1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

has inetbet gone bang!?!?

Discussion in 'Online Casinos' started by HUNTS!!!!!, Oct 9, 2009.

    Oct 9, 2009
  1. HUNTS!!!!!

    HUNTS!!!!! Dormant account

    Occupation:
    another
    Location:
    UK
    was half way through freespins and i get that horrid screen pop up "connecting"..............tried rebooting but still no joy so im assuming its something inets end?
    will i get to carry on from them freespins?
    can someone else try to login and see?
     
  2. Oct 9, 2009
  3. GGW Laurie

    GGW Laurie Dormant account webmeister

    Occupation:
    Self Employed
    Location:
    In the Beautiful South !!
    Its not letting me login either:confused:.............laurie
     
  4. Oct 9, 2009
  5. HUNTS!!!!!

    HUNTS!!!!! Dormant account

    Occupation:
    another
    Location:
    UK
    :mad:
    will i get to carry on from them freespins laurie do ya know?
     
  6. Oct 9, 2009
  7. HUNTS!!!!!

    HUNTS!!!!! Dormant account

    Occupation:
    another
    Location:
    UK
    think its working again now............
    im getting your already logged in please wait 10 minutes to retry if you was disconnected :mad:
     
  8. Oct 9, 2009
  9. RobWin

    RobWin closed account

    Occupation:
    Who knows?
    Location:
    A Vault!
    What seems to be the problem in here... Somebody over at INetBet screwing with the controls again? :D

    View attachment 19311
     
    Last edited: Jun 26, 2010
  10. Oct 9, 2009
  11. HUNTS!!!!!

    HUNTS!!!!! Dormant account

    Occupation:
    another
    Location:
    UK
    still cant get on!!!!
    grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :axeman2:
     
  12. Oct 9, 2009
  13. HUNTS!!!!!

    HUNTS!!!!! Dormant account

    Occupation:
    another
    Location:
    UK
    back up and running and finished off freespins!!
    was'nt worth waiting for though
     
  14. Oct 10, 2009
  15. GGW Laurie

    GGW Laurie Dormant account webmeister

    Occupation:
    Self Employed
    Location:
    In the Beautiful South !!
    Sorry Hunts, i was out and about, hope you hit something big this weekend:thumbsup:.............laurie
     
  16. Oct 10, 2009
  17. Jasminebed

    Jasminebed Closer to 100 than Birth

    Occupation:
    Not in workforce
    Location:
    Ontario
    Had a problem a couple of days ago during freespins. After a couple of tries, got logged back in without seeing the rest of the freespins, but the balance was bigger than when kicked, so I just assumed it played right. After all, aren't the freespins pay predetermined?
     
  18. Oct 11, 2009
  19. paulyt

    paulyt Experienced Member

    Occupation:
    carer
    Location:
    Sydney
    I assume they are predetermined. I got disconnected during free spins at 3dice and when it re-connected the free spins started over but the pays were exactly the same as the ones before I got disconnected.
     
  20. Oct 11, 2009
  21. KasinoKing

    KasinoKing WebMeister & Slotaholic.. CAG MM PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    House-Husband and Casino Advisor
    Location:
    Bexhill on sea, England
    You can't compare 3Dice to an RTG casino - totally different software.

    The fact you got the same pays does not mean it is predetermined - the 3Dice software just re-plays the spins you missed (like a video recorder) because the software doesn't know how many spins you saw before the disconnect.

    Personally I don't think any of the major softwares use predetermined free-spins; it would be harder to program than random spins, and if the paytable is designed correctly there is absolutely no need to do it.

    KK
     

Share This Page