1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Need Help...Cant get Tritons Treasiure to download

Discussion in 'Online Casinos' started by footdr, Apr 4, 2010.

    Apr 4, 2010
  1. footdr

    footdr Banned User: PITA violations of the Forum Rules

    Occupation:
    management
    Location:
    cyberspace
    All other games load fine at Slot Madness, but the last two new games; tritons treasure and the other one; load but then a error pops up
    "can't connect with server" yet I can play all other games so I am obviously connected to the server.

    I have asked them for tech support but they never reply.

    Any thoughts from you computer buffs?
     
  2. Apr 4, 2010
  3. anniemac

    anniemac Ueber Meister MM PABnoaccred

    Occupation:
    retired
    Location:
    Texas, USA
    footdr, I have had the same problem but with Naughty or Nice. Have never been able to get it to open.

    If you find out how to fix it, let me know so I can play Naughty or Nice.
     
    1 person likes this.
  4. Apr 4, 2010
  5. footdr

    footdr Banned User: PITA violations of the Forum Rules

    Occupation:
    management
    Location:
    cyberspace
    We need a computer "geek" as I am sure

    there must be a way to find the problem, I am computer "challenged"

    I did check all the files located in my computer directory under, Program Files, Slotmadness and then clicked on the "patch" files and the file that lists all the games that are downloaded.

    Both new games are listed there and I saw no indication that they were corrupt.

    I then compared the files in Slotmadness directory with the files in InetBet directory, they matched, I saw nothing missing from slotmadness files and the number of megabytes shown for each folder seem to match.

    So I wish someone here could help us somehow.

    Please!
     
  6. Apr 4, 2010
  7. dcpam39

    dcpam39 Senior Member PABnononaccred MM

    Occupation:
    retired
    Location:
    East Coast
    I can't help, but i have the same problem at Jackpot Capital with Triple Twister. I have talked to support a few times, and on their end, they don't see anything wrong. Very strange.
    Pam
     
  8. Apr 4, 2010
  9. XOXOXOXOXOX

    XOXOXOXOXOX Let em spin... PABaccred

    Occupation:
    Software developer
    Location:
    O Canada!
    Did you contact support?
    i had something similar at Titan and i asked thier friendly support, they did something from their end and told my to log out and log back in, and it was working. :)

    edit:
    oh i see u did contact the support
     
  10. Apr 4, 2010
  11. slafs

    slafs Dormant account

    Occupation:
    Professional computer geek
    Location:
    ˈnɔrweɪ
    Could be worth a shot to uninstall and reinstall the casino, that's would be my next try, although I have no idea what may be causing it. :what:
     
  12. Apr 5, 2010
  13. AudiManinBoro

    AudiManinBoro Ueber Meister MM

    Occupation:
    Sales
    Location:
    UK
    Casino Titan has had this problem with several of their last new releases and they confirmed to me (eventually) the error was on their side and they were working on getting it fixed, after i finally had had enough and complained. Same error message, everything. They fixed it eventually though. Sounds like its the same problem, but if their not responding to your mails at all, id ditch them. Poor customer service when im giving them money is something i wont put up with now.
     
  14. Apr 5, 2010
  15. pinkfloyd

    pinkfloyd Experienced Member

    Occupation:
    fisherman
    Location:
    aus
    support not replying is a pain

    i recently had a problem with 2 games not loading ( one would give me the error no connection and one would just be a black screen ) and exiting from the cashier would crash the casino

    a pain but this is how i fixed it

    add remove uninstall
    remove all short cuts left over start menu desktop
    use a program like webroot window washer to remove temp files
    update all java on pc
    reboot
    turn off antivirus and firewall
    reinstall the casino

    the first time i tried this it didnt work ( all steps besides the firewall and antivirus )
    it seems the anti virus and firewall was blocking 3 parts of the casino on installation for some reason

    good luck
     
    Last edited: Apr 5, 2010

Share This Page