need some advice on 3dice

jelsmith

Zombicidal Maniac
PABnononaccred
Joined
Sep 16, 2008
Location
nashville tn
Below are my stats from when i first signed up until today....now I have deposited over3k this week and as far as 30day stats go I am at 78%.....I am seriously mulling over closing out my account because it has been soooo very bad there lately. I go back and forth between betting max, half max and a lot of time like $1.50 and around there....nothing seems to work... I would like some opinions....????:eek:

Overall percentage: 85.65% Game Bets AvBet Game % Profit/LossSquirrelPike 1308 3.28$ 97.37% -112.78$ FortuneFalls 3402 4.60$ 78.92% -3295.74$ MoolahLight 3068 2.85$ 86.32% -1195.36$ Aztec 3081 3.44$ 82.54% -1848.88$ Tutankhamon 2123 2.77$ 62.96% -2175.14$ HappyValley 4679 3.34$ 91.19% -1377.5$ Industria 4241 2.03$ 81.14% -1620.19$ Payola 430 6.03$ 88.00% -310.79$ Slotronomicon 118 3.74$ 143.16% 190.49$ Poker_new - Bonus 2's Wild 1249 9.19$ 90.55% -1085$ DoubleDice 17 0.50$ 348.24% 21.1$ Poker_new - Joker Wild (Kings+) 13 7.69$ 45.00% -55$ SuperSuits 2623 2.00$ 101.77% 93.29$ OldGlory-ROR 56 0.50$ 23.42% -21.25$ PentaPay-ROR 51 0.75$ 37.91% -23.75$
 

voltage1

Dormant account
Joined
Apr 12, 2009
Location
GA
smaller bets

It just seems to me that at 3dice I have been more successful with smaller bets
occasionally I will bet max but not very often .
I am a medium roller on most other sites on avg.. Sometimes I high roll sometimes low roll . I have had to change my strategy some what on 3dice
that's just me ... there are winners on the site that seem to win lots more than me . the people I talk to that win a lot at 3dice start small then raise it up slowly

for instance my moolahlight vs yours

MoolahLight 15868 0.69$ 105.15% 564.22$
vs
MoolahLight 3068 2.85$ 86.32% -1195.36$

Granted I have played more games
My avg bet is much lower because I will low roll it until it hits something "biggish" first then raise my bets slowly from .30 or.60 up to $2 or $3

Moolah is one of my favorites and I play it a lot . I can usually tell if its hitting or not within $20 or $30 . if its not hitting I will find one that is or at least try . Then maybe I will come back later and try Moolah again

Just my 2 cents worth of info
Volt :cool:
 

jelsmith

Zombicidal Maniac
PABnononaccred
Joined
Sep 16, 2008
Location
nashville tn
Thanks! Yeah I try to do the same thing...I will throw 30 or 40 on one game to see if it hits but....nothin i am playin seems to be hittin...lol
 

jelsmith

Zombicidal Maniac
PABnononaccred
Joined
Sep 16, 2008
Location
nashville tn
believe so....but not 100% sure...My stats there are always low....everytime i ask for 30 days they are never ever above 78%....I mean i get comps sometimes but it just swallows them up too....I am a silver**** and was a 5 til friday.....I am no whale by any means but I do spend a lot of $ there I would hope i could at least get some play time off my deposits instead of nothing
 

voltage1

Dormant account
Joined
Apr 12, 2009
Location
GA
get a safe

ask them for a safe instead of paying with your full bank...

that helps me budget ....lets say I'm gonna try moolah and I want to see if it is hitting . I will put everything but $20 or $30 in my safe and spin with that. If I hit and get up to $100 or so. I will put everything but my original $30 in the safe... I know that you can spin and say you will stop at a certain number if it hasn't hit. But I will always tend to go longer and lose more ... so I use a safe and just play the circle. I will actually play all the games with say $30 and see which ones hit and don't hit . then I come back to the ones that did.

you might try that also

Good Luck
Volt :cool:
 

Pinababy69

RIP Lisa
Joined
Oct 15, 2004
Location
Toronto, Ontario - Canada
Hey Jelsmith, whichever poster it was that suggested lower bets, is bang on the money IMO. The 3Dice slots can eat up your bankroll....even at low bets. And the thing with some of them is....you don't need to be betting huge to get a big return. It stands to reason the more spins you can take, the better the chance of hitting the feature, and getting a decent return. I have personally had sessions where I've gone hundreds and hundreds of spins with no bonus round on one slot. Then I've had sessions where I've had the feature/free spins 5 or 6 times within 100 spins. I think you definitely need to lower your bets, and just try a bit more "money management". Failing that, maybe 3Dice isn't the place for you. The slots can be volatile and if you're playing "just" for that big hits or hits, you may get disappointed. Just my two cents.
 

viky

Banned User
Joined
Jun 29, 2008
Location
italy
3Dice software infected?

I cannot download 3Dice becouse my antivirus scan a malware, I said it in chat (The good support you said) and answer:
vittoria: Sorry but I'm in trouble for download your software, my antivirus scan a malware Trojan Dheli, can you help me?

