1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

About Wire at Rushmore Casino

Discussion in 'Payment Processing Issues' started by cr120450, Sep 2, 2011.

    Sep 2, 2011
  1. cr120450

    cr120450 Newbie member

    Occupation:
    Retired
    Location:
    USA - Delaware
    Hello All,
    There are people on this site that might know what am talking about,so here goes. I was playing last week on Rushmore Casino & I know there not Accredited. Durning my playing there I made 3 deposits,each one 50 dollars. I also got the bonus which was like 30x playthrough (& by the way this wasnt my first time at this site,or there other 2 sites they have) OK,on the 3th deposit I started winning (I was playing slot) I made it through the playthrough & decided to cashout my winning. I had 700 They would get back 100 for bonus. OK, so am going to use wire to get my money (which Ive use in pass on this site) so, they prosses my withdrawal an aprove it to be sent. Now they have all my info. they needed to send my money & I live in USA,with me so far? After I was approved next day I get email from them saying things there have changed & in order to get my withdrawal I will need a Swift Number,Because a routing number wouldn't work now. Well,for three hours am trying to get a Swift number from my bank. bank tells me I dont need a swift number to recieve money,that my routing number was all they needed right. Ok, I call Rushmore & tell them what I found out (guess what they told me) They said in order for me to get my withdrawal I would need to get a new Bank Account that has a Swift Number. I have a Bank Account,don't need two. I told them they could send it Weatern Union or send me a check or by Over Night Fed Ex , & I would pay the cost. I can't even get anyone from that site to even call my house to talk about what we can do about this. I don't think am going to be paid here,just a feeling. I did nothing wrong & should be paid some how
     
  2. Sep 2, 2011
  3. rockycatt

    rockycatt meistercatt CAG MM

    Occupation:
    carpenter
    Location:
    Boston
    IN MY CASE RECENTLY IN THE USA YOU MY NEED THIS INFO = THE INTERMEADERY BANK FOR YOUR PERSONAL BANK AND THEN THE ADRESS OF YOUR BANK HEAD QUARTES AND ROUNTING NUMBER

    IN MY CASE I TOLD THE BANK I HAD A DEADBEAT BROTHER THAT FINALY GOT A JOB IN ENGLAND AND HE WAS SENDING ME MONEY I LOANED HIM TO GO TO SCHOOL WITH

    EXCUSE TH CAPS IM IN A RUSH [ sory got to go ] good luck
     
  4. Sep 3, 2011
  5. MaryJean

    MaryJean Senior Member MM

    Occupation:
    Rancher
    Location:
    Northern California
    SWIFT NUMBER FOR BANKS

    I am at the same spot with Rushmore right now. To check for your Swift number for your bank, go on Google and type in "Swift number for ____________". the blank being the name of your bank. Google will bring up a list of Swift codes for your bank and you can copy and paste that to Rushmore. I have done this and have yet to hear back from them, but this is a long holiday weekend so there is no banking until next week.

    The bank will be the central bank that handles your region, not necessarily your branch. You then give Rushmore the information for your own account, which they have, but it never hurts to restate it.

    Good luck to both of us.

    MaryJean
     
  6. Sep 3, 2011
  7. greasemonkey

    greasemonkey Banned User - flaming

    Occupation:
    gaurd
    Location:
    USA
    This is kinda the same thing that Quicktender was doing when it wanted to transfer funds. Just goto a place like everbank and apply online for a foreign curency account. Its quick and easy and they are a good bank. It can get opened in a few days if you can fax rather than snail mail things. Then many of your issues will be resolved. The only issue is that you often need to have at least $2500 to transfer in so that you can open the account.
     
  8. Sep 3, 2011
  9. bpb

    bpb Banned User - repeated violations of rule 1.14 (tr PABnorogue PABnonaccred

    Location:
    Haverhill
    No, it's nothing like what Quicktender was doing.

    They just need a SWIFT code. They're not asking for a foreign currency denominated account.

    Everbank uses an intermediary for wire transfers. I would not use them. Use a bank that accepts wires directly.
     
    2 people like this.
  10. Sep 3, 2011
  11. silcnlayc

    silcnlayc Just one more spin pleez! CAG MM PABnonaccred PABaccred

    Occupation:
    IT Director of Operations
    Location:
    Left Hungary
    Swift Code list

    Here is the link to all USA banks that are in alphabetical order with their swift code listed.

