Question why am I having issues with Trada?

TradaCasino

Official rep for Trada Casino
Joined
Mar 5, 2013
Location
Dublin, Ireland
Not really. Agents can work from home. And take for example Leovegas. They only have 1 agent online during the night time/early hours timeframe. I know because I tested it many times. over the space of a few hours between 1am-5am and it was always the same agent every time lol

So if anything they would only need to hire 1 or 2 extra staff which is not that expensive?

It's not quite as simple as that - but either way, it is a business decision and it isn't in the pipeline at the moment unfortunately
 
Trada Casino is reviewed at Casinomeister

Steviedoo

Meister Member
MM
Joined
Oct 30, 2015
Location
South
i seem to be getting the mobile version of quickspin games on my desktop too. this has never happened before.
 

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
i seem to be getting the mobile version of quickspin games on my desktop too. this has never happened before.

Try the older MG slots as well like thunderstruck? If you get the mobile touch version like I did, it will mean I am not alone and there is others who is having this issue.

I did play some quickspin this morning at Trada and I just got the normal desktop versions. But I did encounter the mobile version of the MG slots this morning though and yesterday.
 

spoo42

Senior Member
Joined
Nov 24, 2017
Location
Earth
Just to add a little to this although im late :D Trada is one of only 4 regular places I play at. Helpful live chat, speedy withdrawals and goodies/freebies regularly.

Dont have an issue with most of the things listed,although i did have a problem a little while back when I had used some loyalty free spins (i seem to remember),
and then played for ages thinking i hadnt met the requirement but it had actually been a bug/issue - and i could have actually withdrawn alot earlier than i thought
(as my funds werent showing as withdrawable yet so i thought i hadn't met wagering yet). Thats the only time I had a problem, and after speaking to chat about
it, it was recognised and i was given a bumper amount of free spins to make up for it. :)

If anything, id like some more slots/providers on there, but otherwise i like Trada. :)
 

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
Just to add a little to this although im late :D Trada is one of only 4 regular places I play at. Helpful live chat, speedy withdrawals and goodies/freebies regularly.

Dont have an issue with most of the things listed,although i did have a problem a little while back when I had used some loyalty free spins (i seem to remember),
and then played for ages thinking i hadnt met the requirement but it had actually been a bug/issue - and i could have actually withdrawn alot earlier than i thought
(as my funds werent showing as withdrawable yet so i thought i hadn't met wagering yet). Thats the only time I had a problem, and after speaking to chat about
it, it was recognised and i was given a bumper amount of free spins to make up for it. :)

If anything, id like some more slots/providers on there, but otherwise i like Trada. :)

I am not saying that they are a bad casino. I was just listing the issues I had with them.

I did say yesterday to Live Chat if they will be getting BTG slots and they said April perhaps?

And if that is the case that will coincide with the fact that bonanza 2(Chilli) will be launching in April time as well!
 

spoo42

Senior Member
Joined
Nov 24, 2017
Location
Earth
I am not saying that they are a bad casino. I was just listing the issues I had with them.

I did say yesterday to Live Chat if they will be getting BTG slots and they said April perhaps?

And if that is the case that will coincide with the fact that bonanza 2(Chilli) will be launching in April time as well!

Yeah i was just adding my positive opinion of Trada to the post, thats all :)

Is good if they will be adding some new provider/s to the site though - I do like Trada, but occasionally ill search for a slot while im playing there, but forgetting they dont have it. :D
 

aceking123

Paleo Meister (means really, really old)
Joined
Mar 4, 2008
Location
uk
They have a great score & here is a few reasons why Great casino very very good cs & staff . Any problems always sorted quickly. You can chat online with these guys & they listen. They treat you well & go beyond to make sure your happy. I've had many problems & pointed out a few. They don't forget this. Always on top of there game)
 

