1. By continuing to use the site, you agree to the use of cookies .This website or its third-party tools use cookies, which are necessary to its functioning and required to achieve the purposes illustrated in the cookie policy.Find out more.
    Dismiss Notice
  2. Dismiss Notice
  3. Follow Casinomeister on Twitter | Facebook | YouTube | Casinomeister.us US Residents Click here! |  Svenska Svenska | 
Dismiss Notice
REGISTER NOW!! Why? Because you can't do diddly squat without having been registered!

At the moment you have limited access to view most discussions: you can't make contact with thousands of fellow players, affiliates, casino reps, and all sorts of other riff-raff.

Registration is fast, simple and absolutely free so please, join Casinomeister here!

32Red - here we go again....

Discussion in 'Online Casinos' started by PNEFOREVER2, Nov 12, 2014.

    Nov 12, 2014
  1. PNEFOREVER2

    PNEFOREVER2 Senior Member MM

    Occupation:
    Parcel Sorter.
    Location:
    Preston,lancs
    ....Sigh. I had an adobe flash update last night so I'm assuming the problem is because of this, I double click the 32red desktop icon to open it, get the startup sequence and that's it, no loading, nothing.

    I say it might be because of the adobe flash update but just noticed, after uninstalling/reinstalling, 32Red now has a new start-up sequence, could it somehow be because of this? I have tried Golden Lounge and Dash and they were fine.

    Anyone any ideas? Sometimes, I don't know why I bother - so fragile this software, getting beyond a joke.
     
  2. Nov 12, 2014
  3. thebigs

    thebigs Senior Member

    Occupation:
    part time argos slave lol
    Location:
    roscommon ireland
    I can get the 32 download up but no games are loading so i presume there is some sort of update going on.
    The flash did work for me for a while there though.
     
    1 person likes this.
  4. Nov 12, 2014
  5. PNEFOREVER2

    PNEFOREVER2 Senior Member MM

    Occupation:
    Parcel Sorter.
    Location:
    Preston,lancs
    Thank god for that, least I know it's not just me. They could have told us there may be some disruption so I didn't have to spend the past 45 mins trying to sort my laptop out thinking this end was the problem.
     
  6. Nov 12, 2014
  7. KasinoKing

    KasinoKing WebMeister & Slotaholic.. CAG MM PABnonaccred webmeister

    Occupation:
    House-Husband and Casino Advisor
    Location:
    Bexhill on sea, England
    Yep - same here.
    The casino starts and loads up normally, but double-clicking like buggery on any game... and nothing happens! :(

    My computer just did a Java upgrade and windows is waiting for me to re-boot for their updates too - might be something to do with it...?

    KK
     
    1 person likes this.
  8. Nov 12, 2014
  9. Jono777

    Jono777 Meister Member CAG mm4 mm1

    Occupation:
    Self- Employeed
    Location:
    Wolverhampton
    I had same issue, download wouldn't 'start' at all but then logged into flash at the request of live chat who said that there was no mention of issues regarding the download casino and it worked.

    Not a fan of flash casino as I have all my achievements on download, plus its a nice 50% today so lets hope they get it sorted soon.
     
    1 person likes this.
  10. Nov 12, 2014
  11. PNEFOREVER2

    PNEFOREVER2 Senior Member MM

    Occupation:
    Parcel Sorter.
    Location:
    Preston,lancs
    Just installed the Java update, still doesn't work. Sod it, I'll leave it for 24 hours or so see if it's their side. Pain in the arse these updates, if that's the cause, sure last night was the 3rd adobe flash update in the last month.

    If it's not an Adobe update it's bloody Firefox.
     
  12. Nov 12, 2014
  13. Zabier

    Zabier Experienced Member

    Occupation:
    Writer
    Location:
    Cardiff
    I've only been a member here for a week or so and already I have seen so much negativity around 32Red. I used to have an account there but ditched it because I just didn't like the layout of the place. However, it does seem that it could be general software issues as opposed to issues that are the fault of the operator... or am I wrong?
     
  14. Nov 12, 2014
  15. thebigs

    thebigs Senior Member

    Occupation:
    part time argos slave lol
    Location:
    roscommon ireland
    Back Working

    All back up with me.
     
    1 person likes this.
  16. Nov 12, 2014
  17. PNEFOREVER2

    PNEFOREVER2 Senior Member MM

    Occupation:
    Parcel Sorter.
    Location:
    Preston,lancs
    Correct, it's just weird how I always have these issues with 32Red and not with their other casinos.

    Take the past week for instance, I usually play the $250 daily Avalon freeroll, everyday bar yesterday I've clicked it and nothing has happened, then a msg pops up saying the 'viper client' has stopped working, and it shuts down, this happens twice more before I am able to play the tournament.

    My last depositing session, clicking the IR game symbol, nothing happens for a few minutes, then the game freezes then the casino just closes down on it's own.

