SlotsMillion - Second time doing cashout to Ecopayz. Wants the account number... Not good!

Sonict

Meister Member
mm1
Joined
Mar 25, 2017
Location
Ontario, Canada
This thread is more of a thing that Slotsmillion needs to fix up since this is my second time doing a cashout to Ecopayz. Usually on sites, it will autofill the Ecopayz account number when you go to the cashout screen because an issue happened at Videoslots over a year ago where someone typed in their number and noticed only afterwards when they couldn't cancel the cashout that the number was wrong.

This should be fixed. I wanted you guys in the loop so this is why I did not PM a Rep since it could happen to you guys as well since Ecopayz is a cashout option now on Slotsmillion.

SM_askingforEcoPayzaccountnotgood_20180209.png
 

KasinoKing

WebMeister & Slotaholic..
webmeister
PABnonaccred
CAG
MM
Joined
Aug 25, 2004
Location
Bexhill on sea, England
I don't use Eco much - but I'm pretty sure I've had to fill in the number myself every time too.
But I always cut & paste my account numbers to remove the risk of typos.

KK
 

cnichas

Full Member
PABnonaccred
PABnoaccred
MM
Joined
Aug 7, 2014
Location
Johannesburg
I prefer it to be automatically filled in , VS and Playojo have the number filled in by default when doing withdrawal , wish I could give feedback on Slots Million but its been over a year that I actually managed to pull off withdrawal there :eek2:
 

Steviedoo

Meister Member
MM
Joined
Oct 30, 2015
Location
South
Yep...that was me who filled out the wrong number at VS and since then...VS has your ecopayz number already there when you cash out...

..took a while for the money to get back to me...but it did...
 

Charlotte

Dormant account
Joined
May 24, 2017
Location
Barcelona
This thread is more of a thing that Slotsmillion needs to fix up since this is my second time doing a cashout to Ecopayz. Usually on sites, it will autofill the Ecopayz account number when you go to the cashout screen because an issue happened at Videoslots over a year ago where someone typed in their number and noticed only afterwards when they couldn't cancel the cashout that the number was wrong.

This should be fixed. I wanted you guys in the loop so this is why I did not PM a Rep since it could happen to you guys as well since Ecopayz is a cashout option now on Slotsmillion.

View attachment 87715

Hello,

Thank you for the feedback. I believe that would be a nice addition so I'll add it to the dev stack. It should be online within two weeks.

Cheers
 

Sonict

Meister Member
mm1
Joined
Mar 25, 2017
Location
Ontario, Canada
Just wanted to update this thread to say that now when you do a withdrawal to Ecopayz, the account number is now filled in. Thank you Charlotte and SlotsMillion for fixing this up!

P.S I don't know when this was done (If it was done within 2 weeks of my OP ), but I won enough to do a cashout so now I know it is live!
 
Top