The Viking

Paleo Meister (means really, really old)
CAG
MM
Joined
Oct 3, 2010
Location
Faroe Islands
great casino :) but i do wonder if my mails got blocked as well ? got a mail from Conor on Dec 6th last year were i was offered to be VIP
i replied i was intrested, then replied again where i opted for cashback.
never got a reply to that or have i ever had the cashback ? :)
 

barbara12

Senior Member
Joined
Apr 17, 2015
Location
Canada
I too have had issues with MG slots. I tried emailing chat and Rachel about it but it appears they thought I was nuts. I was unable to down the bet size from $3 to 30 cents and it did play like it was on mobile. Rachel acknowledged that but I have never heard anything back. I have since stopped playing here because if I can't play my favorite game, Immortal Romance, I will play it elsewhere. This is the screenshot I sent them

Screenshot (1).png
 

brianmon

Ueber Meister
webby
mm4
Joined
May 22, 2013
Location
Cumbria
Issue 3: > Some Microgaming slots keep opening in touch mobile mode even though I am on a desktop PC with a 4k TV as monitor and using the 4k resolution!

So I have to keep opening and closing the games until they launch in the correct desktop version. This is happening on some of the older Mg slots, thunderstruck for example!

Thanks

I have the same setup (4k touchscreen laptop connected to a 4k tv) and had the same problem a while back.
I seems that if the Trada website detects a touchscreen, it assumes that the device is a mobile phone or tablet, so it loads the mobile version of games.

It was just a matter of disabling my touchscreen in 'device manager' to sort it out.

Also, if using the Chrome browser, ensure that Flash content is enabled for the Trada website address, If not add it manually.
 

Steviedoo

Meister Member
MM
Joined
Oct 30, 2015
Location
South
I have the same setup (4k touchscreen laptop connected to a 4k tv) and had the same problem a while back.
I seems that if the Trada website detects a touchscreen, it assumes that the device is a mobile phone or tablet, so it loads the mobile version of games.

It was just a matter of disabling my touchscreen in 'device manager' to sort it out.

Also, if using the Chrome browser, ensure that Flash content is enabled for the Trada website address, If not add it manually.


I don’t have a touch screen desktop monitor...just a regular monitor....
 

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
I have the same setup (4k touchscreen laptop connected to a 4k tv) and had the same problem a while back.
I seems that if the Trada website detects a touchscreen, it assumes that the device is a mobile phone or tablet, so it loads the mobile version of games.

It was just a matter of disabling my touchscreen in 'device manager' to sort it out.

Also, if using the Chrome browser, ensure that Flash content is enabled for the Trada website address, If not add it manually.

Same for me, My 4k 50 inch is just a normal TV, It is not touchscreen lol
 

goatwack

I’ll have the cleavage, I mean the special
CAG
Joined
Aug 29, 2012
Location
Londonia
Same for me, My 4k 50 inch is just a normal TV, It is not touchscreen lol
Fif....fif....fifty inch tv? Golly. I'm still on crappovision- although Bravia- but more like 40 or so. I can only dream of a visual experience that big :(

Still, even 50 inches wouldn't make Jeremy Kyle look any better :oops::laugh:
 

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
Fif....fif....fifty inch tv? Golly. I'm still on crappovision- although Bravia- but more like 40 or so. I can only dream of a visual experience that big :(

Still, even 50 inches wouldn't make Jeremy Kyle look any better :oops::laugh:

hahahahahahahahahahaha what can I say to that one. Thanks for the laugh :)

Although I do not let jeremy kyle anywhere near my 50 inch lmfao :D
 

brianmon

Ueber Meister
webby
mm4
Joined
May 22, 2013
Location
Cumbria
Well I can tell you mine is a desktop PC, I hate laptops! :)
well then I'd check your device manager/human interface devices, for touchscreen drivers . Because there's every chance the PC could have originally been set up to be used with a touchscreen monitor. A touchscreen doesn't need to be connected, for the drivers to be present and running

And if you're using Chrome, check your settings/content settings/flash, that tradacasino.com is listed as allowed for flash content. otherwise the HTML5 version will load
 
Last edited:

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
@brianmon - to me it seems you do not know how PC's work and how and what gets installed when building one from scratch.

When you build a computer from scratch, Once you have built it and are ready to install the OS. (windows 10 in my case) it only ever installs drivers for *detected hardware only* It never I repeat never installs drivers for hardware that doesn't even exist in or connected to the device.

