Question why am I having issues with Trada?

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
It costs a lot money for 24/7 coverage. If Trada did this they may not be able to offer such generous/regular bonuses

Not really. Agents can work from home. And take for example Leovegas. They only have 1 agent online during the night time/early hours timeframe. I know because I tested it many times. over the space of a few hours between 1am-5am and it was always the same agent every time lol

So if anything they would only need to hire 1 or 2 extra staff which is not that expensive?
 

SpinUk

Meister Member
PABnonaccred
MM
Joined
Oct 10, 2012
Location
London
Not really. Agents can work from home. And take for example Leovegas. They only have 1 agent online during the night time/early hours timeframe. I know because I tested it many times. over the space of a few hours between 1am-5am and it was always the same agent every time lol

So if anything they would only need to hire 1 or 2 extra staff which is not that expensive?

Um no, 100% it will be down to cost. 7 day 24/7 coverage will be high 5 figures to provide at the very least - the margins the Casino’s make are not as much as you would think.
 
Last edited:

TradaCasino

Official rep for Trada Casino
Joined
Mar 5, 2013
Location
Dublin, Ireland
Not really. Agents can work from home. And take for example Leovegas. They only have 1 agent online during the night time/early hours timeframe. I know because I tested it many times. over the space of a few hours between 1am-5am and it was always the same agent every time lol

So if anything they would only need to hire 1 or 2 extra staff which is not that expensive?

It's not quite as simple as that - but either way, it is a business decision and it isn't in the pipeline at the moment unfortunately
 

Steviedoo

Meister Member
MM
Joined
Oct 30, 2015
Location
South
i seem to be getting the mobile version of quickspin games on my desktop too. this has never happened before.
 

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
i seem to be getting the mobile version of quickspin games on my desktop too. this has never happened before.

Try the older MG slots as well like thunderstruck? If you get the mobile touch version like I did, it will mean I am not alone and there is others who is having this issue.

I did play some quickspin this morning at Trada and I just got the normal desktop versions. But I did encounter the mobile version of the MG slots this morning though and yesterday.
 

spoo42

Senior Member
Joined
Nov 24, 2017
Location
Earth
Just to add a little to this although im late :D Trada is one of only 4 regular places I play at. Helpful live chat, speedy withdrawals and goodies/freebies regularly.

Dont have an issue with most of the things listed,although i did have a problem a little while back when I had used some loyalty free spins (i seem to remember),
and then played for ages thinking i hadnt met the requirement but it had actually been a bug/issue - and i could have actually withdrawn alot earlier than i thought
(as my funds werent showing as withdrawable yet so i thought i hadn't met wagering yet). Thats the only time I had a problem, and after speaking to chat about
it, it was recognised and i was given a bumper amount of free spins to make up for it. :)

If anything, id like some more slots/providers on there, but otherwise i like Trada. :)
 

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
Just to add a little to this although im late :D Trada is one of only 4 regular places I play at. Helpful live chat, speedy withdrawals and goodies/freebies regularly.

Dont have an issue with most of the things listed,although i did have a problem a little while back when I had used some loyalty free spins (i seem to remember),
and then played for ages thinking i hadnt met the requirement but it had actually been a bug/issue - and i could have actually withdrawn alot earlier than i thought
(as my funds werent showing as withdrawable yet so i thought i hadn't met wagering yet). Thats the only time I had a problem, and after speaking to chat about
it, it was recognised and i was given a bumper amount of free spins to make up for it. :)

If anything, id like some more slots/providers on there, but otherwise i like Trada. :)

I am not saying that they are a bad casino. I was just listing the issues I had with them.

I did say yesterday to Live Chat if they will be getting BTG slots and they said April perhaps?

And if that is the case that will coincide with the fact that bonanza 2(Chilli) will be launching in April time as well!
 

spoo42

Senior Member
Joined
Nov 24, 2017
Location
Earth
I am not saying that they are a bad casino. I was just listing the issues I had with them.

I did say yesterday to Live Chat if they will be getting BTG slots and they said April perhaps?

And if that is the case that will coincide with the fact that bonanza 2(Chilli) will be launching in April time as well!

