1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice

Poll:Best Screenshot of the Month?



Candidates Revealed...Cast your vote!.
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Intertops Wire Problems?

Discussion in 'Online Casinos' started by moonchica, Apr 2, 2007.

    Apr 2, 2007
  1. moonchica

    moonchica Stiletto Bandita

    Occupation:
    PR Consultant
    Location:
    D.C. Area
    I don't think this is the casino's fault, but I waited 10 days for them to tell me my wire had been returned for incorrect banking details. I confirmed all my details with my bank, who don't use an intermediary, were correct. They are "trying again", but I am not optimistic? Has anyone had any experience getting wires from Intertops since the legislation? Any suggestions? The amount is not insubstantial, but I am doing it in increments so as not to raise red flags.
     
  2. Apr 2, 2007
  3. JlSpitFirelC

    JlSpitFirelC Experienced Member

    Occupation:
    Student
    Location:
    Pennsylvania
    At the moment I am not playing at any casino that doesn't have Eco Card as a withdrawal option. I don't know what to tell you, but I do suggest thinking about doing that also. Seems like one of the only ways to ensure getting paid from a casino.
     
  4. Apr 2, 2007
  5. tim5ny

    tim5ny Quit Gambling

    Yes! Both times were after the legislation, and both times the wire hit my bank in 5 business days.
     
    1 person likes this.
  6. Apr 3, 2007
  7. moonchica

    moonchica Stiletto Bandita

    Occupation:
    PR Consultant
    Location:
    D.C. Area
    Thanks, Tim. Can you tell me what bank you are using? My bank doesn't have a "SWIFT" code, but they say they take international wires. I am not looking forward to having this returned again.
     
  8. Apr 3, 2007
  9. tim5ny

    tim5ny Quit Gambling

    You don't need the Swift code in the U.S. They tried to tell me that also, but they were wrong. JUst fill out everything else and it should work. I use a credit union, so you shouldn't have any problems with a major institution I would think.
     
  10. Apr 3, 2007
  11. eduun

    eduun Most Annoying Forum Member of 2008

    Occupation:
    accounting
    Location:
    usa
    same here moonchica I have a very small credit without a swift code and I recieve wire transfers from ecocard without any problem!!
     
  12. Apr 5, 2007
  13. moonchica

    moonchica Stiletto Bandita

    Occupation:
    PR Consultant
    Location:
    D.C. Area
    Thanks, but I wasn't asking about EcoCard.
     
  14. Apr 5, 2007
  15. eduun

    eduun Most Annoying Forum Member of 2008

    Occupation:
    accounting
    Location:
    usa
    i know, but a wire transfer is a wire transfer no matter who it is originating from. sorry if I was clear on my first post!!
    good luck
     

Share This Page