1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Games loading slow? Thrills casino

Discussion in 'Online Casinos' started by spintee, Oct 22, 2014.

    Oct 22, 2014
  1. spintee

    spintee Meister Member webby mm2

    Occupation:
    gambler :)
    Location:
    Northants
    Hi, Hope all are spinning well,

    Just a quick one, I just made a deposit at thrills and games are taking ages to load? I got a new computer and sites have been running so good with no errors :), But problem is today at thrills every time I play a game than close to reload the games again its for ages to load,

    I finally managed to get rid of most of the errors and now this, Pissing me right off, Any one else playing and loading slow?, Help is great but stated running good there side, But I have heard this many of times from sites, If any body is playing can they please let me no s I can sort it my side,

    Thank You
     
  2. Oct 22, 2014
  3. The Viking

    The Viking Ueber Meister MM

    Occupation:
    chef
    Location:
    Faroe Islands
    Look at the bright site, slow games more playtime ;)
    nah been ok for me today though but not a member at thrills so dont know there.
     
    1 person likes this.
  4. Oct 22, 2014
  5. Tirilej

    Tirilej Still a Lady CAG

    Occupation:
    Breathing
    Location:
    Sweden
    I played there just an hour ago. No problem at all.
    What browser are you using? I recently realized that using Firefox is a huge difference than the others.
    I never have any problems now.
     
  6. Oct 22, 2014
  7. spintee

    spintee Meister Member webby mm2

    Occupation:
    gambler :)
    Location:
    Northants
    Cheers for reply's peeps, I've just got new computer so running win 7, 64 bit, I think that's where Im getting my problems on the 64 bit? Ebay would not let me revise anything as bought me to a dead page, Also yesterday I was on bingostars again and every time I loaded up it said under maintenance? So tried a different browser and working fine,

    I have tried opera, chrome and I.E and still the same, Im running avast security, All the errors seem to have gone unless the casinos have got there arss in gear but now this problem?

    I cannot win, either error message :) now slow load or when I am running good money goes quick lol,

    I do like vikings theory with more play time lol, Im good to get a play at the mo,If you did not receive email than do check out, Deposit 20 for 30 spins on twin spins or depo 100 for 100 spins, & remember that the spins come with no mumbo jumb as they put it, Great stuff & good luck
     
    1 person likes this.
  8. Oct 22, 2014
  9. Tirilej

    Tirilej Still a Lady CAG

    Occupation:
    Breathing
    Location:
    Sweden
    I have 64 bit so I can't imagine it has anything to do with that.
    My suggestion is still to try Firefox.
     
  10. Oct 22, 2014
  11. Wild Reels

    Wild Reels Meister Member webmeister

    Occupation:
    IT
    Location:
    United Kingdom
    it would be more unusual to buy a copy of windows in 32bit these days given the amount of memory most new pcs have, most of the games run on adobe flash player certainly at thrills, have you tested game in free mode at at say You must register/login in order to see the link. to see whether it runs fine in free money mode, it if works ok there then at least you know its a not a problem with adobe flash.
     
  12. Oct 22, 2014
  13. spintee

    spintee Meister Member webby mm2

    Occupation:
    gambler :)
    Location:
    Northants
    Arh, Saying that I have had a few pop ups to update flash ect, but every time it states already built in? Im not new to this and do no abit about computers, I 99% sure its something to do with my 64 bit,
    Ive learned that sites say try new browser & update ect, what they do not relies is the time they do that than new browsers are out / new software ect, especially casino flash,

    Thank you Tirilej for the suggestions but just tried and alow it started to be quick as soon as a few games pictures loaded it back to the same on firefox,

    I work something out and thank you all again
     
  14. Dec 3, 2014
  15. spintee

    spintee Meister Member webby mm2

    Occupation:
    gambler :)
    Location:
    Northants
    Thrills was doing a 100% today and 5 spins on gonza quest, I got the 100% but live chat said they have not got a clue about free spins so I showed them the link and was told its for (NEW PLAYERS?) I said no it was in my in box, So than I was told they get back to me, I will add a screen shots, I no its only 5 spins its not good enough support not to no about it,

    xxx.thrills.com/promo/super-reload-4

    Games loading slow? Thrills casino: thrills.JPG,Dec 3, 2014

    Games loading slow? Thrills casino: thrills 2.JPG,Dec 3, 2014
     

Share This Page