1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Question Quickfire - slow as mud?

Discussion in 'Online Casinos' started by ChillBill, Jun 4, 2014.

    Jun 4, 2014
  1. ChillBill

    ChillBill Banned User - Aussiedave in disguise

    Occupation:
    semi retired
    Location:
    Australia
    I've recently signed up to BetAt (Im in Australia) and trying to play games is becoming an exercise in patients. Have a high end PC ( Win7 64bit - i7 - 16gig low latency ram - SSD - Radeon R9 290 GPU) and ADSL2+ (average d/l speed 1.5Meg/sec). Yet it can take up 15 mins to load 1 game. That's if it doesn't time out in the process. In which case, I have to reload the page and start again. Have contacted support, who like ever other casino, tells me to clear the cache and cookies, then try again. That doesn't do jack!

    Anyone else experienced a similar issue?
     
  2. Jun 4, 2014
  3. spintee

    spintee Meister Member webby mm2

    Occupation:
    gambler :)
    Location:
    Northants
    Not the dreaded clear cookies ect, When are they going to stop using that bull s%it, Correct me if I am wrong but 1.5mbps is no where near enought, May be I may have miss read, Please let us no,

    No I have not had any slow issues my side
    Quickfire - slow as mud?: 112111Capture.JPG,Jun 4, 2014
     
    1 person likes this.
  4. Jun 4, 2014
  5. midnightcowboy

    midnightcowboy Dormant account

    Occupation:
    Pokerplayer
    Location:
    Denmark
    Cant you change the flashplayer so it shows lower quality. Or try different browser. Chrome seems to "choke" up when low on RAM.
     
    1 person likes this.
  6. Jun 4, 2014
  7. Freeman

    Freeman Experienced Member

    Occupation:
    .
    Location:
    Sweden
    It don't tell from your post what kind of computer user you are, and how you treat it. If you are an advanced user I pre-appoligize for my suggestions. First download superantispyware and run it thru. If you'r a basic user that one alone shold make a huge difference. To this point it's pretty basic, and the following are more in the advanced area. Download toolwix care and let it do it's magic. Download CCleaner and check the automated startups, wipe out the ones you don't need, and run the registry cleaner two or three times (ore more until it's crisp and clean). Then get hold of wise registry cleaner and clean the registry two or three times (ore more until it's crisp and clean). There's actually a point in using two or three registry-cleaners, but I wont go in to that. Use the wise registry cleaner function "system tuneup" to optimize the settings. Restart. My advice is to use Chrome web-browser, simply cus its the fastest one out there, but if your not an advanced user I'd go for firefox. It has the speed and are somewhat more stable. All software mentioned are spyware free and free to use, and I woul'd have linked them if I knew if it was allowed :) Hope I helped you out, and if not, your omputer should at least run signifantly smoother :thumbsup:
     
  8. Jun 4, 2014
  9. Igor82

    Igor82 Senior Member

    Location:
    Malta
    I'm allergic to support asking to clear cache and cookies as lock stock response. cache and cookies have (most times) nothing to do with game speed load - thank you for bringing it to my attention.

    Questions to be asked are: do you experience in game lag with graphics, do you experience stuck load (yes it could be corrupt file from previous download that needs clearing then), if you run a speed-test, does your connection look smooth and horizontal or like a surface of a jigsaw (intermittent). etc. #

    Frankly a vast range of questions most of them were trained to ask before the lock stock cookie response.

    QF changed their load to CDN recently and the colour of the bar changed. We also upgraded API calls last week to the new version so i would need more info for my dev team to troubleshoot.

    Rather than doing this over CS it's worth for me to take a look personally.

    i'll take this over email if you don't mind. Please PM me your username

    igor

    EDIT: I've done some digging and found out we raised a ticket with MG regarding your case who looked into Australian CDN load times and stated that for most users the API calls and load times are OK. What i can do is organise a direct troubleshoot session between yourself, us and MG tech staff over skype or similar program to try to troubleshoot your machine directly and see if we can uncover anything.

    The game load is beyond our control, but i'll do what i can to get you some answers from the people that can offer them, if thats ok.
     