You are now speaking with Andrea of Support.

Andrea: hi Maria:)

vittoria: Hi Andrea I cannot dowload casino becouse my antivirus scan a Trojan Dheli in your software,can you halp me?

Andrea: my advice you can try to reinstall the 3Dice software with your antivirus program off :)

vittoria: Ok but virus?

Andrea: if your antivirus sees the 3 Dice ans a potential threat you can always try to renistal the casino with the antivirus off or allow to run the program on your computer

Andrea: can you tell me what antivirus you are using ?

Andrea: or you can run the anti virus program and see if you can delete the threat .......

vittoria: NOOOOOOOOOOOOO I don't want a viru in my PC. Restore your software without virus!!! You granted it! Why there is a virus? It's not corrected to infect PC of players, why do you that?

Andrea: I'm sorry if you think like this ..but our software doesn't have a virus

vittoria: Ok I'll post this to casinomeister, they find virus if there is! Bye!

Andrea: I'm really sorry for this ..best i can tell you that we our software does not have a virus

Andrea: have a good day:)

vittoria: Ok ! I'll post it!



It's very BAD!!!!!!!!!:mad:
 

same_old

Dormant account
webmeister
PABaccred
Joined
Mar 4, 2007
Location
Australia
I cannot download 3Dice becouse my antivirus scan a malware, I said it in chat (The good support you said) and answer:
vittoria: Sorry but I'm in trouble for download your software, my antivirus scan a malware Trojan Dheli, can you help me?

You are now speaking with Andrea of Support.

Andrea: hi Maria:)

vittoria: Hi Andrea I cannot dowload casino becouse my antivirus scan a Trojan Dheli in your software,can you halp me?

Andrea: my advice you can try to reinstall the 3Dice software with your antivirus program off :)

vittoria: Ok but virus?

Andrea: if your antivirus sees the 3 Dice ans a potential threat you can always try to renistal the casino with the antivirus off or allow to run the program on your computer

Andrea: can you tell me what antivirus you are using ?

Andrea: or you can run the anti virus program and see if you can delete the threat .......

vittoria: NOOOOOOOOOOOOO I don't want a viru in my PC. Restore your software without virus!!! You granted it! Why there is a virus? It's not corrected to infect PC of players, why do you that?

Andrea: I'm sorry if you think like this ..but our software doesn't have a virus

vittoria: Ok I'll post this to casinomeister, they find virus if there is! Bye!

Andrea: I'm really sorry for this ..best i can tell you that we our software does not have a virus

Andrea: have a good day:)

vittoria: Ok ! I'll post it!



It's very BAD!!!!!!!!!:mad:
Hi Viky,

Firstly welcome and how are you,

It isn't really wise to derail another posters thread as you have done by error.
You always need to start your own thread if you are having issues etc, by all means post here if you have something to say about this particular thread.

Ok, now to your issue.

I wouldnt worry abourt the alert you are getting from your antivirus, 3-dice are clean. What you are getting is called a false positive which means your antivirus is flagging something when you try to download 3dice, this is an error on the antivirus part.

Turn your antivirus off and then attempt to download the casino that way, this shouldnt bring any issues but if it does you may want to look at a different antivirus or alternative way of doing it.
 

refre

Senior lurker
PABnonaccred
PABnoaccred
Joined
Jun 13, 2003
Location
.
Poor Andrea lol :p

The 3Dice software does not contain any viruses viky.
Depending on what antivirus you're using, you may get a false alarm when running 3Dice.
You do not have permission to view link Log in or register now.


As explained by symantec, proper adjustments will be made to the antivirus software, once a false positive is confirmed.

I suggest you follow Andreas advice and put 3Dice on the antivirus exception list, or disable it completely during the installation.

Good luck :)


Freddy
 

Jasminebed

Game old gal
Joined
Mar 13, 2008
Location
Ontario
I think you are safe with 3Dice. I don't much like having my AV off, so if you can download and save the file (usually this will work), then go off-line, disable your AV, install the file, then turn you virus checker back on and go back online, you will be fine.

If you AV reports the virus still, choose to "ignore" or "accept" the false positive.

FYI, if you can get the support rep Kris at 3Dice, he is very PC savvy.
 

binshakindown

Time sure flys
Joined
May 24, 2008
Location
CO
If you use Avira AntiVir Personal software

it will detect that and will do the same flagging with MGS, and RTG sotwares. However, just because antivirus software says it detects something, doesn't really mean it is a virus or malware, or the like. One must always remember that AV software is looking for, well lets just say for simplicity, "patterns." It just so happens that the particular piece of code i.e. executable or a dynamic link library may in fact just appear to the AV software to be "acting" funny. Detection of "bad" programs or software by the AV software is not by any stretch of the imagination any where near perfect.

So when your AV software sees other software doing something that it was told or as some will have you believe, "taught" to be a virus, one must not forget that it can only really know if it is a virus if it knows the specific virus hence software updates. This should help one realize how vunerable each and every client, network, etc really is. I know this is a very very simple explanation, so if someone can explain better please do.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top