1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Error in lobby message

Discussion in 'Online Casinos' started by Mark_32Red, Jul 13, 2013.

    Jul 13, 2013
  1. Mark_32Red

    Mark_32Red Affiliate Manager for Accredited Casinos

    Occupation:
    Head of Marketing
    Location:
    32Red Marketing Dpt
    Hi Guys,

    Looking for your help here please.

    As pointed out in the promo thread, some players are getting the error below when logging in to the casino lobby. I've been asked to get as many examples as possible as the technical guys cannot reproduce.

    Error in lobby message: image.jpg,Jul 13, 2013

    Can I ask that you load the casino and log in. If you get the error, please open Internet explorer and go to this URL: You must register/login in order to see the link.

    Please come back and post the time of the error, the machine id that shows in the URL and your location. I'll be dishing out free chips to those who can help.

    Apologies for the inconvenience for the time being.

    Thanks
    Mark
     
  2. Jul 13, 2013
  3. vinylweatherman

    vinylweatherman You type well loads CAG MM

    Occupation:
    STILL At Leisure
    Location:
    United Kingdom
    13:30 BST Sat 13th July 2013

    MAL0419

    UK Bracknell, Berkshire.
     
    1 person likes this.
  4. Jul 13, 2013
  5. incrediblestuff

    incrediblestuff SearchingForTheHolyGrail! CAG webmeister

    Occupation:
    Currently: Self employed, Previously: Manager
    Location:
    Mostly the Netherlands
    Hmm here are two log ins from both 32Red at 14:33 and GL at 14:36.

    Errorcode/ID MAL0419/MAL0400 respectively.

    If someone had asked this from me before i would have gladly provided it:) ( the ID i mean)

    Dash and Nedplay started up faultless this time.
    Edit:Current Location = Tolkamer, Netherlands (German border)

    Error in lobby message: 32rederror.jpg,Jul 13, 2013 Error in lobby message: goldenloungeerror.jpg,Jul 13, 2013
     
    Last edited: Jul 13, 2013
    1 person likes this.
  6. Jul 13, 2013
  7. vinylweatherman

    vinylweatherman You type well loads CAG MM

    Occupation:
    STILL At Leisure
    Location:
    United Kingdom
    I am now getting MAL0420, but no problems any longer when logging in:confused:

    I have tried both 32Red and Dash
     
    1 person likes this.
  8. Jul 13, 2013
  9. homerbert

    homerbert I-Gaming Industry Representative webby

    Occupation:
    nothing :)
    Location:
    middle of Europe!
    see this error in lobby few days... Do what you Mark ask, here is error:
    MAL0419
    time: one minute ago
    location: Belarus(Minsk)
    after it everything works, is this 32red magic or something like that?)
     
    1 person likes this.
  10. Jul 13, 2013
  11. The Viking

    The Viking Ueber Meister MM

    Occupation:
    chef
    Location:
    Faroe Islands
    I got this now
    for Dash it was MAL0400
    32red MAL0419

    Faroe islands

    To VW if you restart your computer im sure you get this error again, what seems to happen once you disconnect and connect again at
    one of the casino in the group, the others are ok, but once you restart you get the error again, just tried it out.
     

    Attached Files:

  12. Jul 13, 2013
  13. skiny

    skiny Banned User - violation of <a href="http://www.cas

    Occupation:
    Doing everyone else's job.
    Location:
    Canada
    I've logged in a dozen times and clicked every combination that I can find without making an actual deposit and I can't reproduce any errors.

    I'm flawless. :p
     
    1 person likes this.
  14. Jul 13, 2013
  15. homerbert

    homerbert I-Gaming Industry Representative webby

    Occupation:
    nothing :)
    Location:
    middle of Europe!
    if need, i can install other 32red group casinos and do the same, let me know mark if this needed :)
     
  16. Jul 13, 2013
  17. incrediblestuff

    incrediblestuff SearchingForTheHolyGrail! CAG webmeister

    Occupation:
    Currently: Self employed, Previously: Manager
    Location:
    Mostly the Netherlands
    Not here, when i posted above the 32Red and Gl as stated above, the other two were fine, now i logged on to 32Red again and have the same error MAL 0419. at 15:17, and just now also at GL at 15:23, with again code MAL0400.

    Edit:
    Just now also got it in Dash, 15:29, errorID MAL0420
    Edit:
    Also in Nedplay now at 15:39, errorID MAL0419 (in both Chrome and IE so doesn't appear to make a difference)

    The machine i am using is a Vista 32bit laptop.

