1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

[Resolved] I can't post screenshots? why, why, why???

Discussion in 'Screenshots-O-Rama:' started by snotter999, Aug 12, 2017.

    Aug 12, 2017
  1. snotter999

    snotter999 Senior Member

    Occupation:
    Electrician
    Location:
    Newcastle Australia
    I can't post screenshots? why, why, why???

    I bought a new computer with windows 10 in April and since then i can't post screenshots.
    I have no trouble making them by pressing the windows and prt sc buttons and this saves them as a png file.
    Tried using paint and save them as a smaller jpeg file.

    When i try to post on here pc uploads file but then i just get an error at the end and of course it doesn't work?
    I've had a few bloody good wins to share on here but just can't work it out.
    Never had any issues before i got new pc so maybe it's something at my end? I dunno!

    Help me please! hehe:confused:
     
  2. Aug 12, 2017
  3. Tirilej

    Tirilej Still a Lady CAG

    Occupation:
    Breathing
    Location:
    Sweden
    You should be able to save them as jpeg from the start.
    You said you tried to make them smaller. How small? Does it tell you it's too big when you try to upload it or does it tell you something else?
    Maybe it's not the size that's wrong, but some other odd error.
     
  4. Aug 12, 2017
  5. snotter999

    snotter999 Senior Member

    Occupation:
    Electrician
    Location:
    Newcastle Australia
    After saving as a jpeg it is only 200kb roughly. And also made them smaller resolution.
    Doesn't say why it fails to upload?
    Just comes up with error but no reason?

    Used to always have no trouble on old laptop with full screen pics so this has me confused?
     
  6. Aug 12, 2017
  7. Tirilej

    Tirilej Still a Lady CAG

    Occupation:
    Breathing
    Location:
    Sweden
    Then this is something that Bryan has to solve. I'll report the thread so he'll see it.
     
  8. Aug 12, 2017
  9. Tirilej

    Tirilej Still a Lady CAG

    Occupation:
    Breathing
    Location:
    Sweden
    Lets see if it's related to your account or not. If I can post then it is.

    Edit: Next to MY Profile you have ''Settings''. Got to Attachments in the bottom left. See how many Mb you have uploaded. Maybe it's simply too many so it will work again if you delete a few. I just tried the jpeg because the other one was clearly too big.
    Edit 2: It should be unlimited so I guess it's related to your account.
     

    Attached Files:

  10. Aug 12, 2017
  11. snotter999

    snotter999 Senior Member

    Occupation:
    Electrician
    Location:
    Newcastle Australia
    Settings say i am using 26.12 mb to store 280 uploaded attachments.
    BTW i deleted a few and that didn't help.
     
  12. Aug 12, 2017
  13. Jono777

    Jono777 Meister Member CAG mm4 mm1

    Occupation:
    Self- Employeed
    Location:
    Wolverhampton
    ...Temporary 'fix' for now :)

    You must register/login in order to see the link.

    Its what I use to have to do before permissions here at CM were increased (How this part works I could not say :oops:)
     
  14. Aug 12, 2017
  15. Tirilej

    Tirilej Still a Lady CAG

    Occupation:
    Breathing
    Location:
    Sweden
    No, it is unlimited now so it won't help. There is nothing you can do until Bryan check your account.
     
  16. Aug 12, 2017
  17. zellie

    zellie Experienced Member

    Location:
    UK
    I cant post screenshots either since I used up a limit a few months back so just post them as link now
     
  18. Aug 13, 2017
  19. nikantw

    nikantw Ueber Meister MM PABaccred

    Occupation:
    A bit of this and that
    Location:
    EU
    Hi, did you try loging to CM from another browser? Chrome should work, if not try another.
     
  20. Aug 13, 2017
  21. snotter999

    snotter999 Senior Member

    Occupation:
    Electrician
    Location:
    Newcastle Australia
    Don't know why I didn't try it before but uploads fine from Microsoft edge browser
     
  22. Aug 13, 2017
  23. Fiekie247

    Fiekie247 Full Member

    Occupation:
    Systems Engineer
    Location:
    South Africa
    I am having the same issue.

    Tried Chrome, Firefox and Internet explore and nothing. I reported it to Bryan, havent heard anything yet, hope it gets resolved soon.
     
  24. Aug 13, 2017
  25. Webzcas

    Webzcas Winter is Coming!

    Occupation:
    Webmaster
    Location:
    Block S25, South Stand, Ashton Gate, BS3
    Senior Members do not have any limits imposed on image attachments within posts. So as you have confirmed, looks very much like a browser issue.

    With regards Fiekie247, the usergroup 'Newbie' does have a limit imposed concerning attachments. To increase the limit, post more, so as your usergroup status gets changed :D
     
  26. Aug 13, 2017
  27. Tirilej

    Tirilej Still a Lady CAG

    Occupation:
    Breathing
    Location:
    Sweden
    That was a too easy solution :D
    Good you got it solved. Now if we can remember that for the next person that has that problem.
     
  28. Aug 13, 2017
  29. zellie

    zellie Experienced Member

    Location:
    UK
    Thanks will try that next time I upload a screenshot :thumbsup:
     

Share This Page