1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Anyone having issues playing at VS?

Discussion in 'Online Casinos' started by Mouche12, Oct 10, 2017.

    Oct 10, 2017
  1. Mouche12

    Mouche12 Kitty Lover PABnononaccred PABnonaccred PABnoaccred

    Occupation:
    Translator and facilities manager
    Location:
    Amsterdam
    Am having lots of computer server errors (Bonanza), lagging, reels that keep on spinning on MG games (Adventure Palace, Ladies Nite). Anyone else experiencing thes issues?

    Playing incognito mode now, but doesn't help.:mad:
     
  2. Oct 10, 2017
  3. bebo67

    bebo67 Meister Member PABnonaccred

    Occupation:
    Im on Google and write. Thats all you need to know
    Location:
    Ontario Canada
    Yes thats why Im out here right now. The rages to Riches battle shows me at 1300 points and winning 8 spins when I was 2400 and some odd points! And now there is no chat.
    I had nothing but problems all day with these battles. Im not losing out in the top 5 this time! lol

    Im really over tired so maybe Im losing it, chat is looking into it now and the lag could of been from the sit and go battles.
     
  4. Oct 10, 2017
  5. sueyh

    sueyh Senior Member

    Occupation:
    home maker
    Location:
    New Zealand
    Just played Gonzo for around 10 mins at VS, no lagging, no problem.
     
  6. Oct 10, 2017
  7. DreamRJ

    DreamRJ Out of this world! MM webmeister

    Occupation:
    Gamble
    Location:
    RJVille UK
    Well the issues I keep having at videoslots for the last month is when i try and play some slots from some providers I get a cloudflare error in the actual window that the slot should load into.

    This happens in firefox/chrome/canary/edge and sometimes clearing cache fixes it for 1 load. but as soon as I refresh the page and it then shows the cloudflare error again.

    I have told live chat on numerous occasions and they are none the wiser about it either.

    So if anyone else is having this issue as well please let me know. This affects real play and also battles.

    Below is a screenshot to show you what I mean.

    Anyone having issues playing at VS?: videoslots-error.jpg,Oct 10, 2017
     
  8. Oct 10, 2017
  9. Dan.Videoslots

    Dan.Videoslots Dormant account

    Occupation:
    Games Manager
    Location:
    Malta
    Hello everyone.

    We do not have any reports currently about these issues but it will be investigated. If anyone is still experiencing this problem, please get in touch with me or our Support and we can collect some information.

    Best regards,
    Daniel.
     
  10. Oct 10, 2017
  11. DreamRJ

    DreamRJ Out of this world! MM webmeister

    Occupation:
    Gamble
    Location:
    RJVille UK
    Thanks dan, I hope it can be fixed asap. Because I am quite frankly sick of it. Been going on for far too long now. Please keep this thread updated about my issue and the OP issue too please :)
     
  12. Oct 10, 2017
  13. Mouche12

    Mouche12 Kitty Lover PABnononaccred PABnonaccred PABnoaccred

    Occupation:
    Translator and facilities manager
    Location:
    Amsterdam
    It's slightly better today, but yesterday (or actually last night) it was terrible, all games I played were lagging terribly (MG and BTG and Play 'n Go)
     
  14. Oct 11, 2017
  15. geordiecolin

    geordiecolin Senior Member CAG PABnononaccred mm4

    Occupation:
    Manager
    Location:
    West Sussex
    If you had just left it at "Anyone else having issues" then I would have said Always :sob:
     

Share This Page