Spot the difference

zebedy

No!!!! Im Spartacus
webmeister
MM
Joined
Jun 1, 2007
Location
Up a Tree
Never seen this before, so does this mean at one group of casino's your really playing the same slot just under different skins,:confused:
 

Wildfire7

Dormant account
Joined
Apr 9, 2006
Location
UK
They all look identical to me? I know the shell is different colours which is just background themes, the games are identical right?

Mike
 

KasinoKing

WebMeister & Slotaholic..
webmeister
PABnonaccred
CAG
MM
Joined
Aug 25, 2004
Location
Bexhill on sea, England
Those 4 casinos are all part of the Vegas Partner Lounge Group, who I believe use a "one user account across the group" system.
Your sign-in to all 4 casinos is the same, yes?

Effectively they are all just skins of one casino.

KK
 

Deeplay

New World Order
webmeister
CAG
mm1
Joined
Aug 27, 2008
Location
The biG Eu
A few MG groups I play at have multiple casinos but all served from the same server. Just different casino names and skins thats all.

Example Fortune lounge has around 6 casinos but they are served from 2 different servers. Only way to find out which are on different servers is to check the Jackpot meter thing. So its possible yes I think if you play at 2 casinos from the same group at the same time same game etc and the casinos come from the same server then the game play will be the same. I think :confused: So no point in my view playing 2 casinos if games are being served from the same box.
 

zebedy

No!!!! Im Spartacus
webmeister
MM
Joined
Jun 1, 2007
Location
Up a Tree
Those 4 casinos are all part of the Vegas Partner Lounge Group, who I believe use a "one user account across the group" system.
Your sign-in to all 4 casinos is the same, yes?

Effectively they are all just skins of one casino.

KK
No. I have, and signed in with different account numbers
 

zebedy

No!!!! Im Spartacus
webmeister
MM
Joined
Jun 1, 2007
Location
Up a Tree
A few MG groups I play at have multiple casinos but all served from the same server. Just different casino names and skins thats all.

Example Fortune lounge has around 6 casinos but they are served from 2 different servers. Only way to find out which are on different servers is to check the Jackpot meter thing. So its possible yes I think if you play at 2 casinos from the same group at the same time same game etc and the casinos come from the same server then the game play will be the same. I think :confused: So no point in my view playing 2 casinos if games are being served from the same box.
This also makes me wonder as to the cloned games like Thunderstruck/Spring break/Ladies night etc, when we switch from one game to another are we just really playing the same game just using different graphics,
 

KasinoKing

WebMeister & Slotaholic..
webmeister
PABnonaccred
CAG
MM
Joined
Aug 25, 2004
Location
Bexhill on sea, England
No. I have, and signed in with different account numbers
OK, I might have been getting my casino groups mixed up - I wasn't 100% sure when I posted... :oops:

Question 2:-
Had you actually played ANY spins on that slot at ANY of the casinos since the last update?

Question 3:-
Did you know all these casinos are in the same group?

Question 4:-
What made you log in to more than one of them to start with, before you noticed this strange occurrence?

KK
 

XOXOXOXOXOX

Let em spin...
PABaccred
Joined
Dec 2, 2008
Location
O Canada!
I don't think it related to same server or the same group etc. I checked a few other casinos where i never played this game and got exactly the same screen. So looks like a default "startup" screen.
 

Pocketdiggers77

Gamester
Joined
May 9, 2006
Location
On Top of Old Smokey
Aren't ALL Rival casinos on the same server or cluster of "Rival" servers? If they aren't, I was under the impression they were after talking to support for some reason. It would explain a lot to me if they were.

PD
 

KasinoKing

WebMeister & Slotaholic..
webmeister
PABnonaccred
CAG
MM
Joined
Aug 25, 2004
Location
Bexhill on sea, England
I don't think it related to same server or the same group etc. I checked a few other casinos where i never played this game and got exactly the same screen. So looks like a default "startup" screen.
:thumbsup:
That's what I was thinking - hence my "Question 2"

KK
 

zebedy

No!!!! Im Spartacus
webmeister
MM
Joined
Jun 1, 2007
Location
Up a Tree
OK, I might have been getting my casino groups mixed up - I wasn't 100% sure when I posted... :oops:

Question 2:-
Had you actually played ANY spins on that slot at ANY of the casinos since the last update?

Question 3:-
Did you know all these casinos are in the same group?

Question 4:-
What made you log in to more than one of them to start with, before you noticed this strange occurrence?

KK
I realized they are in the same group, i had just reinstalled those 4 casino's, not having them on my pc for some time, and was checking the free spin promo they had on there advent calender,yesterday they were running 20 spins on the mad hatters >>>>cheapskate :D, it changes each day from deposit bonuses to spins etc and just happened to notice the reels were all the same,
 

vinylweatherman

You type well loads
Joined
Oct 14, 2004
Location
United Kingdom
I realized they are in the same group, i had just reinstalled those 4 casino's, not having them on my pc for some time, and was checking the free spin promo they had on there advent calender,yesterday they were running 20 spins on the mad hatters >>>>cheapskate :D, it changes each day from deposit bonuses to spins etc and just happened to notice the reels were all the same,

I installed one after getting word of this advent calendar promo, but it never showed up in the lobby for 4 days, after which I uninstalled it again - complete waste of time.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top