Feedback Youtube videos not showing any longer in Internet Explorer

interlog

Meister Member
webmeister
PABnonaccred
MM
Joined
Mar 29, 2015
Location
London
Thought it best to start a new topic so perhaps it can be fixed for the benefit of those using IE to read here.

Since a day or two, Youtube videos no longer display within the posts. It just shows a black box.

It appears to be an Internet Explorer issue because it displays and plays fine in Firefox.
 

Casinomeister

Forum Cheermeister
Staff member
Joined
Jun 30, 1998
Location
Bierland
Thought it best to start a new topic so perhaps it can be fixed for the benefit of those using IE to read here.

Since a day or two, Youtube videos no longer display within the posts. It just shows a black box.

It appears to be an Internet Explorer issue because it displays and plays fine in Firefox.

Well that's weird. People still use IE. :p

I'll check into this, but yeah - you're right. It's not functioning correctly in IE.
 

dunover

Unofficial T&C's Editor
Staff member
webmeister
PABnonaccred
PABnononaccred
CAG
mm3
Joined
May 22, 2012
Location
the bus shelter, opposite GCHQ Benhall
I said this the other day in the winner videos thread. It started yesterday and I believe it's a possible flash update in IE10/11. Remember this is why html5 games are coming in thick and fast, as Shockwave Flash will no longer be supporting certain formats in many browsers. I've had to sign in to CM in Chrome for 2 days now to see videos. It's not an adblocker issue either. If using Windows 10 I think you have to use that shitty Edge browser.
 
Top