1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice

Poll:Best Screenshot of the Month?



Candidates Revealed...Cast your vote!.
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Microgaming software change? Or just me?

Discussion in 'Online Casinos' started by Simmo!, May 3, 2006.

    May 3, 2006
  1. Simmo!

    Simmo! Moderator Staff Member

    Occupation:
    Web Dev.
    Location:
    England
    Maybe i's just me and my pathetically slow PC...but i went to play Isis last night and when i held my mouse over the balance, which shows as coins, it used to pop up the amount in real money. But last night (at 32Red) it didn't want to do it?

    Please tell me it's me to stop the cynic in me crying out for attention ;)
     
  2. May 3, 2006
  3. hbears341

    hbears341 Experienced Member

    Occupation:
    I QUIT
    Location:
    Somewhere
    This software for me has been terrible this last two days no matter which casino I play at. They better get it fixed soon! :rolleyes:
     
  4. May 3, 2006
  5. Macgyver

    Macgyver Dormant account PABnononaccred

    Occupation:
    Student
    Location:
    North Carolina
    It's just you, Simmo. :D

    (Any time, glad to help, 'twas nothing :thumbsup: )
     
  6. May 3, 2006
  7. silcnlayc

    silcnlayc Just one more spin pleez! CAG MM PABnonaccred PABaccred

    Occupation:
    IT Director of Operations
    Location:
    Left Hungary
    I am going to be cynicsizing (if that is a word :D ) right along with you. Lets do this,

    1) how long has this game been out?
    2) Time to change the pay off from new to a used game?
    3) New games release time?

    Yup, I still saw the coins a few days ago, haven't been back for a while so don't know if any changes have been made last few days.
     
  8. May 3, 2006
  9. venetian

    venetian Dormant account

    Occupation:
    Corp Director for a College
    Location:
    Oklahoma
    I noticed it Monday night. The balance does not come up any more on any casino I tried. Also that new bonus thing that started with the last update is gone too. Wierd. MG needs to slow down and get it right the first time.
     
  10. May 4, 2006
  11. Simmo!

    Simmo! Moderator Staff Member

    Occupation:
    Web Dev.
    Location:
    England
    Thanks guys - except Macguyver obviously who's just trying to say the opposite of what everyone else is ;)

    I was hoping MG would go the other way and offer players a choice to view coins or currency. Instead they wipe out the good thing - lol.

    Ah well...sure it will come back (represses cynicism!).
     
  12. May 4, 2006
  13. Macgyver

    Macgyver Dormant account PABnononaccred

    Occupation:
    Student
    Location:
    North Carolina
    I'd agree with everybody else, Simmo ... if you would SPELL MY NAME RIGHT!! :eek2: :eek: :lolup:

    (I feel like Bryan :D )
     
  14. May 4, 2006
  15. Simmo!

    Simmo! Moderator Staff Member

    Occupation:
    Web Dev.
    Location:
    England
    Ah yeah sorry McGyver ;) But you need to spell mine right first :D

    Simmo!
     

Share This Page