RTG already logged in frustration

chayton

aka LooHoo
webmeister
PABnonaccred
CAG
Joined
Jun 5, 2006
Location
Edmonton Canada
I've been getting this a lot lately, the casino locks up or goes wonky for whatever reason and when you try to restart, you get that 'You're already logged in - please wait 10 minutes' error. TEN minutes!!! That's a bloody lifetime! On a brighter note, it's a good way to extend my playtime at RTG. :p

But seriously though, it's starting to get a little annoying.
 

Mousey

Ueber Meister Mouse
Joined
Sep 12, 2004
Location
Up$hitCreek
I've been getting this a lot lately, the casino locks up or goes wonky for whatever reason and when you try to restart, you get that 'You're already logged in - please wait 10 minutes' error. TEN minutes!!! That's a bloody lifetime! On a brighter note, it's a good way to extend my playtime at RTG. :p

But seriously though, it's starting to get a little annoying.

Oh, it's really a lot of fun if you get booted when you're less than halfway through your tournament money/time. :rolleyes:
 

secret2

irishbrit62
Joined
Nov 30, 2008
Location
New York, United States
I've been getting this a lot lately, the casino locks up or goes wonky for whatever reason and when you try to restart, you get that 'You're already logged in - please wait 10 minutes' error. TEN minutes!!! That's a bloody lifetime! On a brighter note, it's a good way to extend my playtime at RTG. :p

But seriously though, it's starting to get a little annoying.

I know, Chay, then it's all down hill from there, in my experience.:rolleyes:

BUT! read my next thread...hehe hehe.:thumbsup:
 

chayton

aka LooHoo
webmeister
PABnonaccred
CAG
Joined
Jun 5, 2006
Location
Edmonton Canada
I know, Chay, then it's all down hill from there, in my experience.:rolleyes:

BUT! read my next thread...hehe hehe.:thumbsup:

oh you stinker, can you send me one of your feet for luck? :D When I finally got back it it was a downhill spiral....kinda like a toilet flushing. ;)
 

chuchu59

gambling addict
PABnonaccred
CAG
PABinit
Joined
Sep 26, 2004
Location
SOMEWHERE IN ASIA
I've been getting this a lot lately, the casino locks up or goes wonky for whatever reason and when you try to restart, you get that 'You're already logged in - please wait 10 minutes' error. TEN minutes!!! That's a bloody lifetime! On a brighter note, it's a good way to extend my playtime at RTG. :p

But seriously though, it's starting to get a little annoying.

Sometimes the problem wont go away and it still states that you are already logged in even after 1 hour or more and you have to contact live chat to fix the problem.
 

cheetahwind

Senior Member
Joined
Aug 16, 2009
Location
Iowa
If you go to Live Chat, they'll reset your account instantly. Even though some casino's don't offer a live chat option until your already in the casino.
I have this issues occasionally and when it does happen. It always seems fairly simple to talk to them on live chat and everything is in under 2 minutes. Then waiting 10. ;)
 

chayton

aka LooHoo
webmeister
PABnonaccred
CAG
Joined
Jun 5, 2006
Location
Edmonton Canada
If you go to Live Chat, they'll reset your account instantly. Even though some casino's don't offer a live chat option until your already in the casino.
I have this issues occasionally and when it does happen. It always seems fairly simple to talk to them on live chat and everything is in under 2 minutes. Then waiting 10. ;)

Unless it happens at iNetBet. ;) Actually I'm too impatient to wait for live chat at most casinos who do have it - seems like most times I'm able to log in before I ever get anyone on chat anyhow.
 

shaggy5500

Dormant account
Joined
Jan 17, 2011
Location
canada
re

Yea, I used to get that a lot too, now it is more the game freezes and then you log into game again to only see a lossing streak. The other is the log off by an administrator - log back in in 10 minutes.

I often ave wondered if you were about to hit a j/p or something and they knew it, booted you before you hit it. These types of things really bring the trust into question with RTG casinos.
 

Cleveland

Senior Member
Joined
Jun 15, 2011
Location
Texas
They are changing your RTP settings when that happens
giggle.gif
 

chayton

aka LooHoo
webmeister
PABnonaccred
CAG
Joined
Jun 5, 2006
Location
Edmonton Canada
Only once in the whole time I've played at RTG have I ever gotten the 'disconnected by administrator' error. A few years ago I'd occasionally get that random jackpot error, but haven't gotten that for a long time.
 

fanihi

Dormant account
Joined
Jun 27, 2011
Location
Guam
So I'm not the only one with this problem?!

They are changing your RTP settings when that happens
giggle.gif

I've had this problem for over two months now..particularly with JC and Grande,
And yes...getting booted by an "administrator" for "long idle period" while playing a timed tournament is like WTF!!! I'm playing a tourny..not idle!!!! Grrrrrrr!!!!
 

reda

Senior Member
PABnonaccred
Joined
Feb 22, 2005
Location
HOUSTON
@ cleveland. ive always thought that myself. when it happens to me i can later click on a slot that wasnt playing or hitting features and sure enough that game will then be hitting. and the ones that were hitting before i got booted off were cold. so thats what i always figured was happening. trouble is you got to play a while and see what slots is hot and cold so i can go back and re check them out. of course not sure if this is my imagination or just a coincidence that slots will play like that for me.
 
Top