1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

cant logon to 3dice

Discussion in 'Online Casinos' started by sellshort, Jun 21, 2008.

    Jun 21, 2008
  1. sellshort

    sellshort Full Member

    Occupation:
    self emplyed
    Location:
    mars
    anyone else having trouble logging on?
     
  2. Jun 21, 2008
  3. RobWin

    RobWin closed account

    Occupation:
    Who knows?
    Location:
    A Vault!
    Yea, Me Too...I can't get logged back in either...shit, I was on a winning roll too...:mad:
     
  4. Jun 21, 2008
  5. sellshort

    sellshort Full Member

    Occupation:
    self emplyed
    Location:
    mars
    lol me2 :eek2:
     
  6. Jun 22, 2008
  7. PNWGirl38

    PNWGirl38 Senior Member

    Occupation:
    Oh yeah, work!
    Location:
    .
    Sunday

    I seem to be not able to log into the software.

    Anyone else having trouble connecting today ( Sunday )?
     
  8. Jun 22, 2008
  9. kcjoe8900

    kcjoe8900 Dormant account

    Occupation:
    Sales/Student
    Location:
    Kansas City MO
    Me Too

    Ya I can't log on either. Glad I got all my winning done earlier. LOL

    Edit:
    Tried a few mins later and it worked.
     
    1 person likes this.
  10. Jun 22, 2008
  11. bugola72

    bugola72 Senior Member

    Occupation:
    Driver
    Location:
    Italy
    I'm still having problems logging in and cannot see the website,is anyone else still having problems,or is it just me.

    Thanks

    Bugola72
     
  12. Jun 22, 2008
  13. PNWGirl38

    PNWGirl38 Senior Member

    Occupation:
    Oh yeah, work!
    Location:
    .
    No, it's not just you.

    Perhaps they are having some troubles on their end.

    Will give them a spell, then try and log in again.
     
    1 person likes this.
  14. Jun 22, 2008
  15. Pocketdiggers77

    Pocketdiggers77 Gamester

    Occupation:
    Systems Analyst
    Location:
    On Top of Old Smokey
    Yea, Ive been playing all weekend in the VIP tourneys. Havent won squat, but I'm still there.
     
  16. Jun 23, 2008
  17. 3Dice

    3Dice I-Gaming Industry Representative

    Occupation:
    -
    Location:
    -
    Hi guys,

    The problem seem situated upstream from our servers. The techs are following up continuously but things seem ok on our end so we're waiting for the web to untangle. We do apologise for the inconvenience and I'll keep you guys posted when we have more information.

    Kindest Regards,

    Enzo
     
    3 people like this.
  18. Jun 23, 2008
  19. 2young2care

    2young2care Experienced Member

    Occupation:
    slots
    Location:
    around the corner
    it's driving me crazy! I can play for about 10-15 minutes at a time and then I get disconnected.
     
  20. Jun 23, 2008
  21. RobWin

    RobWin closed account

    Occupation:
    Who knows?
    Location:
    A Vault!
    Yea, it was purdy streaky this weekend, hope it clears up soon...:cool:
     
  22. Jun 23, 2008
  23. chuchu59

    chuchu59 gambling addict CAG PABnonaccred

    Occupation:
    EXECUTIVE
    Location:
    SOMEWHERE IN ASIA
    Just the opposite for me. After 2 weeks of constant error, I was able to download 3Dice without a hitch. Played on both days of the weekend and everything seemed normal including the deposit and withdrawal functions.

    Ironcally, I wasnt able to send a reply to this thread because of the slow response from my computer at the office during lunch time. There wasnt any space provided for me to make a reply.
     
  24. Jun 23, 2008
  25. PNWGirl38

    PNWGirl38 Senior Member

    Occupation:
    Oh yeah, work!
    Location:
    .
    Real Bad

    It's BAD!!!!!!! :mad: Spin for a short spell.. then the connection drops!

    I have DSL. ..I was still online during the gazillion times 3Dice dropped connection.

    The one and only Casino I play at. Best there is!! ( in my book ) :thumbsup:

    However .... sorry Enzo, it's not fun when it's like THAT!
     
  26. Jun 23, 2008
  27. 2young2care

    2young2care Experienced Member

    Occupation:
    slots
    Location:
    around the corner
    I have DSL too. That's exactly what was happening here too. It was especially frustrating because I usually count 50 spins and then make a decision as to whether to increase my bet or move on. Since 3Dice doesn't have an option for the autoplayer to spin for a desired number of spins, I kept losing my count every time the connection was lost! :p
     
  28. Jun 24, 2008
  29. PNWGirl38

    PNWGirl38 Senior Member

    Occupation:
    Oh yeah, work!
    Location:
    .
    Home Sweet Home ...

    It's running like a champ! :)

    Thank you Enzo & 3Dice Group! :thumbsup:
     
  30. Jun 24, 2008
  31. KasinoKing

    KasinoKing WebMeister & Slotaholic.. CAG MM PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    House-Husband and Casino Advisor
    Location:
    Bexhill on sea, England
    I find the lack of a spin counter very frustrating too :mad: but I expect they will add this at some point.

    In the meantime, may I suggest a pencil & paper to jot down your count at each dissconnect...? :p
     
  32. Jun 24, 2008
  33. Fleur-De-Lis

    Fleur-De-Lis Senior Member MM

    Occupation:
    Self-employed
    Location:
    CY
    Had same problem yesterday, was really mad - game interrupted half dozen times, could not log on for hours...
    That's the response I got:
    Good, because I almost had heart attack on getting the message 'password is wrong' :D
     

Share This Page