    @ Mark, this time i opened all manually in IE, the last attempt was with autobrowser Chrome.. don't know if that makes a difference:)
     
    Last edited: Jul 13, 2013
    1 person likes this.
  18. Jul 13, 2013
  19. The Viking

    The Viking Ueber Meister MM

    Occupation:
    chef
    Location:
    Faroe Islands
    Ok just did another test here, tried again to restart my puter, like i mentions above, then open up a game but this time it open up without an error :)
     
  20. Jul 13, 2013
  21. The Viking

    The Viking Ueber Meister MM

    Occupation:
    chef
    Location:
    Faroe Islands
    hmmm got the Your request timed out. Please retry the request again. MAL0420 this time, was ok 15 min ago didnt restart or anything.
     
  22. Jul 13, 2013
  23. bowki

    bowki Senior Member

    Occupation:
    -
    Location:
    Germany
    Since i started playing at dash in May i always get this error and never saw a Promo. I alawys check the login direct on the website to check the promos.

    MAL0400 15.45
    Germany

    Tried 32red, same Error.

    Hope it helps to get it running. :)
     
  24. Jul 13, 2013
  25. catapultaudio

    catapultaudio Senior Member

    Occupation:
    Computer Programmer
    Location:
    Leeds, UK
    Hi Mark!

    I have the MAL0419 as well in Leeds, o2 internet.

    I don't know if this will help you, but I can tell you the error started appearing the very first day after you ended the 6 pack promotion, as I remember contacting support that day to ask what the days offer was (as I got the white box/error) and they told me it had actually finished yesterday.

    Also, when you get the error message, if you hit disconnect at the bottom of the casino client then reconnect immediately, the box will then load up correctly .. and offer me a nice 100% match on £50 .. groovy :)

    Hope you guys can work it out soon!
     
  26. Jul 13, 2013
  27. bowki

    bowki Senior Member

    Occupation:
    -
    Location:
    Germany
    Same here at 32red, weird. :what:

    Tried dash again, this time MAL0419 and "404 Page not found"
     
  28. Jul 13, 2013
  29. catapultaudio

    catapultaudio Senior Member

    Occupation:
    Computer Programmer
    Location:
    Leeds, UK
    One other thing I just noticed, when the box DOES NOT load, it's pointing at this URL, which cannot be loaded in a browser (shows: There has been an Error. Please contact support.)

    You must register/login in order to see the link.

    Whereas after disconnect/reconnect and the page loads, it's now pointing here:

    You must register/login in order to see the link.

    Which can be loaded in a browser too.

    Oooh - this very well could help you. if your engineers enable AUTO-LOGIN checkbox i reckon they will get the same result as us, I think your script default.aspx is not returning the correct string on an autoconnect, whereas if they are just hitting the connect button manually after opening the app it works fine just as if hitting disconnect/reconnect - good luck with it!

    edit: one more thing, I tried this on another computer just to confirm the theory and I notice, if I have just logged in and got the promo successfully, it then works fine on a subsequent attempt even from another computer - which would also go a long way to explain why you can't replicate it because no doubt your guys are logging into the software all day long..

    I work in computers fixing glitches like this and so it really bugs me if I can't work out the answer :)
     
    Last edited: Jul 13, 2013
    1 person likes this.
  30. Jul 13, 2013
  31. andi

    andi andi

    Occupation:
    Sales & Marketing
    Location:
    Canada
    No error messages the last few days, however the promo is not there. It should be since the new one started yesterday?
    This has been going on for about 3 weeks now.
    Thanks
    Andrea
    32RE00432357
     
  32. Jul 13, 2013
  33. catapultaudio

    catapultaudio Senior Member

    Occupation:
    Computer Programmer
    Location:
    Leeds, UK
    Andi, I think they must be working on this now as the promo has vanished since i made my last post - if you hit disconnect/reconnect now, you just get the 32red on the move page instead..

    I saw the bonus promo last night and never chucked the 50 in til I saw this post, glad I did now...! Hope they get it up again for the rest of you though
     
  34. Jul 13, 2013
  35. dpp00

    dpp00 Experienced Member

    Occupation:
    house husband
    Location:
    uk
    errors

    i'm getting the same for the last week/your request has timed out,

    i would normally just ignore it as its most probably just a script command not loading on my ie

    but the fact its happening to lots of people would show its almost certainly comein from source,

    i also updated flash and java just to rule them out, good luck fixing it :thumbsup:
     
  36. Jul 13, 2013
  37. Nate

    Nate Ueber Meister CAG webmeister

    Occupation:
    Monster
    Location:
    Cyberspace
    MAL0419 Here...

    I haven't seen the lobby page in a few days, I had 'Auto Log In' enabled and always received the error.

    After disabling Auto Log In (Tx Catapult) and connecting, the Lobby Page loaded. I then re-enabled it and subsequent auto log ins never repeated the error...

    I do not see any promo btw.

    Nate
     
    1 person likes this.
  38. Jul 13, 2013
  39. skiny

    skiny Banned User - violation of <a href="http://www.cas

    Occupation:
    Doing everyone else's job.
    Location:
    Canada
    Now I'm getting a weird error. It keeps saying "You don't have enough money to place this bet." :p
     

Share This Page