    You must register/login in order to see the link.

    Just copy and paste if link is not highlighted and you should be good to go. Scroll to the bottom of page and you will see the list there. In the upper part of the list there are alphabetical links to go to the next group of banks by letter. Good luck! Rushmore used to be a very good casino. Hopefully they will come through for you.


    Above the list is the link to this to search by the first letter and looks like this:

    Part 1 – A to B
    Part 2 – C to D
    Part 3 – E to L
    Part 4 – M to S
    Part 5 – T to Z

    .



    .
     
    4 people like this.
  12. Sep 3, 2011
  13. cr120450

    cr120450 Newbie member

    Occupation:
    Retired
    Location:
    USA - Delaware
    Rushmore & the Swift Number

    Hello All,
    Can anyone tell me why a Routing Number that we mostly use here in USA( instead of a Swift ) Why do you think Rushmore has changed to Swift Number now? Is it because of the US currency? Ive been reading everyones forum, & I thank you all for the help. Here in the US am in a Credit Union,& I don't know if that makes a differents(I wouldnt think so) I have the Corporate Office to my breach,& I have there routing number,would I need to call them to get a Swift number? (What A Headach)
     
  14. Sep 5, 2011
  15. cr120450

    cr120450 Newbie member

    Occupation:
    Retired
    Location:
    USA - Delaware
    Just to let you know about rushomre. Just the other day I had a problem with them after I won. Am hoping I get my withdrawal. They made a change in the way they do wires. They tell you this after you win & not before. I will know soon I guess if I get it, if I dont I want the world to know I didnt get it & why. I did nothing wrong & should get it. Its all over wire. They changed from routing numbers,now to Swift numbers. People in US whats Swift. Its no as easy to get a Swift in US as you might think.
     
  16. Sep 5, 2011
  17. cr120450

    cr120450 Newbie member

    Occupation:
    Retired
    Location:
    USA - Delaware
    Hello

    Hello,
    About Rushmore & getting paid. I win the other day & my withdrawal was approved & will get it in 6-10 days . Just like you. I live in US. Am getting a wire. Well after my win they imform me I need to get a Swift Number to get paid. Routing number arent enough now. They said for me to even change banks if I had to,so I could get my withdrawal. I thought is this for real. Am trying at this time to get a swift number so I can get my withdrawal. It turns out its not as easy as you think. Maybe in UK its easy, but here in US hole nether story. Will keep everyone up to date on this withdrawal. Been gambling online 12 yrs now,& this is a first. Always used a routing number in pass for wire. So thats were am at with Rushmore right now.
     
  18. Sep 5, 2011
  19. cr120450

    cr120450 Newbie member

    Occupation:
    Retired
    Location:
    USA - Delaware
    Hello All,
    Why has Rushmore gone to Swift Numbers for US player? I have a withdrawal pending there,& was approved. Now in order to get it I need a Swift Number from my bank. So, I check into it & its not all that easy here to get one,because most people here use Routing Number. Rushmore even told me to change banks that had a swift number in order to get my withdrawal, I thought, is this for real. Well still working on getting the swift number, but able to as of yet. Am not rich & theres more then one way to send money to people these days.
     
  20. Sep 5, 2011
  21. daveboz

    daveboz Banned User

    Occupation:
    banker
    Location:
    Seattle


    just go to your bank's website and type in swift number into search field. it's their international routing number. consists of both letters and numbers
     
  22. Sep 5, 2011
  23. maxd

    maxd Complaints (PAB) Manager Staff Member

    Occupation:
    The PAB Guy
    Location:
    Saltirelandia
    Please respect the Forum Rules

    @cr120450: Hello, I'm Max, one of the forum moderators here at Casinomeister. As you can see from the above posts I've gone around the site and gathered together all of the posts that you made in various places that basically say the same thing. Not to freak you out or anything but you are violating our Forum Rules by doing what you have done:
    • cross-posting: posting the same thing in several places. This redundancy creates a big mess on the forums because there are topics about the same thing scattered around, disconnected, people not knowing which one to reply to, etc. Please do not cross-post, as indicated in the Forum Rules.
    • hijacking: posting in an existing thread with the intent to derail the topic. This is usually done to get attention or because the poster simply doesn't know any better. Either way, please do not hijack other people's threads, it is rude and creates a mess for the moderators to clean up. Again, this is covered in the Forum Rules.

