1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

Anyone have Roxy Palace installed?

Discussion in 'Online Casinos' started by chayton, Mar 18, 2015.

    Mar 18, 2015
  1. chayton

    chayton aka LooHoo CAG PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    Freelance Designer
    Location:
    Edmonton Canada
    I've had them installed for quite some time and suddenly my antivirus is throwing an error and blocking it from loading - none of the other MG casinos I have installed are getting this, just Roxy Palace. The blocked file is You must register/login in order to see the link.

    If anyone has them installed (or can you check the link above) and let me know if your AV acts up. I'm assuming it's a false positive, but since it's only this one casino and none of the others...?
     
  2. Mar 18, 2015
  3. paul7388

    paul7388 Meister Member MM

    Occupation:
    not a lot
    Location:
    glasgow scotland
    Its something that's happening a lot in different microgaming casinos.

    I gave up trying to play 32RED as for ages my antivirus keeps blocking it. Did my head in and have up totally.
     
    1 person likes this.
  4. Mar 18, 2015
  5. dunover

    dunover Unofficial T&C's Editor Staff Member CAG PABnononaccred PABnonaccred PABinit mm3 webmeister

    Occupation:
    International Money Launderer
    Location:
    the bus shelter, opposite GCHQ Benhall
    Yeah, read my post from yesterday..

    http://www.casinomeister.com/forums/showthread.php?t=66413&page=4&p=679627#post679627
     
    1 person likes this.
  6. Mar 18, 2015
  7. chayton

    chayton aka LooHoo CAG PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    Freelance Designer
    Location:
    Edmonton Canada
    1 person likes this.
  8. Mar 18, 2015
  9. spintee

    spintee Meister Member webby mm2

    Occupation:
    gambler :)
    Location:
    Northants
    That down load does not even register as a file, If you want I can download the casino and put screen record on, and see what it brings up
     
  10. Mar 19, 2015
  11. chayton

    chayton aka LooHoo CAG PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    Freelance Designer
    Location:
    Edmonton Canada
    I uninstalled and tried to download, but now even the download is being blocked by my AV. If you could try it and see what you get, that would be awesome.
     
  12. Mar 19, 2015
  13. spintee

    spintee Meister Member webby mm2

    Occupation:
    gambler :)
    Location:
    Northants
    Sorry I went out not long after, If you want me to try anythink let me no
     
    1 person likes this.
  14. Mar 19, 2015
  15. chayton

    chayton aka LooHoo CAG PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    Freelance Designer
    Location:
    Edmonton Canada
    No troubles, I'm not in any hurry. If you want to see if you can download it and let me know what your antivirus does.....?
     
  16. Mar 19, 2015
  17. spintee

    spintee Meister Member webby mm2

    Occupation:
    gambler :)
    Location:
    Northants
    Downloaded for you, Antivirus bought nothing up, But as I was screen recording and was going to upload the video to you tube but my computer went all funny, Screen flashing and could not stop it or open any programs that was open including the screen record so hat to shut computer down, There was majour gliches in the down script low it did down load,

    Anyone have Roxy Palace installed?: roxxx.JPG,Mar 19, 2015
     
    1 person likes this.
  18. Mar 19, 2015
  19. Webzcas

    Webzcas Winter is Coming! Staff Member

    Occupation:
    Webmaster
    Location:
    Block S25, South Stand, Ashton Gate, BS3
    I use Eset on my Windows Laptop and it always flags the casino executables. Just set your AV to ignore. Nothing to worry about.
     
  20. Mar 19, 2015
  21. dunover

    dunover Unofficial T&C's Editor Staff Member CAG PABnononaccred PABnonaccred PABinit mm3 webmeister

    Occupation:
    International Money Launderer
    Location:
    the bus shelter, opposite GCHQ Benhall
    Yes, you can also request Norton to allow the program anyway if you have that. Expand the little warning box that appears and it'll offer you the option.
    I still haven't figured out why sometimes it states the MG downloads are safe and sometimes not.:confused:
     

Share This Page