1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice

Poll:Best Screenshot of the Month?



Candidates Revealed...Cast your vote!.
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Can anybody help, regarding SlotsMagic?

Discussion in 'Online Casinos' started by balm3519, Jun 7, 2016.

    Jun 7, 2016
  1. balm3519

    balm3519 Dormant account

    Occupation:
    soldier
    Location:
    Antrim
    Hello,

    So my issue its when I try to download the Magicslots casino, it keeps popping up regarding a virus. You can actually play "instant" however I was playing a game for the first time at the casino, and now everytime I log in, it says resuming game? The only thing you can click on is the ok button, once you click on the ok button it takes you to the game, however there is no way of getting out of the game onto the homepage to play other games lol???
     
  2. Jun 7, 2016
  3. DANB9191

    DANB9191 Senior Member

    Location:
    United Kingdom
    Have another spin on the game that opens up and then close it.
     
  4. Jun 7, 2016
  5. balm3519

    balm3519 Dormant account

    Occupation:
    soldier
    Location:
    Antrim
    Ive tried, basically when I close the game it closes everything.... I'm guessing that normally the game comes on through a pop up, however its going straight from the homepage to the game instead of putting it in a different window?
     
  6. Jun 7, 2016
  7. hedgehok

    hedgehok Meister Member mm3

    Occupation:
    self-employed
    Location:
    Germany
    If you click on the X on the top right you should be able to get back to the lobby (at least at drueckglueck which should be similar).
     
  8. Jun 7, 2016
  9. dunover

    dunover Unofficial T&C's Editor Staff Member CAG PABnononaccred PABnonaccred PABinit mm3 webmeister

    Occupation:
    International Money Launderer
    Location:
    the bus shelter, opposite GCHQ Benhall
    Yes, this is a real buttpain. This happens when you exit before the last spin stops. If you reboot your PC it should sort it. And yes, it has one of those annoying systems whereby the game is overlaid rather than having a new window, and it isn't always obvious how to get back to the menu. Unfortunately many casinos are like this.
     
  10. Jun 7, 2016
  11. balm3519

    balm3519 Dormant account

    Occupation:
    soldier
    Location:
    Antrim
    Its your fault anyways dunover.... I found them on your website lol!!! Tried going on mobile site to start a game up and that worked, thinking that it would clear it via desktop however no luck...
     
  12. Jun 7, 2016
  13. dunover

    dunover Unofficial T&C's Editor Staff Member CAG PABnononaccred PABnonaccred PABinit mm3 webmeister

    Occupation:
    International Money Launderer
    Location:
    the bus shelter, opposite GCHQ Benhall
    Most of the world's ills are my fault.

    Right, this is a cache issue on your PC, it sounds like. You've proven that with the mobile. Like I said, it has happened to me too on that particular group of casinos on the flash version. It tends to occur on WMS games and often you'll close the browser down, log-in again and it'll think you're already logged in. It's a fault on SM, EU, Redkings casinos. I had to reboot to get rid of it.

    P.S. I hope you're not the bugger that keeps winning there! If so, can you not be so selfish in future so my family have a >10% chance of avoiding starvation next month?
     
    2 people like this.
  14. Jun 7, 2016
  15. balm3519

    balm3519 Dormant account

    Occupation:
    soldier
    Location:
    Antrim
    Haha, no Ive only just signed up today. Basically I registered, then deposited then by accident clicked on Arabian nights... So since I started the thread ive been trying to sort it out... however I gave up and thought ill just play this game, I could only change the lines and nothing else, lowest I could go was £5 a spin lmao, gave me the 3 teapot looking things.... then 4 spins later rolled them in again!! I'm up to £800 but I cant even get onto the cashier or anything, just that game haha
     
  16. Jun 8, 2016
  17. jjezebel37

    jjezebel37 Meister Member mm1

    Occupation:
    sales/marketing
    Location:
    Belfast (Northern Ireland)
    If you go to chat they can close down the game for you. It's happened to me a lot.
     
  18. Jun 9, 2016
  19. balm3519

    balm3519 Dormant account

    Occupation:
    soldier
    Location:
    Antrim
    Hello jjezebel :)

    Yes I couldn't get on live support, therefor I phoned up and the lady closed my recent game :) however then the next game I went on it wouldn't close that either lol...

    Resorted to mobile in the end, managed to make a profit however I shall not be using again just due to the site, I'm not a big fan of the casino layouts they use.
     
  20. Jun 9, 2016
  21. lomakin

    lomakin Dormant account

    Occupation:
    blogger
    Location:
    Moscow
    I confirm this information. They often do it (((
     

Share This Page