1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

change the resolution to Microgaming

Discussion in 'Online Casinos' started by sovox, Jul 31, 2011.

    Jul 31, 2011
  1. sovox

    sovox Dormant account

    Occupation:
    operaio
    Location:
    italia
    Hello
    I'm new


    You can change the resolution of the casino microgaming
    through some software modification?

    I would like to have the desktop many casinos microgaming
    resolution of 800x600 or 640x480 and resize to taste
    thanks
     
  2. Aug 1, 2011
  3. jod5413

    jod5413 Is That Better?

    Occupation:
    having a good time doing anything
    Location:
    somewhere on the planet
    Hello Sovox and welcome to Casinomeister! :)

    Not being a computer wiz, I do not understand what you are stating/asking? I am sure a few of our members will be around to talk with you about Microgaming and their resolution. :thumbsup:
     
  4. Aug 1, 2011
  5. KasinoKing

    KasinoKing WebMeister & Slotaholic.. CAG MM PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    House-Husband and Casino Advisor
    Location:
    Bexhill on sea, England
    As far as i am aware there are only 2 options:
    The standard window (which seems to be 935x702 on my laptop), or full-screen.

    KK
     
  6. Aug 1, 2011
  7. sovox

    sovox Dormant account

    Occupation:
    operaio
    Location:
    italia
    unfortunately I do not know English
    I am using a translator
    Simply, I would find a way to resize the window to get it smaller casino
    I would like the default 1026X770 and 800X600 for example, or even smaller
    so that may have more casinos open on the desktop
     
  8. Aug 1, 2011
  9. vinylweatherman

    vinylweatherman You type well loads CAG MM

    Occupation:
    STILL At Leisure
    Location:
    United Kingdom
    The only way is to get a bigger monitor. I can fit 4 (6 at a pinch) on my 24" monitor.
     
  10. Aug 1, 2011
  11. plasticnote

    plasticnote Senior Member

    Occupation:
    trader
    Location:
    Australia
    Actually, there is a way, but it requires a centain level of computer knowledge. By using VMware, or virtual PC, you could have a guest O/S and then install all your MG casino software on the guest O/S. if the guest O/S window have a lower level of resolution, I think MG software will adopt the resolution. And guest O/S window resolution is adjustable as I recall.

    Hope this is helpful.

    Cheers
     

Share This Page