1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Poker333 download of new Interface

Discussion in 'Casinomeister's Poker Room' started by Chatmaster, Feb 16, 2005.

    Feb 16, 2005
  1. Chatmaster

    Chatmaster Dormant account

    Occupation:
    Online Marketing Specialist
    Location:
    South Africa
    Hi everyone

    With our next private tourney on the 27th of February at 15:00 EST, I think it will be wise to warn you that we have finally got our Poker room branded to Poker333, Yes the old Piggs Pigg poker interface is gone. this means that the next time you open our software it will download the latest version. I would appreciate the following feedback from you.
    • How long did it take you to upgrade the software and from what country did you upgrade.
    • What do you think of the new lobby? - Be honest please - :notworthy

    Thanks again to everyone on the forum that makes my time here a pleasure and I can't wait to see you on the next one! :thumbsup:
     
  2. Feb 16, 2005
  3. imnotac

    imnotac Dormant account

    Location:
    usa
    the new design is better than the last one. download was quick...maybe because i have dsl. lol.

    you can now select the seat you want to sit in......i wonder if it's a new feature. anyway, good job on the upgrade. chatmaster.
     
  4. Feb 20, 2005
  5. chuchu59

    chuchu59 gambling addict CAG PABnonaccred

    Occupation:
    EXECUTIVE
    Location:
    SOMEWHERE IN ASIA
    I downloaded from Hong Kong and it was darn fast. I also like the new lobby which looks better than the old one. Cant tell you why. Its just a feel.
     
  6. Feb 21, 2005
  7. Aindreas_Daoc

    Aindreas_Daoc Dormant account

    Location:
    USA
    Hi,

    It took me approximately 2 mins to update, using a T1 connection in the US. I suspect my DSL home connection will be a bit slower. :D

    Love the 3 Piggs!! And I like the new lobby a whole lot better.
     
  8. Feb 21, 2005
  9. andyhinckley

    andyhinckley Meister Member CAG mm3

    Occupation:
    whatever
    Location:
    uk
    very quick dl (i am on 750k cable ;) )
    seems very good and easy on the eye
    ta
     
  10. Feb 22, 2005
  11. pstnpstn

    pstnpstn Dormant account

    Occupation:
    computer
    Location:
    Seoul
    poker333 is not prima ?

    you changed poker network?
     
  12. Feb 22, 2005
  13. Chatmaster

    Chatmaster Dormant account

    Occupation:
    Online Marketing Specialist
    Location:
    South Africa
    We are still a Prima Room.
    Thanks for the feedback truely appreciated! Keep it coming! :D
     
  14. Feb 28, 2005
  15. richrf

    richrf Dormant account

    Occupation:
    None
    Location:
    U.S
    I wanted to let you know that I continue to have problems downloading and installing your software. I am running XP SP2 with all security updates applied and I have a hardware firewall. I do not have any problems with other sites including other Prima Sites. You may want to look into this ongoing problem. It has been suggested that I take down my firewall, but this would pose a security issue and therefore I do not want to do it since it seems like only your software is behaving in this manner. If you determine what the problem might be and find a fix for it, please let me know by a post or email. Thank you.
     
  16. Feb 28, 2005
  17. KasinoKing

    KasinoKing WebMeister & Slotaholic.. CAG MM PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    House-Husband and Casino Advisor
    Location:
    Bexhill on sea, England
    Chatmaster,
    I remain extremely narked with your software. :(
    I was having problems before - as mentioned in another thread, so I uninstalled yesterday and re-downloaded the whole thing from scratch.
    Download & installation no problem at all, but the software is still 'eating' all my computer's CPU resources, causing itself to run 'jerky' & slow, and reducing all other functions on my PC to snails pace.
    I'm running on Windows XP home, 2.8GHz, 768MB RAM.
    I have NO problems with any other software - I can run 2-3 other poker rooms & multiple casinos at the same time with no slow down in performance.
    Is anyone else having this problem???