That is how the newer PC's work. In the past meaning years ago, Windows OS detection and driver installs was more painful. Because you had to manually install drivers yourself for some hardware devices. I am talking 10+ years ago. But the last 10 years, Microsoft have really stepped up and made pretty much all devices detectable and drivers already available, But that is also down to the fact it uses the internet now to find and download/install the drivers during setup. It always now during install installs the ethernet card driver first, so it can then use the internet connection to search for drivers.

Just wanted to let you know this.
 

brianmon

Ueber Meister
webby
mm4
Joined
May 22, 2013
Location
Cumbria
@brianmon - to me it seems you do not know how PC's work and how and what gets installed when building one from scratch.

When you build a computer from scratch, Once you have built it and are ready to install the OS. (windows 10 in my case) it only ever installs drivers for *detected hardware only* It never I repeat never installs drivers for hardware that doesn't even exist in or connected to the device.

That is how the newer PC's work. In the past meaning years ago, Windows OS detection and driver installs was more painful. Because you had to manually install drivers yourself for some hardware devices. I am talking 10+ years ago. But the last 10 years, Microsoft have really stepped up and made pretty much all devices detectable and drivers already available, But that is also down to the fact it uses the internet now to find and download/install the drivers during setup. It always now during install installs the ethernet card driver first, so it can then use the internet connection to search for drivers.

Just wanted to let you know this.

Hahaha, all of which I already know. I was merely suggesting that had the PC have been bought ready assembled....
I was only trying to help
But thanks for the condescending attitude and the lecture :rolleyes::thumbsup:
 

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
Hahaha, all of which I already know. I was merely suggesting that had the PC have been bought ready assembled....
I was only trying to help
But thanks for the condescending attitude and the lecture :rolleyes::thumbsup:

I wasn't meaning to sound condescending. I do not know what you now and vice versa :) And I know you was trying to help.

So thanks for trying :)
 

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
Ok, So new issue!

So now in light of the new UKGC ruling in terms of casinos tying UK players into unfair wagering.

I was just about to use the second deposit bonus BOOSTER at trada casino, And I asked live chat what happens if I deposit the £20, And do not use the spins until I have used my £20 first and they said if you did that and won with that £20. I still wouldn't be able to withdraw until I used my spins and met the 35X wagering!

I am sorry but that is not right considering the UKGC have made that new ruling about this type of unfair wagering being tied to UK players.

Leovegas and Slotty vegas and others have a system in place that allows you to play with your real cash balance first. So that does not tie you into wagering until you hit the bonus funds.

Like for example, When I get the email promotions at leovegas where they are deposit X for X amount of free spins. I always play with my deposit first before using my spins, so if I win I can withdraw and I still have those spins to use after my withdraw!

Trada Casino it would be great if you would be the same. It is much fairer and would be compliant then with the new UKGC ruling.

@TradaCasino @Conor@Trada - If you are able to explain this to me I would appreciate it

Thanks
 

TradaCasino

Official rep for Trada Casino
Joined
Mar 5, 2013
Location
Dublin, Ireland
Hi Robert,

The Booster promotion ends tomorrow.

From the 1st March, all casinos need to change their terms. We are doing so.

As of today, those are the terms that are (and always have been) attached to that promotion. We will have changed and be fully compliant with all new UKGC legislation as of tomorrow - which is the date set by the UK.

All new terms are already updated, and Booster is no longer advertised on-site. If you wish to see a reminder of the terms of that promotion I can send them to you,

Thanks,

Rachel.
 

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
Hi Robert,

The Booster promotion ends tomorrow.

From the 1st March, all casinos need to change their terms. We are doing so.

As of today, those are the terms that are (and always have been) attached to that promotion. We will have changed and be fully compliant with all new UKGC legislation as of tomorrow - which is the date set by the UK.

All new terms are already updated, and Booster is no longer advertised on-site. If you wish to see a reminder of the terms of that promotion I can send them to you,

Thanks,

Rachel.

Ok thanks for the info.

So it means that I will not be using that promotion then.

Oh well :)
 
Top