1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice

Poll:Best Screenshot of the Month?



Candidates Revealed...Cast your vote!.
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Bet-At.Eu Game Problems

Discussion in 'Online Casinos' started by Glassheart, Feb 15, 2013.

    Feb 15, 2013
  1. Glassheart

    Glassheart Experienced Member MM

    Occupation:
    Management
    Location:
    Leeds
    Hey guys,

    I just signed upat Bet-At.Eu.

    Deposited £25 and recieved 100% bonus.

    However i cannot load a single game to play. All other casinos work just not this one. Has anyone else had this problem at this casino? Also theres no contact number to call for them. Ive only deposited £25 but have a bad feeling about this now.

    Anyone else experienced the same?

    Cheers
     
  2. Feb 15, 2013
  3. Sovietsky

    Sovietsky Senior Member

    Occupation:
    Live
    Location:
    Swe
    They have live chat (chat closed right now though) and mail. try This email is not visible to you.
     
  4. Feb 15, 2013
  5. xxshepxx

    xxshepxx Senior Member PABnononaccred MM

    Occupation:
    mechanic
    Location:
    United Kingdom
    It does work, Ive played there before.

    have you tried deleting your cookies? That may help.

    What browser are you using? maybe try a different browser.
     
  6. Feb 16, 2013
  7. nastyrikard

    nastyrikard Full Member

    Occupation:
    Working ( Swedish army )
    Location:
    Sweden
    Rightclick and update frame. That worked for me :)
     
  8. Feb 16, 2013
  9. Glassheart

    Glassheart Experienced Member MM

    Occupation:
    Management
    Location:
    Leeds
    Got it working on opera browser. £350 up :)
     
  10. Feb 18, 2013
  11. Igor82

    Igor82 Senior Member

    Location:
    Malta
    Browser issue

    Hi All,

    Has anyone else experienced browser issue since? Please PM me with any issue that remains unresolved by CS and I'll work through it with you.
     

Share This Page