    Added to that, is the fact that the CasinoMeister special freeroll tournaments now NEVER appear anywhere in the menu, leaving me VERY frustrated. :( :(

    So as far as I'm concerned, your software is totally CRAP!

    I really would appreciate it if you would take my complaint seriously, investigate and advise what is going on.

    Thanks,
    KK
     
  18. Mar 2, 2005
  19. fatshaft

    fatshaft Full Member

    Location:
    Isle of Man
    The fact that you can't download from Mozilla is ridiculous, why does this not happen with other Primas?
     
  20. Mar 2, 2005
  21. nafanny29

    nafanny29 Dormant account

    Occupation:
    financail adviser
    Location:
    London, England
    Yes!!! on all my Prima rooms. I reported in a different thread that I thought the problem was fixed but since then Bet365 poker has caused my PC to "stop" on 3 occasions.

    I can play on 3-5 different softwares at the same time without problems but even Prima (Bet365) on its own crashes everything. Somethings not right here.
     
  22. Mar 3, 2005
  23. Chatmaster

    Chatmaster Dormant account

    Occupation:
    Online Marketing Specialist
    Location:
    South Africa
    We are also aware of a problem with downloading the software using Firefox and are working to fix it, if you have issues with this I can give you a different link to download it, using PM's. However the problem using the Prima software has been forwarded to Prima and they are looking into it.
     
  24. Mar 10, 2005
  25. Freudian

    Freudian Dormant account

    Location:
    europe
    It seems Microgaming has decided it wants to infest your browser with an ActiveX script called Microgaming Download Helper to allow people to download files. Which is absurd. Information about what this script does, why it is needed (everyone should be able to figure out that its not) and why there isn't an option to download without it is nowhere to be found.

    There is a reason Firefox (and SP2 IE) blocks ActiveX scripts. Downloading something as simple as an exe-file certainly shouldn't need any modification to your browser.

    I have a perfect fix. Remove the ActiveX script and host your files like everyone else does. I guarantee it will work with every browser.
     
  26. Mar 10, 2005
  27. Chatmaster

    Chatmaster Dormant account

    Occupation:
    Online Marketing Specialist
    Location:
    South Africa
    Prima has actually fixed the issue with the Active X as Norton and other antivirus and firewall software had security issues with it so it should be resolved now :thumbsup:
     
  28. Mar 10, 2005
  29. Freudian

    Freudian Dormant account

    Location:
    europe
    Firefox and IE (xp sp 2) will automatically block ActiveX. And thats a big part of computer users these days. Of course if the download doesn't need the script and will start anyway most people will be able to get the file. But if that is the case, what is the purpose of the ActiveX script to start with? And why does Microgaming feel they have the right to install a script in my browser? What does that script do?
     
  30. Mar 11, 2005
  31. Chatmaster

    Chatmaster Dormant account

    Occupation:
    Online Marketing Specialist
    Location:
    South Africa
    dlhelper assists you in downloading the software, especialy when you have a slow or bad connection. When you loose the connection or shutdown the computer it will continue the download from where it was interupted the last time.

    These browsers will automatically block activex if it doesn't have the right security certificate. The Firefox issue should be fixed by Monday on our site. I hope so anyway :D
     
  32. Mar 11, 2005
  33. Freudian

    Freudian Dormant account

    Location:
    europe
    But it's not really needed. People have downloaded and installed programs from the net for ages without a need for a script. This is just useless bloating of browsers that companies like to do. You must register/login in order to see the link. :)

    And I know it is not your idea or your fault. So I am not having a go at you or your pokerroom. I am just ranting about the phenomenon in general and MicroGaming for deciding this is a good idea. Though you should have an option to download without it for those that like to keep their browsers as clean as possible.
     
  34. Mar 11, 2005
  35. rez

    rez Dormant account

    Location:
    United States
    That's a great pic!!!
     
  36. Mar 14, 2005
  37. Chatmaster

    Chatmaster Dormant account

    Occupation:
    Online Marketing Specialist
    Location:
    South Africa
    Freudian, you sound like a Dmoz Editor! :D
     

Share This Page