1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

internet speed can someone advise

Discussion in 'Computers and Internet Geekland' started by mimi26, Aug 24, 2013.

    Aug 24, 2013
  1. mimi26

    mimi26 Meister Member

    Occupation:
    nurse
    Location:
    uk
    I am currently with virgin media 30 MB but the problem is when I am in the Vegas tab at Ladbrokes (playtech) the games run really slow and sluggish, will it have something to do with my speed should I pay an extra £5 per month to upgrade to the 60 MB. Is there something I can do with my computer to speed up the games?
     
  2. Aug 24, 2013
  3. Nate

    Nate Ueber Meister CAG webmeister

    Occupation:
    Monster
    Location:
    Cyberspace
    If other places play fine, I doubt its your connection. I don't play at Ladbrokes and I have no idea how the games are set up but:

    IF you can open a Game in a New Window like on NetEnt - Do so. Then try to navigate away from the page displaying the vegas games.

    This has resolved lagging games for me because some places think its COOL to overload their pages with Flash.

    Nate
     
  4. Aug 24, 2013
  5. NeuroPR

    NeuroPR Dormant account webmeister

    Occupation:
    Web Authoring, Design, Search engine optimization
    Location:
    Greece
    It's not your internet speed. It's the slots that require more CPU speed from your pc and running slow.

    What's your processor speed?
     
  6. Aug 24, 2013
  7. mimi26

    mimi26 Meister Member

    Occupation:
    nurse
    Location:
    uk
    I have no idea, I know how to switch my computer on and open a web page, thats about it :oops:, How can I find my speed
     
  8. Aug 24, 2013
  9. mimi26

    mimi26 Meister Member

    Occupation:
    nurse
    Location:
    uk
    The microgaming plays fine but not the playtech. I already do what you suggest but still the problem persists
     
  10. Aug 24, 2013
  11. Nate

    Nate Ueber Meister CAG webmeister

    Occupation:
    Monster
    Location:
    Cyberspace
    Did u try another browser?

    Nate
     
  12. Aug 24, 2013
  13. mimi26

    mimi26 Meister Member

    Occupation:
    nurse
    Location:
    uk
    yeah I have played with both IE and chrome
     
  14. Aug 24, 2013
  15. Nate

    Nate Ueber Meister CAG webmeister

    Occupation:
    Monster
    Location:
    Cyberspace
    Woops :) - I don't know :( - Maybe try to put your Antivirus in "Gaming Mode" or disabling it to check if it may be the cause?

    Nate
     
    1 person likes this.
  16. Aug 24, 2013
  17. aceking123

    aceking123 Ueber Meister CAG PABnononaccred MM

    Occupation:
    chippy
    Location:
    uk
    hello its not your connection its more to do with ladbrokes casino ( only on playtech side ) i dont have a account with them by my mrs does & has nothing but poor speeds & disconnects alot , so dont bother upgrading )
     
    1 person likes this.
  18. Aug 24, 2013
  19. redsfan

    redsfan Experienced Member webby

    Occupation:
    sales
    Location:
    bishop auckland
    Agree, I thought Hallelulah when I saw they had gone to playtech as Im no Microgaming fan.

    The games are really slow, crashing frequently. They had playtech live dealer which has now disappeared. I have asked AT LEAST 4 times when it will be back and been told "Shortly"
     
    1 person likes this.
  20. Aug 24, 2013
  21. stokes

    stokes Experienced Greenhorn

    Occupation:
    Sorcerer
    Location:
    Springfield
    If you have windows this could help:

    You must register/login in order to see the link.
     
    1 person likes this.
  22. Aug 24, 2013
  23. mimi26

    mimi26 Meister Member

    Occupation:
    nurse
    Location:
    uk
    Yeah it is just the playtech side, its awful. I wont bother upgrading
     

Share This Page