    Always had these issues at 32red and it doesn't seem to be getting better, in fact it's getting worse.
     
  18. Nov 12, 2014
  19. Jono777

    Jono777 Meister Member CAG mm4 mm1

    Occupation:
    Self- Employeed
    Location:
    Wolverhampton
    Its not just 32 red, its any download casino running MGS, quite often I close a game to change, whole lot freezes and like you say casino totally closes, really annoying, especially if I'm losing but this i feel is down to Microgaming and out of their personal control for the respective casino operators.
     
    2 people like this.
  20. Nov 12, 2014
  21. Tirilej

    Tirilej Still a Lady CAG

    Occupation:
    Breathing
    Location:
    Sweden
    There are a few of us that do have that viper problem, after their latest update, but they are trying to solve it. Just so you know:)

    It's not so strange that it's 32Red and not the others. It's more going on there, and that's where the most people are playing.
     
    1 person likes this.
  22. Nov 12, 2014
  23. Jono777

    Jono777 Meister Member CAG mm4 mm1

    Occupation:
    Self- Employeed
    Location:
    Wolverhampton
    32 Red download is all up and running for me again :) all games open no prob's :)

    IR here I come....... (after I've fed my face :p)
    Gotta feelin that 4-Reel W/D - tonight's the night :eek:
     
    1 person likes this.
  24. Nov 12, 2014
  25. PNEFOREVER2

    PNEFOREVER2 Senior Member MM

    Occupation:
    Parcel Sorter.
    Location:
    Preston,lancs
    This is all I'm getting, as you can see the green 'loading bar' at the bottom just doesn't move.

    32Red - here we go again....: 32RedIssue.jpg,Nov 12, 2014
     
  26. Nov 12, 2014
  27. Jono777

    Jono777 Meister Member CAG mm4 mm1

    Occupation:
    Self- Employeed
    Location:
    Wolverhampton
    That was the same as my original error, I gave the PC a quick 'restart' loaded casino and it did 'pause' like that for about 30 secs but then loaded up fully so sorry but not sure what's happening then?
     
  28. Nov 12, 2014
  29. mcgameboy

    mcgameboy Screenieholic & Essayist mm2

    Occupation:
    Casual Stocktaker (Inventory Counter)
    Location:
    Belfast

    Yep. That sounds about right. Usually I need to make as many as 20 attempts before the tournament actually loads, regardless of whether I am registering for the next day's tournament or wanting to play the tournament that is "in play".

    Of the four 32Red group casinos, I find that Nedplay is actually the worst for this kind of nonsense. Real money games though, they generally tend to load at the first attempt without any problems for me.

    But I don't think it's entirely fair to point the finger only at 32Red. This past month or so, I have found a lot of the MG Viper Casinos have been showing a much greater "willingness" to crash. Quite annoying.
     
  30. Nov 12, 2014
  31. PNEFOREVER2

    PNEFOREVER2 Senior Member MM

    Occupation:
    Parcel Sorter.
    Location:
    Preston,lancs
    I know it's not their fault, it's just frustrating, I genuinely rarely have issues at their other casinos like I said, even when Laddies was MG I rarely had a tech issue. I think the only issue I've ever had with Golden Lounge or Dash is the start-up sequence, when it goes through the music/animated sequence, disappears, then seems to start-up again.

    If you do a search on this forum, there must be 3 or 4 threads at least I have started where I have said I'm having issues with 32Red tech-wise.
     
    1 person likes this.
  32. Nov 12, 2014
  33. thebigs

    thebigs Senior Member

    Occupation:
    part time argos slave lol
    Location:
    roscommon ireland
  34. Nov 12, 2014
  35. davdav5678

    davdav5678 Dormant account

    Occupation:
    Architects
    Location:
    ESSEX UK
    Cant believe it asked in live chat early on today having the same promblem.Charles said no other people have complaint and must be my internet. what a joke just seen this giving the casino a massive wide break for a bit.Also like the other chap said the Freeroll never working off to slottys Vegas me thinks
     
  36. Nov 12, 2014
  37. Tirilej

    Tirilej Still a Lady CAG

    Occupation:
    Breathing
    Location:
    Sweden

    Yes do that, but remember that most people don't complain.
    They are patient and are waiting for the casino to work again, or they go somewhere else to play.
    It can't have been down more than an hour because I had just stopped playing when this thread was started.

    Edit: The freerolls always works for me so I have no clue what your problem is.
     
    1 person likes this.
  38. Nov 12, 2014
  39. PaaskeDenmark

    PaaskeDenmark Always think positive CAG PABnoaccred webmeister

    Occupation:
    Clerk with shipping discounts worldwide
    Location:
    UnKnown
    Yes correct with everything stated there. Also Freerolls always work for me and I have been playing them every day for last months.
     
    2 people like this.

Share This Page