1. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
  2. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. You can find out more by following.Find out more.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Do not play at Inetbet

Discussion in 'Online Casinos' started by despootnl, Jun 6, 2007.

    Jun 6, 2007
  1. despootnl

    despootnl Dormant account webby

    Occupation:
    internet
    Location:
    Netherlands
    Strange things are happening to me at Inetbet, every time when i'm on a winning streak, the signal to the casino is lost and i have to reconnect. After this i do NOT win anything anymore. This is happened to me the fourth time now, and four times is no longer a coincidence that's a habbit. The first two times when it happened i was thinking strange but after it happened to me yesterday and today again i was thinking more as a roque. For this forum they are maybe an accredited casino, for me they are roque and i will ask them to close my account. I hate these kind of things. After it happened to me yesterday i was thinking about this and if i was jumping conclusions, but when it happened again today i know for sure this is their way of earning money from me, instead of a possible payment. Does anyone else countered this problem or i'm i the only one?

    Can maybe someone plz take this in investigation or something like that, because i do not find this a normal thing.

    despootnl
     
    1 person likes this.
  2. Jun 6, 2007
  3. gfkostas

    gfkostas Ex-Bonus Whore

    Occupation:
    IT
    Location:
    UK

    Kinda harsh the title of your thread. The accusation of a rigged software is also made with no credible foundation.
     
  4. Jun 6, 2007
  5. despootnl

    despootnl Dormant account webby

    Occupation:
    internet
    Location:
    Netherlands
    Sorry for this hard statement this was never my intension, my intension is read the post and reply if it happened to other players
     
  6. Jun 6, 2007
  7. patrina

    patrina Senior Member

    Occupation:
    injured do to mva/self employed
    Location:
    Ontario, Canada
    I have had ALOT of problems with my casinos lately. I dont think it has anything to do with Inetbet, at all. Have you uninstalled any software lately? I had alot of casinos on my puter and when searching in my programs found some rogue ones (I downloaded when I first started playing) Never got around to deleting them till recently, and after deleting some I started having ALL KINDS of problems. Slow running, stopping, slow to stop on last reels, I couldn't access banking pages (and when I did it would be blank) I think I have spyware and it's really screwing up everything, my files are moving my pictures disappeared. Maybe I'm wrong but I was starting to think one of these uninstalls had sent me a virus. Anyone know anything about this? Am I being paranoid? I hardly think such a reputable casino would do this.
     
    1 person likes this.
  8. Jun 6, 2007
  9. Pinababy69

    Pinababy69 RIP Lisa

    Occupation:
    Crusader
    Location:
    Toronto, Ontario - Canada
    Patrina, you need to run a good Spyware scan....my personal preference is AdAware by Lavasoft. And for a virus scan, I use Housecall...TrendMicro I think. I am not computer/tech savvy, but those two are relatively easy to use, and they work for me. Maybe someone else has some suggestions as well, but it definitely sounds as if you have some major problems. Did you uninstall only through your Control Panel/Add and Delete Programs?

    Edited to add: Despoot, did you read my post in the other thread regarding Inetbet and connectivity issues? According to them, RTG was doing a major software upgrade last night, but they assured me that all should be fine now. Either try writing to Alan at Inetbet, or sending the manager Emily a PM here on the forum.
     
    1 person likes this.
  10. Jun 6, 2007
  11. despootnl

    despootnl Dormant account webby

    Occupation:
    internet
    Location:
    Netherlands
    Funny you say this, i saw yesterday you mention it in another threat so i first scanned my computer if i had the same things like you, however two months ago i found out my harddisk was kind of full(60Gb) so uninstalled al the roques ones. I had these error things before, playing some microgaming casinos a couple of years ago on my old computer, but then i was quiting to play microgaming and it was never happening again until this year but now with RTG and until today i never thought this would happen to me at this casino. I play there a lot. But i have to say this because of the feeling it gave to me and maybe it was a hard conclusion, but i wanted to know if someone else have those problems at any casino
     
  12. Jun 6, 2007
  13. patrina

    patrina Senior Member

    Occupation:
    injured do to mva/self employed
    Location:
    Ontario, Canada
    Hey Pina, good to hear from you again. Thanks for the info. I did try to run windows full service onecare. They got through 3 steps and found over 200 invalid items, and then on step 3 it was stuck on the disk cleanup, stuck at 19%, so I waited over 18 hrs and it didn't move. I emailed them and am waiting on a response but in the meantime I will try this one you recommended. Geez eh? Crazy. It's taking so much of my time trying to fix this. I also went into my users and was trying to set up a home page (where you can just click on your name to open up) I couldn't get it, and was wondering if that may have messed it up? Now, I have to type administrator every time I want log on,:eek2:
    Patrina
     
  14. Jun 6, 2007
  15. Pinababy69

    Pinababy69 RIP Lisa

    Occupation:
    Crusader
    Location:
    Toronto, Ontario - Canada
    Ack Patrina, this doesn't sound too good, lol. That's why I asked if you had used your Control Panel when you were deleting those programs. If you started messing around in your Program Files, you may have inadvertently deleted something in your operating system, or something else...I really don't know. But it doesn't sound so good. Are you running XP? If so, do you have your original install disk...and do you know how to reformat if it comes to that?
     