    4 people like this.
  10. Jun 4, 2014
  11. spintee

    spintee Meister Member webby mm2

    Occupation:
    gambler :)
    Location:
    Northants
    Be careful when / if you down load any of theses, Some you may have to get from 3rd party site and can put extra on s:it on your comp, Also be careful when using theses cleaners, If you not exactly in the no howyou can wipe important stuff of your comp,
    Im only saying this in case people may read this and to give fair warning
     
    1 person likes this.
  12. Jun 4, 2014
  13. Freeman

    Freeman Experienced Member

    Occupation:
    .
    Location:
    Sweden
    I would never jeopardize anyone's pc, I assure you. These where just powerful, but not hardcore, tools used by me over a number of years. Fairly competent with over 30 year's of experience should put some substance to it. User descretion is adviced of corse, as always, but you'r warning are over the top I think. I would never, ever risk a ban by giving shitty advices. Please explain, and I will respond accordingly.
     
    1 person likes this.
  14. Jun 4, 2014
  15. spintee

    spintee Meister Member webby mm2

    Occupation:
    gambler :)
    Location:
    Northants
    No offence intended,
    I my self use some of theses tools, I no from a long experience that ccleaner is a great tool but some people are not clued up on this and can bring up some important stuff which can than easily be deleted, Also I have been around many of friends house after they have downloaded some of these programs and all kinds was put on, 1 of the main reasons is download from the wrong site/s,

    The op seem to no what he was talking about when it came to computers and with the specs he mentioned he should be flying along, There has been some talk about slow quickfire loading, but the 1st thing I would do is check connection, 1.5mbs is not no way fast enough
     
    2 people like this.
  16. Jun 4, 2014
  17. Freeman

    Freeman Experienced Member

    Occupation:
    .
    Location:
    Sweden
    Non taken. Eighter use them ore loose them, you'r choice. Now, if you excuse me, I have a cold one waiting :)
     
    1 person likes this.
  18. Jun 4, 2014
  19. eddiesdad

    eddiesdad Full Member

    Occupation:
    dole scum
    Location:
    the pub
    i have used ccleaner as well but be aware when you clear cache and cookies that you will have to remember login data passwords etc for all sites
     
    1 person likes this.
  20. Jun 4, 2014
  21. Freeman

    Freeman Experienced Member

    Occupation:
    .
    Location:
    Sweden
    And that's why we use lastpass, one ring to rule them all :D
     
    1 person likes this.
  22. Jun 4, 2014
  23. ChillBill

    ChillBill Banned User - Aussiedave in disguise

    Occupation:
    semi retired
    Location:
    Australia
    Yes you misread :)
    1.5Meg/sec denotes megabytes per sec, not 1.5mbps (megabits per sec).

    Here are my results in mbps:
    Quickfire - slow as mud?: speedtest.jpg,Jun 4, 2014

    Your profile image brings back some good memories of HalfLife. That was one hell of a game when it was first released in 98 ;)
    Thanks for posting and the heads up tweaks but I have things covered :thumbsup:

    I'll send you a pm and we can try to nut this out. Thanks very much for you assistance today Igor and, going forward. :thumbsup:
     
    1 person likes this.
  24. Jun 4, 2014
  25. BETAT

    BETAT Online Gaming Affiliate Manager

    Occupation:
    Casino Rep
    Location:
    counting down until spring
    You can set your CC cleaner settings to save or delete passwords, form data etc. This can be particularly handy if you happen to use more than one browser. For example, if you keep work related materials to one browser you can choose to erase passwords when cleaning, while another for personal use (non-sensitive) you can set it to keep passwords saved. This is also good when you have a spouse or parent who can't keep track of personal details but want yours scrubbed when leaving the computer.
     
    1 person likes this.
  26. Jun 4, 2014
  27. Freeman

    Freeman Experienced Member

    Occupation:
    .
    Location:
    Sweden
    Yea, H-L 2 is a bitching game. Playing it for over a decade now, and black Mesa free of charge? I just love, love, love it. Good thing you came back and ended this useless battle :D
     
    1 person likes this.

Share This Page