RTG software lagging badly

realwtfsup

Experienced Member
Joined
Jul 24, 2004
Location
Tacoma
For past couple days been playing RTG Raindance trying to get 100 free spins in fun mode. The slots has been spinning slow. I decided to play some music and opened up media player. Now the slot is back to normal speed. When Media Player is closed the slots go back to spinning slow. I have rebooted and tested and same thing. Wonder why this is?
 

brianzz

Dormant account
Joined
Feb 2, 2006
Location
TN
It has something to do with Flash. When my RTG's are spinning slow, I'll open up www.flash.com and minimize it and they spin as normal, till I close that webpage then it's back to dragging. All RTG's I've played at do this from time to time, like a DLL didn't initalize or something.
 

bb28

Meister Member
Joined
Nov 18, 2006
Location
US
RTG's always lag on me unless I open up my yahoo mail page.....not actually go into the mail but the mail page. I know.......sounds crazy. I thought it might have something to do with a particular port that RTG uses.......but I dunno.
:rolleyes:
 

realwtfsup

Experienced Member
Joined
Jul 24, 2004
Location
Tacoma
Thanks

So it isn't just me then! I did hit the 5 scatters finally! Had about 300 more spin when the feature maxed out.
 

Mousey

Ueber Meister Mouse
Joined
Sep 12, 2004
Location
Up$hitCreek
Anyone else having big problems running ClubUSA since they've upgraded? I'm running Vista, 2 g ram, duo core processor, 3.0 DSL... Once I get in there (in freeplay) it'll run, but takes a while for the flyout menus to open -- sort of jerky and there's a lag when I click on any buttons. Also couldn't deposit last night, it would just sit there after I typed in info and clicked 'login' for UseMyWallet.

Went to INetBet and everything worked fine, no problem making deposit - or losing it in 5 minutes. :rolleyes:
 

bb28

Meister Member
Joined
Nov 18, 2006
Location
US
I've also had issues at CW since the upgrade. I played some off and on the day they did the upgrade........yeah that was fun.....not! I also had a problem with a deposit not getting credited and I think Lojo had the same deposit problem also.
 

Rusty

Banned User - repetitive flaming
Joined
Jul 23, 2006
Location
Manchester UK
I just played Clubworld and had no problem with lag but did have a problem with a moneybookers deposit.
I have never had a problem with lag at any RTG oddly but have with every MG I ever played at some point.
I have no idea why I should not be getting lag when many of you obviously are.
 

Mousey

Ueber Meister Mouse
Joined
Sep 12, 2004
Location
Up$hitCreek
Thanks for your comments. At least it's not just me.

I notice when I fire up the ClubUSA software that the scrolling marquee (across the bottom) doesn't 'scroll', it sort of jerks across the screen. Not nice and smoothly as it should. Sometimes takes a bit for the software to let me in after logging in. Once in the cashier, can't make a deposit as after I fill in the info for the amount, then info for my ewallet, then click 'login' to deposit... nothing happens. No message, no warning, nothing. It just sits there. I double checked at QT and (of course) the deposit isn't being taken out from the cashier, as I can't log in to finalize the deposit. If this continues, I'll have to eventually contact support :)rolleyes:) if I want to play (lose) there again.

Anyway, this has only been since the upgrade and doesn't improve after reboot or after standing on my head and whistling Dixie.
 

RobWin

closed account
Joined
Apr 24, 2004
Location
A Vault!
Have any of you guys tried to update your video card with the latest software upgrade...sometimes this will fix the problem...it's definitely worth a try !
 

Mousey

Ueber Meister Mouse
Joined
Sep 12, 2004
Location
Up$hitCreek
Have any of you guys tried to update your video card with the latest software upgrade...sometimes this will fix the problem...it's definitely worth a try !
Welll... I think I've got every update known to Gates and man, but I'll double check on it. :thumbsup: Maybe I need to update Java and/or Flash? No... Java updated this weekend. I'll double check on the Flash, tho.

However, I've gotta think that if I can run 3Dice and all these other casinos (RTGs included) with no problems that there's something wrong w/ClubWorld-USA.
 

RobWin

closed account
Joined
Apr 24, 2004
Location
A Vault!
Welll... I think I've got every update known to Gates and man, but I'll double check on it. :thumbsup: Maybe I need to update Java and/or Flash? No... Java updated this weekend. I'll double check on the Flash, tho.

However, I've gotta think that if I can run 3Dice and all these other casinos (RTGs included) with no problems that there's something wrong w/ClubWorld-USA.
:lolup::lolup::lolup:
 

bb28

Meister Member
Joined
Nov 18, 2006
Location
US
Welll... I think I've got every update known to Gates and man, but I'll double check on it. :thumbsup: Maybe I need to update Java and/or Flash? No... Java updated this weekend. I'll double check on the Flash, tho.

However, I've gotta think that if I can run 3Dice and all these other casinos (RTGs included) with no problems that there's something wrong w/ClubWorld-USA.


I absolutely agree with Mousey, I don't think it has anything to do with our video cards RobWin. Before the update with Club World I've always had the one issue with all RTG's but now we are talking about several issues that are specific to CW only and the fact that they updated the log in page.
 

Mousey

Ueber Meister Mouse
Joined
Sep 12, 2004
Location
Up$hitCreek
I've just updated my Flash and even Shockwave while I was at it, rebooted. Fired up ClubUSA, and while the graphics may move along a tiny bit smoother in the scroll bar, I still can't deposit.

Ah well... I'm tired of fooling with it. If I think of it, I'll contact support next week so they can tell me to uninstall and reinstall. ;)
 

RobWin

closed account
Joined
Apr 24, 2004
Location
A Vault!
[/B]

I absolutely agree with Mousey, I don't think it has anything to do with our video cards RobWin. Before the update with Club World I've always had the one issue with all RTG's but now we are talking about several issues that are specific to CW only and the fact that they updated the log in page.
Maybe and maybe not....but one thing for sure, you will never know until you try....right ! All I'm saying...as I've said in other threads is to keep all of your software and hardware upgraded as often as possible with all the free upgrades that the manufacturers constantly put out there.

And keep your machine defragmented and registry cleaned often. It's just my personal experience...that's all, and I never have any of these issues that a lot of the other posters speak of often...just MHO....to each his/her own you know...:cool:
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top