Anybody play at Casino Titan?

chayton

aka LooHoo
webmeister
PABnonaccred
CAG
Joined
Jun 5, 2006
Location
Edmonton Canada
I signed up for an account here awhile ago but haven't deposited yet. Today I got an email from them that they put a little something in my account, so I went to play it, and the casino lobby was EXCRUCIATINGLY slooooowwwww. Took a couple minutes to load the lobby, then I played one game (which played ok) but when I went to switch games, the lobby wouldn't load - I had to exit the casino and come back in, wait another minute or two for the lobby to load, chose another game, went in, played a few spins, went to change games and it got stuck again. Since I've never played here before I'm just wondering if this is normal for them? Anybody else having trouble?
 

De Beuker

Senior Member
Joined
Apr 20, 2009
Location
Netherlands
I signed up for an account here awhile ago but haven't deposited yet. Today I got an email from them that they put a little something in my account, so I went to play it, and the casino lobby was EXCRUCIATINGLY slooooowwwww. Took a couple minutes to load the lobby, then I played one game (which played ok) but when I went to switch games, the lobby wouldn't load - I had to exit the casino and come back in, wait another minute or two for the lobby to load, chose another game, went in, played a few spins, went to change games and it got stuck again. Since I've never played here before I'm just wondering if this is normal for them? Anybody else having trouble?
I've played several times there now, no such problems at all, you could try to re-install the casino.
Or maybe your PC is out of memory? Many other programs running?
 

chayton

aka LooHoo
webmeister
PABnonaccred
CAG
Joined
Jun 5, 2006
Location
Edmonton Canada
I've played several times there now, no such problems at all, you could try to re-install the casino.
Or maybe your PC is out of memory? Many other programs running?
No everything on my PC is ok, I tried some of the other flash heavy RTGs (cherry red & rushmore) and they both worked fine. Maybe it was just an issue there this morning - I'll try again later or another day and see if it's any better. If not I guess I'll try reinstalling.
 

chayton

aka LooHoo
webmeister
PABnonaccred
CAG
Joined
Jun 5, 2006
Location
Edmonton Canada
Try reinstalling again Chayton, they are a great casino as far as im concerned, and will remain one of a few i have decided to keep on my computer:D............laurie
Well I didn't get far with my freebie, but if I can get the casino to work properly I'll try it with my own money. I'm overdue for an RTG win. ;)
 

ramones70

Quit Gambling
Joined
Aug 20, 2007
Location
Sweden
Thank you Casino Titan......NOT

I also got a mail saying I had a free gift waiting in my account. Logged in and there was 7$. When I read the terms it said that players from Sweden aren't allowed to participate in free promotions. Well, since I'm from Sweden I wonder why they bother to accredit my account with something I cannot use...
 

Marie2473

Dormant account
Joined
Oct 2, 2008
Location
Sweden
yeah, i didnt really get that either. Also we have to wager any bonuses 99 times. That is just almost impossible.
They sent me an email asking me why I stopped playing there adn I just replied.
I wont be playing there as long as they have these ridicilous bonus terms!
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

Top