbet has sent me some instructions, but includes editing my registry.

    I've been having problems for about 2 weeks now, since an "update".

    Uninstalling Inetbet looks like it uninstalled some other RTGs as well.

    I certainly am not comfortable with the idea of disabling my virus protection to play.
     
    1 person likes this.
  24. Jun 24, 2012
  25. slotplayer

    slotplayer Senior Member webmeister

    Occupation:
    webmaster
    Location:
    USA
    I reported this problem to the RTG Affiliates managers at AGD last week. It supposedly was fixed.

    here's the thread

    You must register/login in order to see the link.
     
  26. Jun 24, 2012
  27. iNetBet Promos

    iNetBet Promos Accredited Casino Representative

    Occupation:
    Manager
    Location:
    United Kingdom
    Hi All,

    Sorry to hear that some of you have been experiencing problems,

    We have been informed that an update to the software was applied yesterday that should fix these issues.

    Please would you be so kind as to let us know if the problems persists. If so please let us know the error you are getting, when it occurs and the antivirus software you are using.

    We will then forward this on to the tech team who are trying to resolve this known issue.

    Many thanks in advance.
    iNetBet Promos
     
    4 people like this.
  28. Jun 25, 2012
  29. MaryJean

    MaryJean Senior Member MM

    Occupation:
    Rancher
    Location:
    Northern California
    UPDATE PROBLEMS---RTGs

    May I make a request of INetBet as well as all other RTGs.

    Everytime that you do an "update" you seem to destroy all of
    the connections to the games.

    For instance, I have been a player at INetBet for many many years,
    and have at one time or another had all of the games downloaded, but
    recently everytime that an update of the lobby has been done, I also have
    to re-download each and every game.

    Since I am on a dial up connection to the internet, each game, including the
    original lobby update takes over two hours to load. This means several overnight
    sessions to get just a few games reloaded.

    Is there something that is being missed when the updates are being coded?
    Or is there something that can be done to keep the games from being destroyed
    when the lobby is updated?

    The games actually exist on my hard drive, but the software still takes forever to
    go through a complete update for each one, instead of simply reconnecting.

    HELP!

    Thanks for listening
    MaryJean
     
    1 person likes this.
  30. Jun 25, 2012
  31. Playforfun

    Playforfun Full Member

    Occupation:
    reading
    Location:
    Statistics land
    problem with installing ANY rtg casino

    no antivirus.

    tried a second computer. tried some other RTGs none can get installed. the windows XP error window that offers to send report to microsoft.....


    Installed ones work well. but on the very same computer cannot install new ones.

    Note that it is not limited to this computer, as i tried a second one and got same problem
     
  32. Jun 25, 2012
  33. Jasminebed

    Jasminebed Closer to 100 than Birth

    Occupation:
    Not in workforce
    Location:
    Ontario
    Inetbet, I'm please to report that I've followed your instructions in the email you sent me, and I'm back up and running now. Thank you kindly for the birthday gift too.

    I'll be tackling some of my other RTGs following the same procedure.

    While AVG did flag the program as Adware, I chose Allow.
     
  34. Jun 25, 2012
  35. Jasminebed

    Jasminebed Closer to 100 than Birth

    Occupation:
    Not in workforce
    Location:
    Ontario
    I hope Inetbet doesn't mind me sharing the help they gave me. It's worked for Jackpot Capital too, and again, ty Jackpot for the birthday gift!

     
  36. Jun 25, 2012
  37. De Beuker

    De Beuker Senior Member

    Occupation:
    Production
    Location:
    Netherlands
    Same here.
    I'm also using XP, and I cannot install any new RTG.:mad:
    The installed ones work just fine.

    :confused:
     
  38. Jun 25, 2012
  39. krystalkitty

    krystalkitty Dormant account

    Occupation:
    self
    Location:
    Minnesota
    I USE AVG

    and am having the same problem......Yeah, I can disable it, but I like to do other things on the net while playing......So very frustrating!!! Guess that is the price you pay when you get something "free"!:mad:
     

Share This Page