1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

The Viper bug strikes again

Discussion in 'Online Casinos' started by GrandMaster, Jan 14, 2005.

    Jan 14, 2005
  1. GrandMaster

    GrandMaster Ueber Meister CAG

    Occupation:
    Mathematician by day, online gambler by night.
    Location:
    UK
    Study the picture carefully. There is something very wrong here.
     
  2. Jan 14, 2005
  3. Simmo!

    Simmo! Moderator Staff Member

    Occupation:
    Web Dev.
    Location:
    England
    I wouldn't complain GM ;)
     
  4. Jan 14, 2005
  5. vgyhnji

    vgyhnji Experienced Member

    If someone can explain how I turn two screenshots into a small enough file to upload here we could compare my PP/MG glitch from a while ago.
     
  6. Jan 14, 2005
  7. Casinomeister

    Casinomeister Forum Cheermeister Staff Member

    Occupation:
    Homemaker
    Location:
    Bierland
    You'll need to post them in separate posts. If they are posted together in the same posting, they will appear as links. Was that what you were asking??
     
  8. Jan 14, 2005
  9. Casinomeister

    Casinomeister Forum Cheermeister Staff Member

    Occupation:
    Homemaker
    Location:
    Bierland
    GM - have you contacted anyone about this?
     
  10. Jan 14, 2005
  11. vgyhnji

    vgyhnji Experienced Member

    Bryan I get this message from the upload manager.

    File Too Large. Limit for this filetype is 100.0 KB. Your file is 489.5 KB.

    Each screenshot is saved as a word document.

    Can I make this smaller?
     
  12. Jan 14, 2005
  13. KasinoKing

    KasinoKing WebMeister & Slotaholic.. CAG MM PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    House-Husband and Casino Advisor
    Location:
    Bexhill on sea, England
    Cut and paste it into 'Paint'.
    Reduce size to about 70% using 'atributes'
    Then 'save as' a jpeg format.

    Should be able to upload like this:-

    Kasino King enjoying a beer in Czech Republic at crazy 30p (55c) per pint!!!
     
    Last edited: May 18, 2007
  14. Jan 14, 2005
  15. vgyhnji

    vgyhnji Experienced Member

    Thanks KK - I can play online but I can't paint!!! - what am I like!

    Anyway here at last are my screenshots from some time ago at PP/MG - the first image I took, because I had somehow been dealt a further card to a BJ!! -the second was the revised image when I returned to the game after saving the first screenshot!! - FL nor MG came up with any helpful answers.
     
  16. Jan 14, 2005
  17. vgyhnji

    vgyhnji Experienced Member

    And the second one...
     
  18. Jan 14, 2005
  19. Gluten

    Gluten Dormant account

    Occupation:
    My Job?
    Location:
    DK
    Ouchies to the both of you. This doesn't inspire an increased sense of faith in online gambling.
     
  20. Jan 14, 2005
  21. GrandMaster

    GrandMaster Ueber Meister CAG

    Occupation:
    Mathematician by day, online gambler by night.
    Location:
    UK
    I sent an e-mail to customer support, and they forwarded it to their software technicians to investigate.
     
  22. Jan 14, 2005
  23. Gluten

    Gluten Dormant account

    Occupation:
    My Job?
    Location:
    DK
    To the both of you: What does PlayCheck state? The same results? Or different?
     
  24. Jan 14, 2005
  25. GrandMaster

    GrandMaster Ueber Meister CAG

    Occupation:
    Mathematician by day, online gambler by night.
    Location:
    UK
    According to Playcheck the ace of spades is the 7 of hearts.
     
  26. Jan 14, 2005
  27. vgyhnji

    vgyhnji Experienced Member

    Playcheck recorded my hand as 9, K, 8 - apparently no trace of the original A, K.

    For me there were always two main questions:

    1. how can any software possibly hit on a BJ?

    2. how can A, K, 8 show as 'Soft 19' and be 'Bust'?

    History now, but its the only software I have ever had this type of thing happen to me.
     
  28. Jan 14, 2005
  29. caruso

    caruso Banned User - repetitive violations of 1.6 - troll

    Occupation:
    Casino apologist
    Location:
    England
    Good grief.

    Amazing that this could happen, with PriceWaterhouseCooper checking and verifying the software so diligently on a daily basis.

    :lolup:
     
  30. Jan 14, 2005
  31. caruso

    caruso Banned User - repetitive violations of 1.6 - troll

    Occupation:
    Casino apologist
    Location:
    England
    I don't have a screenshot for this because I just played through in total bewilderment, but a few months ago I was dealt AA. I couldn't split, and, on drawing to the soft 12, and 10 busted me. Nothing showed up as incorrect in the playcheck logs, but I know for a fact my initial hand was AA.
     

Share This Page