Yeah i was just adding my positive opinion of Trada to the post, thats all :)

Is good if they will be adding some new provider/s to the site though - I do like Trada, but occasionally ill search for a slot while im playing there, but forgetting they dont have it. :D
 

aceking123

Paleo Meister (means really, really old)
Joined
Mar 4, 2008
Location
uk
They have a great score & here is a few reasons why Great casino very very good cs & staff . Any problems always sorted quickly. You can chat online with these guys & they listen. They treat you well & go beyond to make sure your happy. I've had many problems & pointed out a few. They don't forget this. Always on top of there game)
 

The Viking

Paleo Meister (means really, really old)
CAG
MM
Joined
Oct 3, 2010
Location
Faroe Islands
great casino :) but i do wonder if my mails got blocked as well ? got a mail from Conor on Dec 6th last year were i was offered to be VIP
i replied i was intrested, then replied again where i opted for cashback.
never got a reply to that or have i ever had the cashback ? :)
 

barbara12

Senior Member
Joined
Apr 17, 2015
Location
Canada
I too have had issues with MG slots. I tried emailing chat and Rachel about it but it appears they thought I was nuts. I was unable to down the bet size from $3 to 30 cents and it did play like it was on mobile. Rachel acknowledged that but I have never heard anything back. I have since stopped playing here because if I can't play my favorite game, Immortal Romance, I will play it elsewhere. This is the screenshot I sent them

Screenshot (1).png
 

brianmon

Ueber Meister
webby
mm4
Joined
May 22, 2013
Location
Cumbria
Issue 3: > Some Microgaming slots keep opening in touch mobile mode even though I am on a desktop PC with a 4k TV as monitor and using the 4k resolution!

So I have to keep opening and closing the games until they launch in the correct desktop version. This is happening on some of the older Mg slots, thunderstruck for example!

Thanks

I have the same setup (4k touchscreen laptop connected to a 4k tv) and had the same problem a while back.
I seems that if the Trada website detects a touchscreen, it assumes that the device is a mobile phone or tablet, so it loads the mobile version of games.

It was just a matter of disabling my touchscreen in 'device manager' to sort it out.

Also, if using the Chrome browser, ensure that Flash content is enabled for the Trada website address, If not add it manually.
 

Steviedoo

Meister Member
MM
Joined
Oct 30, 2015
Location
South
I have the same setup (4k touchscreen laptop connected to a 4k tv) and had the same problem a while back.
I seems that if the Trada website detects a touchscreen, it assumes that the device is a mobile phone or tablet, so it loads the mobile version of games.

It was just a matter of disabling my touchscreen in 'device manager' to sort it out.

Also, if using the Chrome browser, ensure that Flash content is enabled for the Trada website address, If not add it manually.


I don’t have a touch screen desktop monitor...just a regular monitor....
 

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
I have the same setup (4k touchscreen laptop connected to a 4k tv) and had the same problem a while back.
I seems that if the Trada website detects a touchscreen, it assumes that the device is a mobile phone or tablet, so it loads the mobile version of games.

It was just a matter of disabling my touchscreen in 'device manager' to sort it out.

Also, if using the Chrome browser, ensure that Flash content is enabled for the Trada website address, If not add it manually.

Same for me, My 4k 50 inch is just a normal TV, It is not touchscreen lol
 

goatwack

Get dunked, big buns!
Joined
Aug 29, 2012
Location
Londonia
Same for me, My 4k 50 inch is just a normal TV, It is not touchscreen lol
Fif....fif....fifty inch tv? Golly. I'm still on crappovision- although Bravia- but more like 40 or so. I can only dream of a visual experience that big :(

Still, even 50 inches wouldn't make Jeremy Kyle look any better :oops::laugh:
 

DreamRJ

Out of this world!
MM
Joined
Jun 6, 2013
Location
RJVille UK
Fif....fif....fifty inch tv? Golly. I'm still on crappovision- although Bravia- but more like 40 or so. I can only dream of a visual experience that big :(

Still, even 50 inches wouldn't make Jeremy Kyle look any better :oops::laugh:

hahahahahahahahahahaha what can I say to that one. Thanks for the laugh :)

Although I do not let jeremy kyle anywhere near my 50 inch lmfao :D
 
Top