1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

PROBLEM PLAYING AT CLUB WORLD

Discussion in 'Online Casinos' started by paul02085, May 30, 2008.

    May 30, 2008
  1. paul02085

    paul02085 Senior Member

    Occupation:
    Fishing :)
    Location:
    USA
    I signed up there a year or so ago for a free chip and never made a deposit. Now that i know they are a good casino i want to play there but when i log on to the casino i cant get into any of the games or the cashier or anything. I am able to logon and it shows a .19 balance obviously left from the free chip way back.
    When i click on the cashier or on any of the games it says "download failed". I wondered if anyone may have an idea why this is happening.
    I talked to live chat and they said check my firewall but i dont think its that because i downloaded Jackpot Capital last nite (another RTG site) and it works fine. I tried redownloading Club World and it still does the same thing. Their support doesnt seem to understand whats wrong so i thought maybe somebody here could help.
    Thanks in advance for any opinions on what to try next.
     
  2. May 30, 2008
  3. bb28

    bb28 Meister Member

    Occupation:
    Customer Service
    Location:
    US
    If you feel comfortable with it, why not try turning off your firewall for just the few minutes that it takes for clubworld to load and download any updates?

    I'm not telling you to do this, I'm just saying you could if you feel comfortable to rule firewall issues out. Also if you happen to be behind a router you are actually quite safe for the few minutes that you would have your firewall off.
     
    1 person likes this.
  4. May 30, 2008
  5. paul02085

    paul02085 Senior Member

    Occupation:
    Fishing :)
    Location:
    USA
    I would do it if i knew what it was, lol. :confused:
     
  6. May 30, 2008
  7. bb28

    bb28 Meister Member

    Occupation:
    Customer Service
    Location:
    US
    lol.....OK. ummmmm let's see what I can come up with. Do you know someone who is a bit more computer savy who could come over and assist?

    I know you said you redownloaded it last night, but let's clarify things if you don't mind. Did you uninstall the old version before you installed the new one that you downloaded last night?

    If you didn't uninstall, I'd suggest you do that, then try reinstalling again. Might not help but it won't hurt anything.
     
    1 person likes this.
  8. May 30, 2008
  9. DemonUK

    DemonUK Senior Member PABnoaccred

    Occupation:
    Software
    Location:
    Warrington, UK
    If you haven't done it already, try uninstalling Club World and re download and install again

    lol you beat me to it by a few seconds bb
     
    1 person likes this.
  10. May 30, 2008
  11. bb28

    bb28 Meister Member

    Occupation:
    Customer Service
    Location:
    US
    Well great minds think alike uh! :thumbsup:
     
    2 people like this.
  12. May 30, 2008
  13. paul02085

    paul02085 Senior Member

    Occupation:
    Fishing :)
    Location:
    USA
    Ok, I went to control panel and it asked if i wanted to uninstall it and i clicked yes and it says "Uninstall error. Could not find installation path. Uninstall aborted."

    Geez, it wont let me remove the program!
     
  14. May 30, 2008
  15. bb28

    bb28 Meister Member

    Occupation:
    Customer Service
    Location:
    US
    From the error message it doesn't sound like it's installed correctly. Go ahead and try reinstalling the program again and let's see what happens.
     
  16. May 30, 2008
  17. paul02085

    paul02085 Senior Member

    Occupation:
    Fishing :)
    Location:
    USA

    Is that the same as downloading it again?
     
  18. May 30, 2008
  19. bb28

    bb28 Meister Member

    Occupation:
    Customer Service
    Location:
    US
    Download it again and then install the file you will have just downloaded.
    :)
     
  20. May 30, 2008
  21. paul02085

    paul02085 Senior Member

    Occupation:
    Fishing :)
    Location:
    USA
    Ok, i downloaded again and it said "something exists to u want to replace it" and i said yes. Immediately opened, had my username already typed in so i typed my password and it let me in. Showed the .19 balance so i tried to go to a slot and it did the "download failed" bit again as before.

    I am thinking it has to do with not being able to uninstall the original version for some reason but i am not sure and dont know another way to uninstall it.

    Frustrating!!!

    PS-thanks for being patient with Mr. HiTech:)
     
  22. May 30, 2008
  23. bb28

    bb28 Meister Member

    Occupation:
    Customer Service
    Location:
    US
    Oh it's ok paulo, not a problem. :)

    I'm trying to think of something else to help with your problem but I'm not coming up with anything right now. I will post back if I think of something. In the mean time maybe someone will come along and offer a suggestion.
     
    1 person likes this.
  24. May 30, 2008
  25. kakata

    kakata Banned User - hyper flamming PABnonaccred PABnoaccred PABaccred

    Occupation:
    sales
    Location:
    miami fl
    Unistall it again than go to" search" and type "casino USA" and cancel all the files that will come up. when you done with it retart the computer and reinstall the casino if it doesnt work you can committ suicide....lol:lolup:
     
    3 people like this.
  26. May 30, 2008
  27. paul02085

    paul02085 Senior Member

    Occupation:
    Fishing :)
    Location:
    USA
    That did the trick! Thanks Kakata and BB28 and DemonUK. Much appreciated!:thumbsup:
     
  28. May 30, 2008
  29. KasinoKing

    KasinoKing WebMeister & Slotaholic.. CAG MM PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    House-Husband and Casino Advisor
    Location:
    Bexhill on sea, England
    I've only just seen this thread, but I had the exact same problem yesterday - only mine may be worse!

    When I was getting the same 'can not download' message as Paul, I went to the website to re-download. The only download available was the UK Pound version - but my account is in US$... :eek2:

    I went ahead anyway, but when I try to log in it says 'User or Password not recognised'... :mad:

    I guess I'll now have to uninstall both versions & try to find a way of getting to the US$ download...
    Seems like a lot of farting around just to deposit & lose (probably) my own money... :(
     
  30. May 30, 2008
  31. LOOKAWAY

    LOOKAWAY Senior Wember PABnonaccred

    Location:
    England
    Hi a quickie way around this is to hit start, then search for the casino, then either run the casino or the set up by administrator.

    For some reason this works, what dont work is just run as admin from desk top, plus its not a permanent fix.
     
  32. May 30, 2008
  33. bryand

    bryand Beach Bum PABnonaccred mm1

    Occupation:
    Legal
    Location:
    Just Across the Hudson River
    FYI - Uninstalling RTG software doesn't clean the registry. When you re-install RTG, a new registry key is generated which causes a conflict with the existing one. It's an easy and safe fix - let me know if I can help.
     

Share This Page