1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Forum bogging for anyone else?

Discussion in 'Forum Suggestions, Announcements, & Feedback' started by chayton, Oct 22, 2011.

    Oct 22, 2011
  1. chayton

    chayton aka LooHoo CAG PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    Freelance Designer
    Location:
    Edmonton Canada
    The past few days I've had trouble with the forum, especially when clicking a link to go to a new post or new thread. The grey background loads but nothing else, then I try again and it comes up, but slowly.

    I'm currently using IE7 so tried Chrome and it's better, but I'm so used to using IE I keep forgetting. I'm just wondering if anyone else is experiencing the same or if it's just me?
     
  2. Oct 22, 2011
  3. Simmo!

    Simmo! Moderator Staff Member

    Occupation:
    Web Dev.
    Location:
    England
    OK here but it might be worth upgrading to IE8 anyway at some point Chayton.
     
    1 person likes this.
  4. Oct 22, 2011
  5. Nifty29

    Nifty29 Dormant account

    Occupation:
    PAID CASINO SHILL
    Location:
    Turn right, then right. then right again
    OK here using IE8.

    Chayton, you should be ashamed.....bogging in the forum....disgusting....
     
    2 people like this.
  6. Oct 22, 2011
  7. Mousey

    Mousey Ueber Meister Mouse CAG

    Occupation:
    Pencil Pusher
    Location:
    Up$hitCreek
    Well, I don't bog... but I do 'hitch' . LOL The only way I can think of at the moment to describe it.

    It's in the main Forum page, navigating between areas/rooms, say clicking on Online Casinos, that it will kind of hang, sitting there just long enough that I think I need to click again, or elsewhere, then poof I'm in. I click on posts once inside a section, and everything generally moves along fine.

    vista, IE8
     
    1 person likes this.
  8. Oct 22, 2011
  9. chayton

    chayton aka LooHoo CAG PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    Freelance Designer
    Location:
    Edmonton Canada
    lol I know I really don't like IE8, whenever it installs itself I roll back to 7.

    Seems like ever since the new forum upgrade a few days ago I've been getting this. I noticed yesterday I went to another forum and was getting the same thing, it seems to be hanging on Google Analytics when moving from page to page - it's either trying to connect or do something with the JS and meanwhile the rest of the page doesn't load. Although if I just hit refresh it loads...

    oh well I probably should just start using Chrome as my main browser anyhow.

    heh...sorry about bogging in public Nifty... :oops:
     
  10. Oct 22, 2011
  11. vinylweatherman

    vinylweatherman You type well loads CAG MM

    Occupation:
    STILL At Leisure
    Location:
    United Kingdom
    I keep getting this hanging sometimes when clicking on a link, but recently I have typed a reply, and when pressing "submit" I get the "oops, can't connect to Casinomeister". I then find I have lost everything, even though this "autosave" keeps saving. The problem doesn't simply stop me posting the reply, but deletes all the autosave content.

    It is not the internet, because I can immediately connect to websites, including Casinomeister, as though nothing has happend.

    Perhaps there is too much "background stuff" in IE8, such as this "Google analytics", and it keeps interfering with the process of browsing the web, and is perhaps why some browsers are faster, they don't get bogged down in this "background stuff".

    It's the age old "bloatware" problem, with IE now doing so much that it can't get on with it's primary function of web browsing. I presume faster browsers stick to their core functions, and leave out the "bells and whistles".
     
    1 person likes this.
  12. Oct 22, 2011
  13. bb28

    bb28 Meister Member

    Occupation:
    Customer Service
    Location:
    US
    No hanging for me, I use Chrome.

    However I did notice back in the summer, (I think it was before CM did the last VBulletin upgrade) that I had major issues with the site being slow. Was using Chrome then also.
     
    1 person likes this.
  14. Oct 22, 2011
  15. chayton

    chayton aka LooHoo CAG PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    Freelance Designer
    Location:
    Edmonton Canada
    That explains some of your shorter posts lately! ;)
     
    2 people like this.

Share This Page