    I realise that you probably did this in order to get a quick and/or more responses to you question. That is understandable but making a big mess on our forums is not acceptable because it takes time and effort for us to clean up the mess. You need to be more patient: post in the right place with a good thread title and take it from there. It may take a little longer but in the long run it is better for everyone.

    Thank you for your cooperation.

    Regards,
    Max Drayman
    Casinomeister.com, Player Complaints Manager and Forum Moderator[​IMG]
     
  24. Sep 5, 2011
  25. alfred666

    alfred666 Experienced Member

    Occupation:
    consultant
    Location:
    online
    Do what silcnlayc suggested and simply look up your SWIFT / BIC through the link provided.

    In case you can't find your bank in question, try the official SWIFT directory here:
    You must register/login in order to see the link.

    and to avoid further confusion, SWIFT code and BIC code means the same.
     
    2 people like this.
  26. Sep 10, 2011
  27. footdr

    footdr Banned User: PITA violations of the Forum Rules

    Occupation:
    management
    Location:
    cyberspace
    Regarding Swift Codes......

    All U.S. Banks should have a Swift Code they just don't use IBAN numbers.

    Some banks require a Swift Code to process wire transfers but the majority of larger banks do not.
     
  28. Sep 10, 2011
  29. Diane

    Diane Ueber Meister PABnoaccred

    Occupation:
    Consultant - HR
    Location:
    WI
    My primary financial institution is a Credit Union in the US -- they do not have a SWIFT number. All they have is the 9 digit routing number....

    FWIW,

    Diane
     
  30. Sep 21, 2011
  31. footdr

    footdr Banned User: PITA violations of the Forum Rules

    Occupation:
    management
    Location:
    cyberspace
    Diane......

    what happened when you told Rushmore it was a credit union? Can you update your post?

    Unfortunately the reason Rushmore needs a Swift Code is because they are sending International Wires unlike the other RTGS that do wires. And.... mine was approved on the 13th and still have not received it. I know wires can often take up to 5 days but shouldn't take longer then that. Even QT's from Ireland didn't take that long.

    If I don't get it by the 21st. It was never sent as they have advised over and over. Plus they will only transmit $2000.00 at a time and I won over $5000.00 so it will take 1 wire for next two weeks to finish paying me and that will likely mean waiting over a month for all of my money.

    Won't be playing Rushmore again as that is not acceptable to me. Especially when Inetbet can pay my winnings within 3-4 days and CW within a week.
     
  32. Sep 21, 2011
  33. Diane

    Diane Ueber Meister PABnoaccred

    Occupation:
    Consultant - HR
    Location:
    WI
    I haven't played at any Rushmore Casino for several weeks since this new SWIFT code requirement has been brought up here. I just went online with their "Chat" and was told that NO SWIFT = NO W/D option. They advised me to open a new bank account......which I am not willing to do just for the Rushmore Group when my other account works just fine for everywhere else.

    FWIW,
    Diane
     
  34. Sep 21, 2011
  35. footdr

    footdr Banned User: PITA violations of the Forum Rules

    Occupation:
    management
    Location:
    cyberspace
    Unacceptable.........

    waiting for wire that was supposedly sent 9/13 should have been here by now even if it is International. QT's were international and received within 3 days of approval. Now get answer to my email that is somewhat confusing as it says they are in the middle of changing processor at the moment but I will get paid.

    So apparently they weren't telling the truth when I was advised it had definately been sent and should receive it no later that 10 days from the 13th.

    Ticks me off.

    On top of that I got an email today that my second installment on my winnings was wired today.

    What a mess. Maybe the second one will beat the lst one. That is really rich!:(
     
  36. Sep 27, 2011
  37. cabrerjc

    cabrerjc Dormant account

    Occupation:
    Actor
    Location:
    Virginia
    Bank of America and Chase now having issues

    I was just informed by people at Rushmore Casinos that there are now issues from the third party processor getting withdrawals wired to Bank of America and Chase, both banks that have SWIFT codes. I don't have much more details than that, and am awaiting e-mails back to see what my other options will be.

    *Awaiting 3 separate withdrawals, one as far back as 8/22/11*

    Joseph
     
  38. Sep 28, 2011
  39. footdr

    footdr Banned User: PITA violations of the Forum Rules

    Occupation:
    management
    Location:
    cyberspace
    Read posts in America the Beutiful

    I just posted the information I received from VIP Support at Rushmore
     
    1 person likes this.

Share This Page