1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Yet another astounding MG upgrade

Discussion in 'Online Casinos' started by brianzz, Jun 4, 2009.

    Jun 4, 2009
  1. brianzz

    brianzz Dormant account

    Occupation:
    Work
    Location:
    TN
    I'm sure it's designed to make our lives better and gaming much easier.. but what to play.. so many choices.. hmmmm.........
     
  2. Jun 4, 2009
  3. jas2587

    jas2587 Ueber Meister

    Occupation:
    none
    Location:
    FL
    I believe they are adding June's new games

    Cindy
     
  4. Jun 4, 2009
  5. lauram

    lauram Dormant account

    Occupation:
    self employed
    Location:
    toronto
    The sad part is how all the new games download. I thought the flash casinos took forever to download a game to play, just wait till you see the way they set up the casinos with the addition of these new games. Another 3 clones of other games to boot. Features on all 3, sadly to say the payout is horrid.
     
  6. Jun 4, 2009
  7. Slotster!

    Slotster! I predict a riot. CAG

    Occupation:
    al Hazard
    Location:
    Location, Location!
    I knew I should have checked here first!

    Just fired an email off as I've got exactly the same... Some upgrade bits and pieces, a snazzy new splash screen and then nothing games-wise.

    Like you say, must be MG having a nightmare or something.

    I'm sure it'll get resolved one way or another but I dread to think how much turnover could be lost on a daily basis for all the MG outfits... Blimey.
     
  8. Jun 4, 2009
  9. horseey83

    horseey83 Dormant account

    Occupation:
    musician
    Location:
    Perth Australia
    sorry to ask a stupid question but is this the reason i can't log into any of the MG casinos i usualy play at
     
  10. Jun 4, 2009
  11. Slotster!

    Slotster! I predict a riot. CAG

    Occupation:
    al Hazard
    Location:
    Location, Location!
    Probably yes...

    Just to let you know, I uninstalled/reinstalled (from a fresh download) - and everything is sorted.

    Of course you shouldn't have to do this, but at least it solves the issue.
     
    1 person likes this.
  12. Jun 4, 2009
  13. horseey83

    horseey83 Dormant account

    Occupation:
    musician
    Location:
    Perth Australia
    i tried this with Redflush and desertdollar and neither are working. tried gettting some info through live livechat and noone seems to be able to help. Just when i was looking forward to playing:(
     
  14. Jun 4, 2009
  15. Pinababy69

    Pinababy69 RIP Lisa

    Occupation:
    Crusader
    Location:
    Toronto, Ontario - Canada
    I just opened up 32Red, and it upgraded and opened just fine. The first time it opened, the little intro movie played twice instead of once, and it took maybe a full minute to completely open. But once it did, all was fine. I d/l'd one of the new games Centre Court...took probably a minute and a half to download. Been waiting for that game...and saved $10 worth of rubies to try it. 18 free spins with 2, 3, 4 or 5X multiplier and stacked wilds during free spins. And the best part? It's nine lines!!! So I can play for 9 and 18 cents, lol....cheapskate that I am.

    Hope everyone gets sorted with the upgrade. Wonder why I had no problems? Not that I'm complaining mind you, lol.
     
  16. Jun 4, 2009
  17. Slotster!

    Slotster! I predict a riot. CAG

    Occupation:
    al Hazard
    Location:
    Location, Location!
    Worked ok with 32RED :confused:

    I just clicked 'uninstall', then went to 32red.com and clicked 'download'

    When it came back up, all was as it should be (except "Centre Court" sucking my balance into oblivion in no time... Game, set and match indeed!)
     
  18. Jun 4, 2009
  19. Pinababy69

    Pinababy69 RIP Lisa

    Occupation:
    Crusader
    Location:
    Toronto, Ontario - Canada
    Well crap Slotster....don't tell me it's another money vacuum, lol. I'll let ya know in a few minutes....doubt my $10 will last too long. :oops:
     
  20. Jun 4, 2009
  21. lauram

    lauram Dormant account

    Occupation:
    self employed
    Location:
    toronto
    I found all the new games tight and the pay horrid on the 3 new slots. 5 deposits into 5 different mg casinos to play these new ones with same results.
    The factor of the wait now no matter what game you wish to play is what bothers me, its almost like being in the flash casino waiting on the download to finish so you can play. It took spring break 2 min. to download so i think maybe each time we go into a game now it reloads back in.
     
  22. Jun 4, 2009
  23. Pinababy69

    Pinababy69 RIP Lisa

    Occupation:
    Crusader
    Location:
    Toronto, Ontario - Canada
    I play quite a bit on the flash casino Laura, I've never had a problem with loading of games? The newer ones take a few seconds longer than say Thor or whatever, but for the most part, they all load in about 15-20 seconds tops. Wonder why that is? Different operating systems, or internet speed or ? Same as I wonder why Slotster had to re download the whole casino, yet the upgrade worked fine for me. It did hang for just a tiny bit, but I just left it, and it was okay.

    I'm using Vista....what are you guys using?
     
  24. Jun 4, 2009
  25. lauram

    lauram Dormant account

    Occupation:
    self employed
    Location:
    toronto
    Im using windows98. Big difference now for me in bellrock and all jackpots,
    as before i would click game they would open up and off i would play. Now
    another downloading box comes up and i have to wait for that and a refresh game box then i can play.
     
  26. Jun 4, 2009
  27. Slotster!

    Slotster! I predict a riot. CAG

    Occupation:
    al Hazard
    Location:
    Location, Location!
    I'm on the one before Vista, whatever that is!

    Like I say, quick re-install and no worries.

    Let me know if you hit those three tennis balls... No luck for me!
     
  28. Jun 4, 2009
  29. horseey83

    horseey83 Dormant account

    Occupation:
    musician
    Location:
    Perth Australia
    finally tried reinstalling for the 50th time and it finally worked. didn't have as much luck playing slots though unfortunately:(
     
  30. Jun 4, 2009
  31. ksech

    ksech Dormant account

    Occupation:
    yes
    Location:
    Here
    Okay, I used to have 146 video slots and now I have 52:mad: All my favorites are gone:confused: I hope this is just temporary.
     
  32. Jun 4, 2009
  33. Pinababy69

    Pinababy69 RIP Lisa

    Occupation:
    Crusader
    Location:
    Toronto, Ontario - Canada
    So Laura is on Windows98 and Slotster.....that would be XP, lol. Ksech, what operating system are you using? Maybe this has something to do with it.

    Slotster, haven't grown....errrr, um...I mean, gotten those elusive balls as yet. Will keep you updated. :laugh:
     
    1 person likes this.
  34. Jun 4, 2009
  35. ksech

    ksech Dormant account

    Occupation:
    yes
    Location:
    Here
    'm using XP Home. I was just playing on Intertops 5 minutes ago, logged back in and...
     
  36. Jun 4, 2009
  37. Pinababy69

    Pinababy69 RIP Lisa

    Occupation:
    Crusader
    Location:
    Toronto, Ontario - Canada
    Okay, so two XP users and one '98 user, all had problems. One Vista user, no problems. Anyone else here using Vista who has loaded an MG this morning?

    Ksech, have you uninstalled and reinstalled? Or can you do that being in the US? If you uninstall it, you may not be able to download it again right?
     
  38. Jun 4, 2009
  39. ksech

    ksech Dormant account

    Occupation:
    yes
    Location:
    Here
    I can reinstall it, but my internet provider gets funky about downloading large files/games/etc. (They love shutting me down LOL). It's okay to download large files between 3 am and 6 am, but I'm working during those hours. Guess I'll wait and see if it clears itself up before I try reinstalling again.
     

Share This Page