    1 person likes this.
  16. Jun 6, 2007
  17. patrina

    patrina Senior Member

    Occupation:
    injured do to mva/self employed
    Location:
    Ontario, Canada
    Hey despootnl, yeh, I dont know for sure, but it's a little strange. Just out of the blue I started having problems. Sometimes when I try and open a casino, it opens, but shuts down right away. And I did have about 15 on my desktop and then all of a sudden 10 of them went into my programs, all by theirselves. And when I tried to make a shortcut it just showed the name of the casino with a file folder (on my desktop), not the usual icon. That one care found alot of errors and invalid items but as I said it didn't finish or couldn't so I will try the one Pina said.:)
     
  18. Jun 6, 2007
  19. patrina

    patrina Senior Member

    Occupation:
    injured do to mva/self employed
    Location:
    Ontario, Canada
    Yeh Pina ack! I know! Well I think I did go into my c panel and do something?:eek2: But, I think it was only to delete those rogueys. No I'm on 2000 (unfortunately) my daughter just got a beautiful brand new puter but she wont let me touch it! Go figure. Dont blame her though. Anyway I am going to do some must needed housework, I'm "still" spring cleaning and haven't even made it to the gardening yet! Too much work. But before I get my ass in gear I will check out the adaware (was that the name?) I will go back and check to make sure. So, thanks Pina! I will let you know how I make out!
    Patrina
     
    1 person likes this.
  20. Jun 6, 2007
  21. Vesuvio

    Vesuvio Dormant account

    Location:
    UK
    I can't imagine Inetbet would get involved in anything like this, and I'm sure it's just a connection issue. In passing, though, the ex-manager of Virtual Casino, also using RTG, said on a different thread here:
    So at least at the rogue end of the scale casinos aren't averse to trying to encourage players to quit, or increasing the house edge slightly by changing the number of decks (or the edge of a slot machine). Still, no-one's shown any proof that even rogue operators could cause players to lose.
     
    1 person likes this.
  22. Jun 6, 2007
  23. Pinababy69

    Pinababy69 RIP Lisa

    Occupation:
    Crusader
    Location:
    Toronto, Ontario - Canada
    2000?? Double ack!! You're on your own, lol. And didn't you teach your daughter to share? :D

    Yes, it is called AdAware, by Lavasoft. Start with that, and see what happens.
     
    1 person likes this.
  24. Jun 6, 2007
  25. Pinababy69

    Pinababy69 RIP Lisa

    Occupation:
    Crusader
    Location:
    Toronto, Ontario - Canada
    I was looking for those quotes Vesuvio, and the one where Skunx and Phynqster said they had sat together watching people play. I knew I had read it just today. Thanks. :thumbsup:
     
  26. Jun 6, 2007
  27. patrina

    patrina Senior Member

    Occupation:
    injured do to mva/self employed
    Location:
    Ontario, Canada
    Still here Pina, cant seem to get away, too nosy. lol Anyway, 2000 I know:eek2: But, I am getting a settlement soon! So, I will buy a kick ass one!:thumbsup:
    ttyl
    Patrina
     
  28. Jun 6, 2007
  29. Pinababy69

    Pinababy69 RIP Lisa

    Occupation:
    Crusader
    Location:
    Toronto, Ontario - Canada
    Cool Patrina...I'll send you my bill....he he he. That is just a joke. Poor Kakata last night, lol.....thought I was serious I think. :D
     
    1 person likes this.
  30. Jun 6, 2007
  31. GrandMaster

    GrandMaster Ueber Meister CAG

    Occupation:
    Mathematician by day, online gambler by night.
    Location:
    UK
    I will second You must register/login in order to see the link. for a scan if you have not already got an anti-virus software installed, and I would also recommend Spybot Search & Destroy for spyware scan and prevention.
     
    2 people like this.
  32. Jun 6, 2007
  33. patrina

    patrina Senior Member

    Occupation:
    injured do to mva/self employed
    Location:
    Ontario, Canada
    :) I know you by now Pina.:thumbsup:
     
    1 person likes this.
  34. Jun 6, 2007
  35. despootnl

    despootnl Dormant account webby

    Occupation:
    internet
    Location:
    Netherlands
    I read it yesterday in another threat where i also posted the major upgrade RTG was doing last night, but this happened to me today and yesterday and two times earlier this year all at the same casino and only when i'm on a winning streak not when i'm losing my money. That is why i make my statement. I do not border if i'm losing right away (ok maybe a bit) but that's called gambling. However when starting to win and losing by this reason i find that abnormal. But if someone else do not have problems with this casino they could be playing there. But again this is my opinion and wanted to share it with you
     
  36. Jun 7, 2007
  37. patrina

    patrina Senior Member

    Occupation:
    injured do to mva/self employed
    Location:
    Ontario, Canada
    Hope you dont mind me using your thread for this despootnl , but does anyone know how to reconfigure windows 2000? Let's say I just wanted to delete everything and refresh and redownload all of my data? Is that possible? I'm just thinking that if I do this my computer will go back to normal?:eek2: Any input would be appreciated!:)
     
  38. Jun 7, 2007
  39. despootnl

    despootnl Dormant account webby

    Occupation:
    internet
    Location:
    Netherlands

    Most of the time i use the command "format" it clears all data, then i reinstall windows, however i do not have win2000, but i think it will be the same.

    My command line will be:
    format c: /q/u

    /q/u would be Q for quick and U for all unformat information

    But maybe someone else have a better way to deal with this
     
    1 person likes this.

Share This Page